Η ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ

Rainmaker

Δημοσίευση από Rainmaker »

Αν κάνεις οποιαδίποτε κίνηση εναντίων του site.. θα ενημερωθεί ο internet provider σου..και η
acn.gr
και athedsl-05493.home.otenet.gr
εχω αναλυτικα στοιχεία του υπολογιστή σου και για όλους τους υπολογιστες απο τους οπόιους έχεις μπει στο φορουμ..
και θα ενημερωθούν οι καταληλες αρχες .. αν κάνεις οτιδίποτε
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Σ' ευχαριστώ Σκαπανέα που με έχεις στην καρδιά σου...
Δεν αντιδρώ σ' αυτό γιατί εκεί με έχουν όλοι!

Η ελευθερία μου δεν με εγλωβίζει στην αγάπη, μην φοβάσαι...

Ούτε ασφυκτιώ από αγάπη...

Λυπάμαι μόνο γιατί την βίωσα από εσένα με έναν τρόπο που δεν κατανόησα...
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Aγαπητέ φίλε gexrag.

Έκλεισα τον υπολογιστή και πήγα να κοιμηθώ…
Πολλά περίεργα συμβαίνουν την νύχτα…
΄Οραμα μάλλον ήταν, γιατί δεν είχα κοιμηθεί ακόμα…
Το έχω ξαναδεί άλλη μία φορά…

Εκλεισα το φως. ΄Ενοιωσα μέσα στην...σιωπή και στο σκοτάδι, ένα λαμπερό φως να πλημμυρίζει τον χώρο και είδα τον Εαυτό μου μπροστά σε έναν βωμό να ακουμπά σιγά-σιγά μια σφαίρα από χρυσό. Η σφαίρα, άνοιξε στα δύο και από μέσα της βγήκαν 12 λαμπερές ακτίνες που σκορπίζονταν στο περιβάλλον και άρχισαν να παίρνουν μορφή. Λαμπερές, φωτεινές παρουσίες που η κάθε μια κρατούσε κι ένα δώρο, που μου το προσέφερε. ΄Ήταν οι 12 θεϊκές αρετές που μου χάριζαν την λάμψη τους, σαν δώρο για την "συνεργασία" μου!
Ομορφιά
Φαντασία
Πίστη
Συμπόνια
Χαρά
Δύναμη
Θάρρος
Αγνότητα
Περιέργεια
Αγάπη
Θέληση

Τις μέτρησα...αλλά ήταν 11!

Η τελευταία, δεν ερχόταν κοντά μου. Με κοίταζε λυπημένη...΄Ήταν η δικαιοσύνη!
Ο Διδάσκαλος με πλησίασε και μου είπε "όταν έχεις όλες τις θεϊκές αρετές, μα δεν έχεις την δικαιοσύνη, όλες χάνουν την ατόφια λάμψη τους και τα λόγια σου χάνουν το νόημά τους. Ο φάρος που φωτίζει την διαδρομή για τα καράβια, δεν διακρίνει αν τα καράβια είναι όμορφα, παλιά ή σάπια! Στέκεται και φωτίζει απλά..."
Δεν χρειάστηκε να σκεφτώ πολύ! Κατάλαβα!

Ανοιξα ξανά τον υπολογιστή για σένα...

Σου ζητώ συγνώμη, άγνωστε φίλε, γιατί δεν σε άφησα να καταλάβεις την αγάπη και σε καλωσορίζω με την καρδιά μου εδώ.
Σε παρακαλώ να αφήσεις τον Εαυτό σου να νιώσει την αγάπη.
Δεν θέλω να μιλήσουμε, απλά σε προσκαλώ στο φως της θεότητας που τόσο λατρεύεις και εύχομαι να παραμείνεις εκεί.

Δεν χρειάζομαι τα λόγια σου, δεν χρειάζεσαι τα λόγια μου, είναι όλα χιλιοειπωμένα. Ας κρατήσει ο καθένας μας τις δικές του λέξεις για οδηγό και ας μην μείνουμε σ’αυτές.

Από όποιον δρόμο και αν έχεις βρει την αγάπη, αλλά ακόμα και αν δεν την έχεις και δεν την έχω βρει, να ξέρεις ότι από σήμερα θα έρθει να μας συναντήσει από τον ίδιο θέο. Κι εσένα και εμένα.
Δεν θα σου πω τίποτα πια. Ούτε λέξη…Γιατί η σιωπή μας θα είναι ο θησαυρός της κατανόησης. Ας τον φυλάξουμε στο πιο ιερό σημείο…στην καρδιά μας.

