ξανθια που εισαι κ εσυ...ουουουουουουχαχαχαχαχαχαχα
ΚΑΛΗΜΕΡΑ...ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!
-
Επισκέπτης
- margaritarenia
Απόφαση να μην επιτρέψω σε κανεναν να με εκπλήξει. Ο μονος που εχει αυτο το δικαίωμα είναι ο Εαυτος μου και ο Θεος μεσα μου
https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog
https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog
- Madraoulas
Σιγα ρε καραμητρο.....ειπαμε ξανθια η φιλη μας αλλα οχι και να μας γεμισεις σαλια...ακου φτου!..που εισαι ρε?...silver29 έγραψε:
φτου, φτου! σκορδα !![]()
![]()
θα σκουπιζεται ακομα η γυναικα...ξανθια γαρ..αρα θα νομιζει οτι πρεπει να βγαλει και το δερμα της να ξεπλυθει τελειως!...χαχαχαχαχα
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
-
Επισκέπτης
- galazia_sfaira
Μαργαριτα μου γλυκιά είσαι μια κουκλα και αυτο το χαμόγελο σου μου αρεσει πολύ....
Αυτή η φωτο μου αρέσει πιο πολύ ..... η προηγούμενη μου φαινότανε λιγάκι απόμακρη.... μα αυτή καθρεφτίζει ματια την γλύκα που έχεις μέσα στη καρδούλλα σου και μεσα στη ψυχούλλα σου
Αυτή η φωτο μου αρέσει πιο πολύ ..... η προηγούμενη μου φαινότανε λιγάκι απόμακρη.... μα αυτή καθρεφτίζει ματια την γλύκα που έχεις μέσα στη καρδούλλα σου και μεσα στη ψυχούλλα σου
Η πολλή αγάπη ανοίγει πόρτες, γκρεμίζει τοίχους και κτίζει γέφυρες πάνω απο τη θάλασσα
-
Επισκέπτης
10 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 8 μέλη, 0 μη ορατοί και 2 επισκέπτες [ Διαχειριστής ] [ Συντονιστής ]
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 77, στις Τετ Ιούν 27, 2007 9:22 pm
Μέλη: angela_al, Daemonia_Nymphe, Danny, Elena, gilda, Morgan, silver29, xamogelo
αρχοντας ειμαι με τοσες γυναικες!

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 77, στις Τετ Ιούν 27, 2007 9:22 pm
Μέλη: angela_al, Daemonia_Nymphe, Danny, Elena, gilda, Morgan, silver29, xamogelo
αρχοντας ειμαι με τοσες γυναικες!
-
Επισκέπτης