Ελένη
Υπάρχουν οι Δάσκαλοι και οι Οδηγοί.
Οι Δάσκαλοι δεν έχουν υλικό σώμα, οι Οδηγοί έχουν. Για να είναι ένας άνθρωπος Οδηγός θα πρέπει να έχει οριστεί ως τέτοιος, να έχει την άδεια, και αναγνωρίζεται από συγκεκριμένα πράγματα.
Ναι βρε Ρούλα μου το ξέρω..είναι επίσης ο τρίτος χρόνος που το ακούω...και ναι εχεις δίκιο.
Δεν σε ειρωνέυομαι. Μετα απο ολα αυτα που μου ειχες πει είχα αντιληφθει οτι οταν θα δω τον σωστό οδηγό θα το καταλάβω αμέσως.
Ερχόμενη λοιπον εδω απο μια χρονική σύμπτωση και ενω ήμουν σχετικά προκατειλλημένη , είδα ενα φως που δεν εμοιαζε με κανένα αλλο γνωστο....Αυτό εδω ελαμπε μεσα απο το πληκτρολόγο..Απορησα και είπα οτι αν θελω να είμαι λογικός ανθρωπος θα πρέπει να εξετασω το γεγονός απο ολες τις πλευρες...
Και το εκανα..
ΟΧΙ μόνο λάμπει...οχι μόνο μεταστοιχειώνει ολα τα στοιχειακά των προσωπικότητων μας αλλα είναι και ενας ΑΝΘΡΩΠΟΣ....που τουλάγχιστον εγω δεν εχω ξαναδεί. Ισως εσυ να γνωρίζεις και αλλον ενα ....μακάρι να υπάρχουν πολλοί μπας και αλλάξουν τον κόσμο μας.
Δεν χρειάζεται να μου περιγράψεις πως κατανοείς την διαίσθηση, είναι ο τρίτος χρόνος που το ακούω. Είσαι σίγουρη ότι είσαι υπέρμαχος της λογικής? Μήπως θα ήθελες να είσαι αλλά η φύση σου είναι διαφορετική? Δεν χρειάζεται να απαντήσεις, είναι ρητορικές ερωτήσεις γιατί σε τελική ανάλυση ότι είναι ο κάθε ένας είναι για τον εαυτό του.
Τωρα μην με γαργαλάς ..ξέρεις οτι μου αρεσει να ρητορευω..χιχι
Τι να σου πω....εσυ μου λες οτι εχω λογικες ελλείψεις ...αλλοι μου λενε το ακριβως ανάποδο....να το βγάλουμε σε ψηφοφορία...
Αστειεύομαι.....τέλος πάντων....οτι και να μαι ...προφανώς η ουσία του είναι αρκετά σταθερή για να αλλαξει...με αυτό θα την βγάλω και ο Θεός βοηθός...πάντως όσο παει και το βρίσκω και μαζί με εμενα το βλέπει και ολη η ομήγυρη..