Ασ τον Γιαννη..γιατι εχασε ο βαζελος εχθες απο την Ανορθωση 3-1 και οτι πεφτει το τσιμπαει!!...εχει μυαλο νομιζεις?......
Ρε κοριτσι...δλδ θα σας καοπεφτε να περναμε λιγο 'ματι' στο 2ο?
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
Σκέφτομαι , μόλις ξεμπερδέψουμε απο το 2ο ...οταν κι αν ....να αφήσουμε τα αγόρια να το διαβάσουν .... κι ο θεός βοηθός.
Η ευθυνη θα είναι ολη δική τους ......
galazia_sfaira έγραψε:
και στους δυο σας ο ενας γιατι ειναι θαματοφύλακας κι ο αλλος γιατι θαθελε να ξερει βρε το πουλακι μου ,Κακό ειναι ;
Γαλαζια...αφου τ αγραφεις που τα γραφεις λαθος..βαλε κι ενα ''υ'' μετα το ''α'' να δεις τι ωραια λεξη που βγαινει
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
galazia_sfaira έγραψε:
και στους δυο σας ο ενας γιατι ειναι θαματοφύλακας κι ο αλλος γιατι θαθελε να ξερει βρε το πουλακι μου ,Κακό ειναι ;
Γαλαζια...αφου τ αγραφεις που τα γραφεις λαθος..βαλε κι ενα ''υ'' μετα το ''α'' να δεις τι ωραια λεξη που βγαινει
Να σαι καλά Γιωργο μου καλε,τυχαιο παιδι μου ειναι .......θαυματοφύλακας είναι ο Ηλιας μας......τα θαυματα της ζωής μας φυλλάει μεχρι να αντεξουμε και οι δυο να τα μοιρασουμε