Σιγα ρε καραμητρο.....ειπαμε ξανθια η φιλη μας αλλα οχι και να μας γεμισεις σαλια...ακου φτου!..που εισαι ρε?...
θα σκουπιζεται ακομα η γυναικα...ξανθια γαρ..αρα θα νομιζει οτι πρεπει να βγαλει και το δερμα της να ξεπλυθει τελειως!...χαχαχαχαχα
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
Μαργαριτα μου γλυκιά είσαι μια κουκλα και αυτο το χαμόγελο σου μου αρεσει πολύ....
Αυτή η φωτο μου αρέσει πιο πολύ ..... η προηγούμενη μου φαινότανε λιγάκι απόμακρη.... μα αυτή καθρεφτίζει ματια την γλύκα που έχεις μέσα στη καρδούλλα σου και μεσα στη ψυχούλλα σου
Η πολλή αγάπη ανοίγει πόρτες, γκρεμίζει τοίχους και κτίζει γέφυρες πάνω απο τη θάλασσα
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Γεια σου και σένα Γιαννάκη.... με έκανες και γέλασα :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Μακάρι να εβρεχε και εδώ και ας γινόμουνα μουσκίδι........
νερά εμείς ακοουμεν αλλά νερά δεν βλέπουμε....
προσεχε όμως αγόρι μου μή μου κρυώσεις....
βάλε τα ζεστά σου .......
Η πολλή αγάπη ανοίγει πόρτες, γκρεμίζει τοίχους και κτίζει γέφυρες πάνω απο τη θάλασσα