Σαμπάλλα

Άβαταρ μέλους
CHRYSSOULA

Δημοσίευση από CHRYSSOULA »

To ξέρω από την αρχή αυτό!!!! :* :* :* :* :*
Η Ευγνωμοσύνη δονεί κάθε κύτταρο μου !!!
Άβαταρ μέλους
ksan8oula

Δημοσίευση από ksan8oula »

Δεν εχω ξαναγραψει τιποτα στην ενοτητα Σαμπαλα αλλα σας διαβαζω παντα αγαπουλες μου μεχρι να μπορεσω να καταλαβω και εγω( το ασχετο) ορισμενα περι του θεματος!!!! :x :x
Κανείς δεν θα σου απαντήσει τι είναι αλήθεια, γιατί αυτό που θα σου πει είναι μόνο η δικιά του!Βάσω Νικολοπούλου
Άβαταρ μέλους
CHRYSSOULA

Κανείς δεν είναι άσχετος Μαράκι!!! Απλά χρειάζεται λίγος χρόνος για να κατανοήσεις την υψηλή δόνηση της Αγάπης...Την Δόνηση που κάνει το κέντρο της καρδιάς να πλημμυρίζει από ανείπωτη αγαλλίαση και ευδαιμονία.... Είναι η δόνηση της υπέρτατης ολοκλήρωσης....... Σιγά σιγά !!!! O:-) O:-) O:-) O:-)
Άβαταρ μέλους
AMALIA

Δημοσίευση από AMALIA »

HARIDEA έγραψε: Απλά χρειάζεται λίγος χρόνος για να κατανοήσεις την υψηλή δόνηση της Αγάπης...Την Δόνηση που κάνει το κέντρο της καρδιάς να πλημμυρίζει από ανείπωτη αγαλλίαση και ευδαιμονία.... Είναι η δόνηση της υπέρτατης ολοκλήρωσης....... Σιγά σιγά !!!! O:-) O:-) O:-) O:-)

Βαλτη εισαι σημερα!!!! :-?

σε ευχαριστω!!!!

@};- @};- @};-
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Χρυσουλίτσα μου για μένα μετράει το "τίποτα δεν είναι τυχαίο"...

Και το λέω αυτό διότι από την πρώτη φορά που άκουσα το όνομα "σαμπάλα" ήξερα οτι αυτό το σεμινάριο ΠΡΕΠΕΙ να το κάνω.

Όπως είδες δεν σε ρώτησα τίποτα. Ουτε τι είναι ούτε πόσες μέρες κρατάει ...

Σου είπα απλά βάλε με στην σειρά... Νοιώθω....
Άβαταρ μέλους
CHRYSSOULA

Πράγματι Έλενα μου τίποτα δεν είναι τυχαίο!!! Χθές που ήμουνα σε μια συνάντηση ενημερωτική για την Σαμπάλλα όλα τα άτομα ένοιωσαν να κτυπάει δυνατά το κέντρο της καρδιάς....
Αυτό για μένα είναι σημάδι ότι ακούς την δόνηση που σε καλεί..
Αυτός ο μυστηριακός ήχος που σε μαγεύει γατί οριοθετεί τις νέες συντεταγμένες σε μια πορεία στο Σύμπαν...Ένα Σύμπαν που φαίνεται να απέχει μίλια μακριά και είναι τόσο κοντά μας...
Όταν ο δικός σου Ήχος ξυπνήσει μέσα σου και ακούσεις το δικό σου τραγούδι τότε πίστεψε με τίποτα δεν μοιάζει όπως πριν γιατί ο Ήχος έχει δώσει ένα καινούργιο χρώμα στην καθημερινότητα μας.... :* :* :* :* :* :*
Άβαταρ μέλους
CHRYSSOULA

Η μουσική από το άλλο post με τα videos της σφαιρούλας και της Βάσως με έκαναν να αφουγκρασθώ και πάλι το δυνατό καρδιοχτύπι του Σύμπαντος, τον αιώνιο Παλμό που δονεί κάθε κύτταρό μας. Νοιώθεις να ανυψώνεσαι σε ιλιγγιώδη ύψη και ταυτόχρονα να αγγίζεις κάθε μικρό και απλό γύρω σου που εκπέμπει την δική του δόνηση.
Νοιώθεις λαχτάρα και άσβεστη φλόγα για την Αγάπη του Εαυτού που σε ωθεί να εκφράσεις με την μουσική την μαγεία του Σύμπαντος. Να θυμηθείς την γαλαξιακή σου προέλευση, την φωτεινή σου καταγωγή....

