Νιώθω μεγάλη ευγνωμοσύνη που βρεθήκες στο δρόμο μου......

Εμμακι μας Αγαπημενο..Ενα Ευχαριστω απο Καρδιας σε Ολους που νιωθουν τη Μελωδια να ξεδιπλωνεται στην Ψυχη τους...
Σε οσους ακουνε τις Νοτες να καλπαζουν σε καθε κυτταρο της Θεικης τους Φυσης...
Στα ματια που νιωθουν τον Χορο να ανοιγει την Αρμονια της Αληθειας στο σωμα τους και την Αγαπη να φωτιζει καθε σκεψη, την ωρα που τα ποδια ακουμπανε γλυκα στην Γη και μεταφερουν το Μεγαλειο του Εαυτου τους στην Ζωη τους...
Σας ευχαριστω Ολους για την Παρασκευη...Νιωθω μεγαλη Ευγνωμοσυνη και Ευλογια που Ειμαστε Μαζι![]()
![]()
Εμμακι μουEmmanouela έγραψε: Ενα Ευχαριστω απο Καρδιας σε Ολους που νιωθουν τη Μελωδια να ξεδιπλωνεται στην Ψυχη τους...
Στα ματια που νιωθουν τον Χορο να ανοιγει την Αρμονια της Αληθειας στο σωμα τους και την Αγαπη να φωτιζει καθε σκεψη, την ωρα που τα ποδια ακουμπανε γλυκα στην Γη και μεταφερουν το Μεγαλειο του Εαυτου τους στην Ζωη τους...
Σας ευχαριστω Ολους για την Παρασκευη...Νιωθω μεγαλη Ευγνωμοσυνη και Ευλογια που Ειμαστε Μαζι![]()
![]()
Αγαπακι μου Ομορφο.... μεγαλο Ευχαριστω... αχ μου εβαλες κι αυτη την υπεροχη μουσικη που μιλα στην Ψυχη μουΕνα μεγαλο Ευχαριστω....
Ενα Ευχαριστω απο Καρδιας σε Ολους που νιωθουν τη Μελωδια να ξεδιπλωνεται στην Ψυχη τους...
ωωωω κι αλλο κλαμμα Αγαπημενη μου Βασουλα.... Νιωθω Χαρα, και στιγμες σκεφτομαι, μα που με οδηγησε αυτη η Ψυχη μου.... ειναι μεγαλειο ο Δρομος μας με Ολα οσα περιεχειμου είπε κάτι η Έλενα την Παρασκευή και ήταν τόσο όμορφο που γέμισε η Στιγμή με Αλήθεια
"δεν θα μπορούσα να φανταστώ τούτην την Χαρά, να Ζω με Χαρά", μου είπε...και ο Θεός μέσα μας χαμογέλασε...
έλαμπε!!!