ΘΕΛΩ......!!!

καμιά φορά ξεχνιόμαστε...
και εκτός από την "καλημέρα"
λέμε και ότι νιώθουμε!!
Άβαταρ μέλους
Emmaki
Site Admin

Δημοσίευση από Emmaki »

Θελω να πω..ενα μεγαλο ευχαριστω στο Δημητρη...που με βοηθησε σε ενα πολυ σημαντικο μπλοκαρισμα του εαυτου μου και με οδηγησε στο να το αναγνωρισω....και να ξεκινησω μαζι του....Μητσακο μου σε αγαπαω πολυ!!!

Θελω να πω...ενα επισης μεγαλο ευχαριστω στη Βασω που με νιωθει καθε λεπτο και καθε στιγμη...γιατι ειναι εκει...γιατι ξερει...γιατι απλα με αγαπαει...Βασουλα σε ευχαριστω πολυ...και σε αγαπαω πολυ...γιατι απλα κι εγω εκει ειμαι!!!!

:x :x :x :x :x :x
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!

Reiki Center - Ρεικι
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

ΘΕΛΩ να δώσω μια τεράστια αγκαλιά στην Βάσω γιατί ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΣΩ...

ΘΕΛΩ να δώσω μια μεγάλη αγκαλιά στην Ελένη (αετός) διότι ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΕΝΗ...

ΘΕΛΩ να δώσω μια μεγάλη αγκαλιά στην Σφαιρούλα διότι ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΦΑΙΡΟΥΛΑ...

ΘΕΛΩ να δώσω μια μεγάλη αγκαλιά στην Gilda διότι ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ Η GILDA...

ΘΕΛΩ να δώσω μια μεγάλη αγκαλιά στην Αννούλα διότι ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΝΟΥΛΑ...

ΘΕΛΩ να δώσω μια μεγάλη αγκαλιά στην Ελισσάβετ διότι ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ...

:x
Επισκέπτης

Ρε συ Ελεναρα πάρε μια τόσσσηηηηηηηηη χαμογελαστή επειδή είσαι εσυ... >:d< :-D
Πάνω στην ωρα ....φιλάκια :x
Άβαταρ μέλους
Danielli
Site Admin

Δημοσίευση από Danielli »

Και εγώ ΘΕΛΩ να δώσω μιά τεραστια αγκαλιά στην Ελενα , που όταν σπάει τη σιωπή της είναι απλά ένας άγγελος... @};-
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Άβαταρ μέλους
AMALIA

Δημοσίευση από AMALIA »

Ελενα....
εισαι γλυκα!!!

@};- >:d<
fab1612

Δημοσίευση από fab1612 »

Madraoulas
Εάν μιλάμε για καθοδηγούμενο οραματισμό αλλάζουν τα πράγματα. Οτιδήποτε παρατηρείται μέσω αυτής της μεθόδου έχει αξία για το ίδιο το άτομο και αποφεύγω να το γενικεύω. Πάντως ευχαριστώ για την βοήθεια. @};-

Ελένη
Η γνώση των χρωμάτων δεν μπορεί να προέλθει μέσα από τα βιβλία. Έχεις την γνώση συνειδητά-διαβάζεις-καταλαβαίνεις τι διαβάζεις, αντίθετα δεν γίνεται. Μπορούμε να συζητήσουμε γενικώς αλλά αυτά που ζητάς είναι διδασκαλία που δίνεται μόνο από τους Οδηγούς.

Αυτό που μπορώ εγώ να σου πω είναι να έχεις πάντα κατά νου ότι η λογική είναι ο μόνος σίγουρος βοηθός του ανθρώπου σε αυτούς τους δρόμους. Καταλαβαίνω ότι για σένα η διαίσθηση είναι κάτι σημαντικό αλλά επέτρεψέ μου να επιμένω. Ακολούθησε πάντα αυτό που λέει η άσκηση ή ο οραματισμός, εάν σου προκαλεί νευρικότητα σταμάτα τον οραματισμό ή την άσκηση, μην κάνεις αλλαγές όπως εσύ θεωρείς σωστό, παρασύρεσαι και θα το βρεις μπροστά σου.

Ευχαριστώ για την καταγραφή των σκέψεών σου και παρατηρήσεων. @};-

Vaso καταρχάς συμφωνούμε.
Όμως κατά την άποψή μου η είσοδος στα Ακασικά δεν σημαίνει υποχρεωτικά και την πρόσβαση σε προηγούμενες ζωές, υπάρχουν επίπεδα. Αναφέρω τις προηγούμενες ζωές διότι μόνον εκεί ισχύει κατά την άποψή μου η αναφορά σου «Για να μπορέσει κανείς να περάσει αυτήν την "πύλη" θα πρέπει να γνωρίζει γιατί...»

