ΘΕΛΩ......!!!

καμιά φορά ξεχνιόμαστε...
και εκτός από την "καλημέρα"
λέμε και ότι νιώθουμε!!
Άβαταρ μέλους
CHRYSSOULA

Δημοσίευση από CHRYSSOULA »

Αλλιώς η γνώση που αποκομμίζουν, από την "δήθεν" πρόσβασή τους στα ακασικά αρχεία, μεταφράζεται από την συνείδηση τους σε χαμηλής δόνησης επεξεργασία (πχ. μέντιουμ), αφού δεν μπορούν να κατανοήσουν την αιωνιότητα...ούτε καν τον θεό!

Ακριβώς έτσι!!!! Για να μπορέσεις να λάβεις από την πρόσβαση στα Ακασικά ή κατά άλλους Νew Agers το Βιβλίο της Ζωής πρέπει να έχεις δουλέψει πολύ με τα κάτω κέντρα για να έχεις καθαρή αντίληψη του τι ακριβώς λαμβάνεις απο εκεί σαν γνώση......
Η Ευγνωμοσύνη δονεί κάθε κύτταρο μου !!!
fab1612

Δημοσίευση από fab1612 »

Δώρα μου εάν με την έκφραση «συναισθηματική λογική» εννοείς την λογική που υποχρεώνεται ο άνθρωπος να έχει λόγω κυριαρχίας των συναισθημάτων, συμφωνώ. @};-

Ελένη
Υπάρχουν οι Δάσκαλοι και οι Οδηγοί.
Οι Δάσκαλοι δεν έχουν υλικό σώμα, οι Οδηγοί έχουν. Για να είναι ένας άνθρωπος Οδηγός θα πρέπει να έχει οριστεί ως τέτοιος, να έχει την άδεια, και αναγνωρίζεται από συγκεκριμένα πράγματα.

Δεν χρειάζεται να μου περιγράψεις πως κατανοείς την διαίσθηση, είναι ο τρίτος χρόνος που το ακούω. Είσαι σίγουρη ότι είσαι υπέρμαχος της λογικής? Μήπως θα ήθελες να είσαι αλλά η φύση σου είναι διαφορετική? Δεν χρειάζεται να απαντήσεις, είναι ρητορικές ερωτήσεις γιατί σε τελική ανάλυση ότι είναι ο κάθε ένας είναι για τον εαυτό του. @};-

Vaso δίκιο έχεις για τα ακασικά και το τι λέγεται, αλλά τι να γίνει από κάπου πρέπει να πιαστεί ο κόσμος. Η ζωή είναι σκληρή και όλοι δεν έχουν τις ίδιες αντοχές…..

Η πρόσβαση σε αυτά οπωσδήποτε είναι δύσκολη διότι δεν είναι εύκολη η δουλειά που πρέπει να γίνει για να φτάσει κάποιος εκεί αλλά τίποτα δεν είναι ανέφικτο ούτε απαγορευμένο. Δουλεύεις και έχεις αποτελέσματα, είναι τόσο απλό. @};-
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Δουλεύεις και έχεις αποτελέσματα, είναι τόσο απλό.
μμμ...δεν θα τολμούσα να εκφράσω την λέξη "απλό" όταν πρόκειται για συνειδητή εργασία με τον εαυτό μας, fab, γιατί είναι σαν να βλέπω με υπεροχή όσους τα καταφέρνουν και να απορρίπτω όσους δεν μπορούν με ευκολία να συνταυτιστούν με την πνευματική τους δομή, μια και η ύλη παρέχει πολλαπλές αντιστάσεις, σαν δικαιολογία...

Είμαι η πρώτη που είπε "όταν μπορεί ένας, μπορούν όλοι, αρκεί να θέλουν" και σ' αυτό το "θέλουν" εμπεριέχεται και η αυτο-απαγόρευση να προσεγγίσουν τα πνευματικά επίπεδα του σύμπαντος! Κανείς δεν υπάρχει που να το απαγορεύει, εκτός από τον εαυτό μας...

΄Ετσι η εργασία γίνεται απλή, αν το "απλή" εμπεριέχει την αφοσίωση, την πίστη, την ταπεινότητα...

