Νιώθω μεγάλη ευγνωμοσύνη που βρεθήκες στο δρόμο μου......
ΥΠΑΡΧΩ...
Re: ΥΠΑΡΧΩ...
Δεν έχω λόγια

Επιτρέπω...σημαίνει ότι μειώνεις την απόσταση εσένα με ΕΣΕΝΑ!!!
ετοίμασε την καρδιά ένα ναό να έρθει να κατοικήσει ο Θεός.
αν τον αφήσεις μισοτελειωμένο δεν μπορεί να έρθει να κατοικήσει
ετοίμασε την καρδιά ένα ναό να έρθει να κατοικήσει ο Θεός.
αν τον αφήσεις μισοτελειωμένο δεν μπορεί να έρθει να κατοικήσει
Εμμακι μας Αγαπημενο..Ενα Ευχαριστω απο Καρδιας σε Ολους που νιωθουν τη Μελωδια να ξεδιπλωνεται στην Ψυχη τους...
Σε οσους ακουνε τις Νοτες να καλπαζουν σε καθε κυτταρο της Θεικης τους Φυσης...
Στα ματια που νιωθουν τον Χορο να ανοιγει την Αρμονια της Αληθειας στο σωμα τους και την Αγαπη να φωτιζει καθε σκεψη, την ωρα που τα ποδια ακουμπανε γλυκα στην Γη και μεταφερουν το Μεγαλειο του Εαυτου τους στην Ζωη τους...
Σας ευχαριστω Ολους για την Παρασκευη...Νιωθω μεγαλη Ευγνωμοσυνη και Ευλογια που Ειμαστε Μαζι![]()
![]()
Σε καθε μας Στιγμη Μαζι θυμαμαι απο την Αρχη τι σημαινει αφηνομαι στη Χαρα της Ζωης!!
Οπου και να γυριζα το βλεμμα μου εβλεπα χαρουμενα φατσακια..
Φιλοι μου Ολοι Αγαπημενοι..
"Ευχαριστώ που βρίσκομαι μεσα στην Ανάσα Σου"!
----------------------------
Πολεμα και Οραματισου!
----------------------------
Πολεμα και Οραματισου!
Εμμακι...
Παιδακια αγαπημενα ολα..

Παιδακια αγαπημενα ολα..
Εμμακι μουEmmanouela έγραψε: Ενα Ευχαριστω απο Καρδιας σε Ολους που νιωθουν τη Μελωδια να ξεδιπλωνεται στην Ψυχη τους...
Στα ματια που νιωθουν τον Χορο να ανοιγει την Αρμονια της Αληθειας στο σωμα τους και την Αγαπη να φωτιζει καθε σκεψη, την ωρα που τα ποδια ακουμπανε γλυκα στην Γη και μεταφερουν το Μεγαλειο του Εαυτου τους στην Ζωη τους...
Σας ευχαριστω Ολους για την Παρασκευη...Νιωθω μεγαλη Ευγνωμοσυνη και Ευλογια που Ειμαστε Μαζι![]()
![]()
και εγω Σε Ευχαριστω για καθε Βημα, για καθε Βλεμμα Αγαπης, για καθε Αγκαλια, για την Χαρα που Ανακαλυψα με την βοηθεια σου..
Ελενα
παιδακια γλυκα ολα
Η εσωτερική σπουδαιότητα του ανθρώπου είναι το Φως που τον ακολουθεί, όπου και να βρίσκεται...Να πολεμάει γι' αυτήν την σπουδαιότητα είναι το ζητούμενο
Αγαπακι μου Ομορφο.... μεγαλο Ευχαριστω... αχ μου εβαλες κι αυτη την υπεροχη μουσικη που μιλα στην Ψυχη μουΕνα μεγαλο Ευχαριστω....
Ενα Ευχαριστω απο Καρδιας σε Ολους που νιωθουν τη Μελωδια να ξεδιπλωνεται στην Ψυχη τους...
(μονες τους μπαινουν οι καρδιες δυο δυο)
ωωωω κι αλλο κλαμμα Αγαπημενη μου Βασουλα.... Νιωθω Χαρα, και στιγμες σκεφτομαι, μα που με οδηγησε αυτη η Ψυχη μου.... ειναι μεγαλειο ο Δρομος μας με Ολα οσα περιεχειμου είπε κάτι η Έλενα την Παρασκευή και ήταν τόσο όμορφο που γέμισε η Στιγμή με Αλήθεια
"δεν θα μπορούσα να φανταστώ τούτην την Χαρά, να Ζω με Χαρά", μου είπε...και ο Θεός μέσα μας χαμογέλασε...
έλαμπε!!!
παιδακια ολα
Το Θέλημά ΣΟΥ είναι Θέλημά μου
Εμμάκι μου!!!
ομορφιές μου!!!

ομορφιές μου!!!
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
Όσο πιο μακριά ο Θεός, τόσο μακρύτερα πηγαίνω...
Η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει.
Αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!!!
Η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει.
Αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!!!
Αααααααααα τι τελεια εικονιδιακια

Θυμάμαι-Πιστεύω-Ζω
Όσο μακρύτερα ο Θεός, τόσο μακρύτερα πηγαίνω...
Ομορφοι Φιλοι μου
Στεφανακο μου!!!!!!

Στεφανακο μου!!!!!!
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
Reiki Center - Ρεικι
Reiki Center - Ρεικι
δεν εχω λογια
Πίστη και εμπιστοσύνη στο ότι όλα γεννήθηκαν για εσένα και εσύ γεννήθηκες για όλα, χωρίς να είσαι το κέντρο του Σύμπαντος, αλλά να νιώθεις σαν κέντρο σου το Σύμπαν...
Φουφουλι μου
δεν εχω λογια να εκφρασω, μονο ακου την καρδια μου
Σε ευχαριστω

Σε ευχαριστω
Όπου είναι ο Εαυτός μας είναι και ο Θεός και όπου είναι ο Θεός είναι όλα....
Πολέμα και Οραματίσου
Reiki Center - Ρεικι
Πολέμα και Οραματίσου
Reiki Center - Ρεικι
Ο καλλιτεχνης λεει "να ερωτευεσαι διχως λογικη"....
εγω θα πω.....να Ερωτευεσαι την Ζωη και την Μελωδια που τα Βηματα της Ψυχης σε Οδηγουν!!!!
Αγαπα για να μπορεις να αγωνιζεσαι κοντρα στον ανεμο και στις τρικυμιες.....με μονο Φαρο τον Εαυτο σου!!!!
εγω θα πω.....να Ερωτευεσαι την Ζωη και την Μελωδια που τα Βηματα της Ψυχης σε Οδηγουν!!!!
Αγαπα για να μπορεις να αγωνιζεσαι κοντρα στον ανεμο και στις τρικυμιες.....με μονο Φαρο τον Εαυτο σου!!!!
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
Reiki Center - Ρεικι
Reiki Center - Ρεικι
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Ενα απο τα πολυ αγαπημενα μου κομματια , ενα απο αυτα που λαχταραω να χορεψω... Νομιζω καποια στιγμη γλυκια μου δασκαλα θα σου ζητησω να μου βγαλεις μια χορογραφια πανω σε αυτο (κ θα προσευχομαι νυχθημερον να πεις ναι
)...
Κ τωρα που ειδα κ τους στιχους

Κ τωρα που ειδα κ τους στιχους
Θυμάμαι-Πιστεύω-Ζω