Στο θέμα αλλαγής δόνησης συμφωνούμε. Ευχαριστώ για την βοήθεια.@};-
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Η γνώση των χρωμάτων δεν μπορεί να προέλθει μέσα από τα βιβλία. Έχεις την γνώση συνειδητά-διαβάζεις-καταλαβαίνεις τι διαβάζεις, αντίθετα δεν γίνεται.
Πόσο συμφωνώ!!και αυτό ισχύει για τα πάντα!!!ο,τι υπάρχει στα βιβλία έρχεται να επιβεβαιώσει την ήδη κατακτειμένη γνώση μεσα μας, και φυσικά ότι δεν κατανοούμε απο αυτά δεν το έχουμε ακόμα νιώσει......!! @};-
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Αυτό που μπορώ εγώ να σου πω είναι να έχεις πάντα κατά νου ότι η λογική είναι ο μόνος σίγουρος βοηθός του ανθρώπου σε αυτούς τους δρόμους. Καταλαβαίνω ότι για σένα η διαίσθηση είναι κάτι σημαντικό αλλά επέτρεψέ μου να επιμένω
Ισορροπία και αρμονία σε όλα!!!και ας μην ξεχνάμε την Ανώτερη διάνοια που μας βοηθά να αποστασιοποιηθούμε, να στραφούμε μεσα μας και να κατακτήσουμε επιγνώσεις για το ποιοι είμαστε τελικά!!γιατί αυτη είναι η ουσία όλων!!
@};-

Η στείρα λογική είναι η συναισθηματική λογική που άγεται και φέρεται απο τα τερτίπια του υποσυνειδήτου!! @};- έτσι το νιώθω!!

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Ellaki

Δημοσίευση από Ellaki »

Θέλω να δώσω και να πάρω αγκαλιές σε όλες σας.

;)
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Εγώ πάντως και δέχομαι και προσφέρω αντίστοιχα!!! >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d<

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
xamogelo

Δημοσίευση από xamogelo »

Ελισαβετ μου και ολες οι κοπελιές μου πάρτε και απο μένα πολλές αγκαλιτσες γλυκες ζεστές και μεγάλες
>:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d<
Η πολλή αγάπη ανοίγει πόρτες, γκρεμίζει τοίχους και κτίζει γέφυρες πάνω απο τη θάλασσα
Άβαταρ μέλους
Annoula
Site Admin

Δημοσίευση από Annoula »

μέσα και εγώ... σε όλες σας... >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d<
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Επισκέπτης

Ελένη
Η γνώση των χρωμάτων δεν μπορεί να προέλθει μέσα από τα βιβλία. Έχεις την γνώση συνειδητά-διαβάζεις-καταλαβαίνεις τι διαβάζεις, αντίθετα δεν γίνεται. Μπορούμε να συζητήσουμε γενικώς αλλά αυτά που ζητάς είναι διδασκαλία που δίνεται μόνο από τους Οδηγούς.

Αυτό που μπορώ εγώ να σου πω είναι να έχεις πάντα κατά νου ότι η λογική είναι ο μόνος σίγουρος βοηθός του ανθρώπου σε αυτούς τους δρόμους. Καταλαβαίνω ότι για σένα η διαίσθηση είναι κάτι σημαντικό αλλά επέτρεψέ μου να επιμένω. Ακολούθησε πάντα αυτό που λέει η άσκηση ή ο οραματισμός, εάν σου προκαλεί νευρικότητα σταμάτα τον οραματισμό ή την άσκηση, μην κάνεις αλλαγές όπως εσύ θεωρείς σωστό, παρασύρεσαι και θα το βρεις μπροστά σου.

Ευχαριστώ για την καταγραφή των σκέψεών σου και παρατηρήσεων

Ρούλα , δεν εχω διαβάσει ακόμη περί χρωμάτων και συμφωνώ και εγω οτι , μόνη της ανευ βιωματικής εμπειρίας η γνώση δεν εχει ισχύ.
Γι αυτό και πειραματιζομαι που και που για να μαθαίνω.

Μερικες απόψεις περι οδηγών.
Οι οδηγοί για να είναι εντελως ακριβείς θα πρέπει λογικά να μας κάνουν ιδιαίτερα μαθήματα διότι κάθε ενας μας, εκπέμπει σε αλλη ακτίνα και εχει αλλα πράγματα προς εργασία. Επομένως δεν μπορεί να ανταποκρίνεται σε ολους ο ίδιος διαλογισμός αν δεν εχει κάποια ελευθερία απο ενα σημείο και μετά.
πχ Σου λέει .....πήγαινε εκει....αλλα τι θα βρεις εκει περα και πως θα το επεξεργαστείς είναι δική σου υπόθεση. Εκτός κι αν σε παρακολουθεί και μπορεί να σε ¨¨δε騨. Τότε αν είναι ικανός για αυτά ..ναι συμφωνω απόλυτα.
Ευτυχως εχω καλή δασκάλα αλλα και ενα υπέροχο Οδηγό που ποτε δεν με αφήνει...................