Χωρίς αυτά, είναι βουνό, και αυτό επιβεβαιώνεται κάθε λεπτό... @};-
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

(Να πω κατι ασχετο...)

Ειμαστε σε καλο δρομο!! αφησαμε την υπνωση και πιασαμε το θελω.. ολο και πλησιαζουμε στις καλημερες!!!!

>:d< >:d< >:d< >:d<
Άβαταρ μέλους
AMALIA

Δημοσίευση από AMALIA »

silver29 έγραψε:(Να πω κατι ασχετο...)

Ειμαστε σε καλο δρομο!! αφησαμε την υπνωση και πιασαμε το θελω.. ολο και πλησιαζουμε στις καλημερες!!!!

>:d< >:d< >:d< >:d<
Αχ βρε Γιαννακη .... εισαι απεχτος!!!
και σε αγαπαω πολυ!!!!

>:d<
Άβαταρ μέλους
Danielli
Site Admin

Δημοσίευση από Danielli »

silver29 έγραψε: Ειμαστε σε καλο δρομο!! αφησαμε την υπνωση και πιασαμε το θελω.. ολο και πλησιαζουμε στις καλημερες!!!
:D :D :D :D
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Ελένη
Υπάρχουν οι Δάσκαλοι και οι Οδηγοί.
Οι Δάσκαλοι δεν έχουν υλικό σώμα, οι Οδηγοί έχουν. Για να είναι ένας άνθρωπος Οδηγός θα πρέπει να έχει οριστεί ως τέτοιος, να έχει την άδεια, και αναγνωρίζεται από συγκεκριμένα πράγματα.
Ναι βρε Ρούλα μου το ξέρω..είναι επίσης ο τρίτος χρόνος που το ακούω...και ναι εχεις δίκιο.
Δεν σε ειρωνέυομαι. Μετα απο ολα αυτα που μου ειχες πει είχα αντιληφθει οτι οταν θα δω τον σωστό οδηγό θα το καταλάβω αμέσως.
Ερχόμενη λοιπον εδω απο μια χρονική σύμπτωση και ενω ήμουν σχετικά προκατειλλημένη , είδα ενα φως που δεν εμοιαζε με κανένα αλλο γνωστο....Αυτό εδω ελαμπε μεσα απο το πληκτρολόγο..Απορησα και είπα οτι αν θελω να είμαι λογικός ανθρωπος θα πρέπει να εξετασω το γεγονός απο ολες τις πλευρες...
Και το εκανα..
ΟΧΙ μόνο λάμπει...οχι μόνο μεταστοιχειώνει ολα τα στοιχειακά των προσωπικότητων μας αλλα είναι και ενας ΑΝΘΡΩΠΟΣ....που τουλάγχιστον εγω δεν εχω ξαναδεί. Ισως εσυ να γνωρίζεις και αλλον ενα ....μακάρι να υπάρχουν πολλοί μπας και αλλάξουν τον κόσμο μας.

Δεν χρειάζεται να μου περιγράψεις πως κατανοείς την διαίσθηση, είναι ο τρίτος χρόνος που το ακούω. Είσαι σίγουρη ότι είσαι υπέρμαχος της λογικής? Μήπως θα ήθελες να είσαι αλλά η φύση σου είναι διαφορετική? Δεν χρειάζεται να απαντήσεις, είναι ρητορικές ερωτήσεις γιατί σε τελική ανάλυση ότι είναι ο κάθε ένας είναι για τον εαυτό του.
Τωρα μην με γαργαλάς ..ξέρεις οτι μου αρεσει να ρητορευω..χιχι :-D
Τι να σου πω....εσυ μου λες οτι εχω λογικες ελλείψεις ...αλλοι μου λενε το ακριβως ανάποδο....να το βγάλουμε σε ψηφοφορία...
Αστειεύομαι.....τέλος πάντων....οτι και να μαι ...προφανώς η ουσία του είναι αρκετά σταθερή για να αλλαξει...με αυτό θα την βγάλω και ο Θεός βοηθός...πάντως όσο παει και το βρίσκω και μαζί με εμενα το βλέπει και ολη η ομήγυρη.. =:)
Άβαταρ μέλους
Danielli
Site Admin

>:d< >:d< >:d< Ελενάκι >:d< >:d< >:d<
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Άβαταρ μέλους
Madraoulas

Δημοσίευση από Madraoulas »

Γιαννακη εχεις δικιο ^:)^ ..ας πουμε λοιπον...ΘΕΛΩ να ΞΥΠΝΗΣΩ και να πω μια ΚΑΛΗΜΕΡΑ..... ;) @};-
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

χμ...εντάξει Γιαννάκη έχεις δίκιο για την ενότητα...μα αν ο διάλογος έχει ενδιαφέρον, αγγίζει έτσι κι αλλιώς τα "θέλω" της ψυχής μας...