http://www.youtube.com/watch?v=L_Tg0PaWaNM

Μυθωδία -Παπαθανασίου
Επισκέπτης

Χαριντεα μερικες φορες οταν θέλω να μοιραστω κατι πιο ..ετσι....σε ψάχνω ....γυρω γυρω...
Εχω βυθιστεί σε ενα ηχο που με μαγεψε και τον ακουω σχεδόν συνεχεια...μεσα απο αυτόν πετάω...ψηλά και μετα κανω κατι τρελλες τουμπες στον αέρα του....αλλοτε...νομίζω οτι η αρπα αποκταει πρόσωπο και μάτια που δακρύζουν....αλλοτε πάλι καταδύομαι και σχίζω τα νερα....και είναι κατι στιγμές που Τον αγκαλιάζω...και χανόμαστε.....
Είναι ολη την ωρα στην σκέψη μου....και είναι η μελωδία που εφτιαξε τον κόσμο...
Υπεροχος ο Παπαθανασιου....

υγ[ θα σου γραψω ενα μαγικό cd >:d<
Επισκέπτης

Θέλω κι εγω μαγικό cd :-(

:* :* :*
Επισκέπτης

Θα φτιάξω και για σενα... :x

Τζίλντα το εννοω...σε εμενα η μουσική εχει απιστευτη επίδραση ...και ακόμη και αν γνωρίζω πως γίνεται... δεν αλλάζει..

Μάλιστα μερικες φορες που θέλω να εκφράσω κατι και χρειάζομαι εμπνευση για να το κάνω παραστατικό.....ακούω την καταλληλη μουσική και αλλαζω κατα βούληση......
Καποτε ομως ενας πονηρός [ ο μπαμπας του μικρού] χρησιμοποιωντας το ιδιο μου το ''οπλο'' με εριξε ολοσχαιρώς οταν εμαθε απο μια φίλη ....οτι μου αρεσε ο Ζαν Μισελ Ζαρ.... ;)
Επισκέπτης

Σε νοιώθω και σε καταλαβαίνω απόλυτα....και το εννοώ!

Δεν μπορω να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς μουσική....είναι η ηχοι του σύμπαντος που λέει και η Χρυσούλα...μας "φωνάζει" την αρμονία Του.....το μεγαλείο Του!

Ευχαριστώ
:* :* :*
Άβαταρ μέλους
eudemonia

Δημοσίευση από eudemonia »

Ο κάθε ένας από εμάς (σαν οντότητα με το ανώτερο εαυτό) έχει ένα υψηλό στόχο εξέλιξις,
Δηλαδή έχει βάλει ένα κομμάτι του ας πούμε στην 9η διάσταση και πάει προς τα κει. Αυτό κάνει η σαμπάλα? Σε αυτό βοηθάει?

Ούτε αυτό είναι?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eudemonia την 08 Μαρ 2009 8:27 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Αμαλία

Δημοσίευση από Αμαλία »

aetos έγραψε:σε εμενα η μουσική εχει απιστευτη επίδραση ...
Εμένα να δεις!!! Ανατριχιάζω ολόκληρη, νιώθω την κάθε νότα μιας ωραίας [για μένα] μελωδίας.. Και μένα μ'αρέσει πολύ ο Παπαθανασίου! :x
Εικόνα

Είναι βολικό να γίνεσαι καλός άνθρωπος από φόβο, από το να γίνεσαι συνειδητός στην Αγάπη και να τους έχεις όλους εναντίον σου...
Άβαταρ μέλους
galazia_sfaira

Δημοσίευση από galazia_sfaira »

Kαι μενααααααααααααααααααααααααααα!!!!
Και η Μυθωδια σε καποιο σημειο λες και με διακτυνιζει πραγματικά!
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

καμία σχέση δεν έχει η Σαμπάλα με το φωτεινό σώμα, Μιχαήλ!

η Σαμπάλα είναι μια γνώση που μπορεί πιθανόν να σε οδηγήσει και σ' αυτό...όπως όλα φυσικά!

΄Ομως το συγκεκριμένο δεν έχει καμία αναφορά σ' αυτό!

Νομίζω ότι το μόνο σεμινάριο ανάληψης που γίνεται αυτήν την στιγμή στην Ελλάδα, γίνεται από το Αngels House University.

Εγώ προσωπικά, θεωρώ ότι είναι πολύ ατομικός ο δρόμος της ανάληψης και του φωτεινού σώματος...
Και ειδικά ο άνθρωπος που κάνει αυτό το εργαστήριο, δεν θα έλεγα ότι έχει αυτήν την δυνατότητα, χωρίς καμία διάθεση κριτικής, απλά παρατηρώντας...

Παρ' όλα αυτά ότι κάνει ο καθένας, καλό είναι για τον δρόμο του...το αποτέλεσμα, όπως έχουμε πει, κάνει την διαφορά...όπως φυσικά και η ζωή μας εδώ... ;)

@};-
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Επιστροφή στο “ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ - ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ”