Θελω να πω...ενα επισης μεγαλο ευχαριστω στη Βασω που με νιωθει καθε λεπτο και καθε στιγμη...γιατι ειναι εκει...γιατι ξερει...γιατι απλα με αγαπαει...Βασουλα σε ευχαριστω πολυ...και σε αγαπαω πολυ...γιατι απλα κι εγω εκει ειμαι!!!!

Πόσο συμφωνώ!!και αυτό ισχύει για τα πάντα!!!ο,τι υπάρχει στα βιβλία έρχεται να επιβεβαιώσει την ήδη κατακτειμένη γνώση μεσα μας, και φυσικά ότι δεν κατανοούμε απο αυτά δεν το έχουμε ακόμα νιώσει......!!Η γνώση των χρωμάτων δεν μπορεί να προέλθει μέσα από τα βιβλία. Έχεις την γνώση συνειδητά-διαβάζεις-καταλαβαίνεις τι διαβάζεις, αντίθετα δεν γίνεται.
Ισορροπία και αρμονία σε όλα!!!και ας μην ξεχνάμε την Ανώτερη διάνοια που μας βοηθά να αποστασιοποιηθούμε, να στραφούμε μεσα μας και να κατακτήσουμε επιγνώσεις για το ποιοι είμαστε τελικά!!γιατί αυτη είναι η ουσία όλων!!Αυτό που μπορώ εγώ να σου πω είναι να έχεις πάντα κατά νου ότι η λογική είναι ο μόνος σίγουρος βοηθός του ανθρώπου σε αυτούς τους δρόμους. Καταλαβαίνω ότι για σένα η διαίσθηση είναι κάτι σημαντικό αλλά επέτρεψέ μου να επιμένω
Ελένη
Η γνώση των χρωμάτων δεν μπορεί να προέλθει μέσα από τα βιβλία. Έχεις την γνώση συνειδητά-διαβάζεις-καταλαβαίνεις τι διαβάζεις, αντίθετα δεν γίνεται. Μπορούμε να συζητήσουμε γενικώς αλλά αυτά που ζητάς είναι διδασκαλία που δίνεται μόνο από τους Οδηγούς.
Αυτό που μπορώ εγώ να σου πω είναι να έχεις πάντα κατά νου ότι η λογική είναι ο μόνος σίγουρος βοηθός του ανθρώπου σε αυτούς τους δρόμους. Καταλαβαίνω ότι για σένα η διαίσθηση είναι κάτι σημαντικό αλλά επέτρεψέ μου να επιμένω. Ακολούθησε πάντα αυτό που λέει η άσκηση ή ο οραματισμός, εάν σου προκαλεί νευρικότητα σταμάτα τον οραματισμό ή την άσκηση, μην κάνεις αλλαγές όπως εσύ θεωρείς σωστό, παρασύρεσαι και θα το βρεις μπροστά σου.
Ευχαριστώ για την καταγραφή των σκέψεών σου και παρατηρήσεων
φυσικά, fab, η είσοδος στα Ακασικά δεν σημαίνει την πρόσβαση σε προηγούμενες ζωές...Vaso καταρχάς συμφωνούμε.
Όμως κατά την άποψή μου η είσοδος στα Ακασικά δεν σημαίνει υποχρεωτικά και την πρόσβαση σε προηγούμενες ζωές, υπάρχουν επίπεδα. Αναφέρω τις προηγούμενες ζωές διότι μόνον εκεί ισχύει κατά την άποψή μου η αναφορά σου «Για να μπορέσει κανείς να περάσει αυτήν την "πύλη" θα πρέπει να γνωρίζει γιατί...»