:x :x

Εικόνα

Δημοσίευση από fab1612 »

Vaso με την έκφραση «τόσο απλό» δεν εννοώ ότι η δουλειά είναι απλή, εννοώ ότι δεν χρειάζεται κάποιος να σκέφτεται τι να κάνει (όχι την διαδικασία) για να πετύχει, απλώς δουλεύει.

Βεβαίως και υφίστανται αντιστάσεις από την προσωπικότητα αλλά δεν έχω δει και τίποτα να χαρίζεται στην ζωή, όλο με κόπο επιτυγχάνονται.:-D @};-

Ελένη χαίρομαι με αυτό που γράφεις. Αφού έχεις Οδηγό θα σου πει και για τα χρώματα των κέντρων που με ρωτούσες.

Σχετικά με αυτό που αναφέρεις «μεταστοιχειώνει ολα τα στοιχειακά των προσωπικότητων μας» θα ήθελα να σου πω να μην χρησιμοποιείς ελαφρά την καρδία την όποια ορολογία. Την έκφραση την έχεις ακούσει από εμένα και μάλλον δεν έχεις συνειδητοποιήσει τι σημαίνει ακριβώς οπότε την χρησιμοποιείς, ας πούμε, λανθασμένα.

Καλό είναι να το συζητήσεις με τον Οδηγό σου και εάν όντως έχει την άδεια για Οδηγός θα σου πει αυτό που πρέπει, εάν δεν την έχει θα σου πει ότι μπορεί κατ΄εκτίμηση. :-D @};-
Άβαταρ μέλους
AMALIA

Δημοσίευση από AMALIA »

Eγω δεν ξερω απο ορολογιες...

Ενα ξερω οτι η αγαπη του οδηγου μας εχει χρωμα λευκο!!
και μετασχηματιζει τα παντα σε αγαπη....

@};- @};- @};-
Άβαταρ μέλους
margaritarenia

Δημοσίευση από margaritarenia »

θελω να σας το αφιερωσω και περισσοτερο στην Fab1612

http://www.youtube.com/watch?v=fXNc_P8UQ3w

@};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};-
Απόφαση να μην επιτρέψω σε κανεναν να με εκπλήξει. Ο μονος που εχει αυτο το δικαίωμα είναι ο Εαυτος μου και ο Θεος μεσα μου :romance-heartbeating:
https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog
Άβαταρ μέλους
Danielli
Site Admin

Ελένη, εχω και εγώ άδεια οδηγού για οχήματα Α και Β κατηγορίας.
Μπορώ να βοηθήσω?? :x
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

εννοώ ότι δεν χρειάζεται κάποιος να σκέφτεται τι να κάνει (όχι την διαδικασία) για να πετύχει, απλώς δουλεύει.
αχ βρε fab! :-D :-D

Nα σκεφτεί κανείς, φυσικά δεν χρειάζεται! Αυτό που χρειάζεται όμως είναι να κατανοήσει τον πνευματικό του στόχο και να του αφοσιωθεί...

Δεν είναι να σκέφτεται λοιπόν την διαδικασία κανείς, αλλά να κατανοήσει γιατί την ακολουθεί...

Η κατανόηση δεν προκύπτει με την σκέψη, αλλά με την πνευματική νόηση, αλλιώς η διαδρομή είναι πλασματική και δεν χρειάζεται παρά ένα μικρό καθρέφτισμα από τα συναισθήματα των άλλων, για να ανατραπεί...

Ο εσωτερικός στόχος είναι η θειότητα της θέλησης...
Ο εξωτερικός στόχος είναι η θειότητα της αγάπης...

@};-

Εικόνα

Επιστροφή στο “Η ΠΑΡΕΑ - ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!”