Ειμαι υπέρμαχος της λογικής και πάντα οτι και να κάνω μετα ξεκινάω να διακρίνω αλλα οταν τίθεται θέμα εμπιστοσύνης , πράγμα που πρέπει να υπάρχει , είμαστε αναγκασμένοι να το δούμε και διαισθητικά.
Θα ήθελα ομως να πω κάτι που είχα ξαναγράψει παλια.
Η διαίσθηση ειναι η δια της αισθησης λογική. Δλδ είναι αυτη η κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε οταν κατι ειναι αληθινό.....για εμας . Αυτή η κατάσταση ηρεμίας και σιγής που υπάρχει οταν αναγνωρίζουμε το σωστό ασχετα του αν δεν μας αρεσει..οπως και το αντίθετο....εκείνη η ταραχή που μας ειδοποιεί για το λάθος την ωρα που βρισκόμαστε σε ¨¨νάρκη ¨¨¨η γοητείᨨ.

Κι εγω σε ευχαριστώ για πολλά . :-D
Άβαταρ μέλους
ksan8oula

Δημοσίευση από ksan8oula »

>:d< >:d< >:d< >:d< >:d<
Κανείς δεν θα σου απαντήσει τι είναι αλήθεια, γιατί αυτό που θα σου πει είναι μόνο η δικιά του!Βάσω Νικολοπούλου
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Vaso καταρχάς συμφωνούμε.
Όμως κατά την άποψή μου η είσοδος στα Ακασικά δεν σημαίνει υποχρεωτικά και την πρόσβαση σε προηγούμενες ζωές, υπάρχουν επίπεδα. Αναφέρω τις προηγούμενες ζωές διότι μόνον εκεί ισχύει κατά την άποψή μου η αναφορά σου «Για να μπορέσει κανείς να περάσει αυτήν την "πύλη" θα πρέπει να γνωρίζει γιατί...»
φυσικά, fab, η είσοδος στα Ακασικά δεν σημαίνει την πρόσβαση σε προηγούμενες ζωές...
Η γνώση των προηγούμενων ζωών της ψυχής έχουν νόήμα στην εκάστοτε συνειδηση, όταν μπορεί και να επεξεργαστεί το συναισθηματικό πεδίο, αλλιώς γίνονται αιτία παρεξηγήσεων, σχετικά με τις καρμικές "υποχρεώσεις"...

Η είσοδος στα Ακασικά φέρνει και γνώση της αρχέτυπης δομής καθώς και των νόμων της συμπαντικής συνειδητότητας. Και για να γίνουν κατανοητά όλα αυτά, η συνείδηση χρειάζεται να έχει αφήσει την επιφανειακή "χρήση" του κοινωνικού εαυτού και να έχει περάσει σε ένα βαθύτερο επίπεδο κατανοησης...

Συνήθως οι άνθρωποι "γυρνάνε" γύρω από έναν μύθο, σχετικά με τα ακασικά αρχεία, θεωρώντας ότι εκεί θα βρουν και τις απαντήσεις της ζωής τους...
΄Εχει γίνει από το "new age"-κίνημα μία μεθοδευμένη "υποβολή" για τα ακασικά αρχεία, έτσι ώστε οι άνθρωποι να φτάνουν, μέσω τεχνικών, στο άνοιγμα του 7ου κέντρου τους, χωρίς να έχουν ασχοληθεί με τα κάτω τους κέντρα...

Η πνευματικότητα όμως και η γνώση εκφράζεται μόνο μέσα από την φυσική μας ζωή και τον σεβασμό στην θειότητα του Εαυτού μας...

Γι' αυτό είπα ότι δεν είναι εύκολη η πρόσβαση εκεί, παρά μονο από ανθρώπους που γνωρίζουν γιατί...

Η συνείδησή τους πρέπει κατ' αρχήν να έχει "ωριμάσει" για να μετασχηματιστεί σε συνειδητότητα...

Αλλιώς η γνώση που αποκομμίζουν, από την "δήθεν" πρόσβασή τους στα ακασικά αρχεία, μεταφράζεται από την συνείδηση τους σε χαμηλής δόνησης επεξεργασία (πχ. μέντιουμ), αφού δεν μπορούν να κατανοήσουν την αιωνιότητα...ούτε καν τον θεό!

@};-
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Επιστροφή στο “Η ΠΑΡΕΑ - ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!”