Να είσαι πάντα καλά.
Χάρηκα που ήρθες τελικά, έστω και αν δεν προλάβαμε να το καταλάβουμε.

... με πλησίασε και η Δικαιοσύνη! Με ακούμπησε στην καρδιά και έφερε ξανά εκεί την λάμψη και την ευγνωμοσύνη!

:)

Εικόνα

Δημοσίευση από nikos »

Ας μπω και εγώ στην κουβέντα. :)
Παρατηρώ πως δημιουργήθηκαν διάφορα έντονα συναισθήματα και ανέβηκαν οι τόνοι. Είναι φυσιολογικό -πιστεύω- στα πλαίσια ενός διαλόγου στον οποίο έχουμε τα γραπτά κείμενα μόνο ως μέσο επικοινωνίας.
Όμως, επειδή όλοι οι συμμετέχοντες δηλώνουμε πως έχουμε κίνητρο την αγάπη ας σταθούμε λίγο περισσότερο σε αυτή μέσα μας :)
Προτείνω λοιπόν, ένα νέο ξεκίνημα μεταξύ μας σε ήρεμο τόνο για να καταφέρουμε να επικοινωνήσουμε τις αλήθειες μας υπενθυμίζοντας ότι:
α) ο καθένας μας έχει τα προσωπικά του βιώματα και έχει φτάσει (ή προσπαθεί να φτάσει) στις δικές του αλήθειες. Η κριτική στις αλήθειες των άλλων(σωστό-λάθος) μέσα από επιβολή, γεννά λογικά τις αντιδράσεις .
β)Κατευθυντικές συμβουλές σε κάποιον για την εξέλιξή του ας τις δίνουμε όταν μας ζητήται.
γ) προσπαθούμε να εκφραστούμε όσο γίνεται με ακρίβεια, διότι επειδή καταλαβαίνουμε εμείς τι λέμε, δεν σημαίνει πως μας καταλαβαίνει επακριβώς κι ο άλλος (χρησιμοποιείστε και τα emoticons για να δείχνετε και το ύφος των λεγόμενών σας) :D .
δ)κάποιες φορές μπορεί να κάνουμε και λάθος σε αυτό που υποστηρίζουμε. Ίσως η οπτική του άλλου μας βοηθά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nikos την 19 Οκτ 2007 9:51 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
There is a difference between knowing the path and walking the path
Άβαταρ μέλους
galazia_sfaira

Δημοσίευση από galazia_sfaira »

Ενοιωσες Gexrag τι νοιώθει κανείς οταν ειναι και Ρεικι;
Ενιωσες Gexrag το τρόπο που εδω οι ως άνθρωποι κι ώς ψυχες εκφραζουμε και τους φοβους μας και τις αγωνίες μας και την διαφοερτικότητα μας και την ΑΓΑΠΗ μας;
Ολοι έχουμε κατι να μαθουμε απ τον αλλον.
Θελει να ειμαστε απλά ανοιχτοί στο κάλεσμα των αλλων και εξίσου ανοιχτοί οταν καλουμε προς το μερος μας αλλους.
Ευχαριστω κι εγώ γιατί μου έδωσες δυναμη για οσα πιστευω για οσα αγαπω,μου τα ενισχυσες γιατι δεν τα κλονησες με την θυελλα που προκάλεσες.
Εν-δυνάμωσα.
Εν-πιστευτηκα πολλά!
Καλώς ήρθες!
Eγώ είμαι εσύ και Εσύ είμαι Εγω!

"Αφίεσθε Ημών"
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Καλως ήρθες εκ νέου και απο μένα που αν και δεν συμμετείχα λεκτικά βίωσα πολλά συναισθηματικά και πήγα ένα βήμα παραπέρα......!
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
gexrag

Δημοσίευση από gexrag »

Κυρία μου Διαχειρήστρια

Οφείλω να αποδεχθώ την συγνώμη σας αν και είναι αυτονόητο αφού δεν πιστεύω ότι μπορεί να μιλάει για αγάπη κάποιος και να μην συγχωρεί.

Θέλω πολύ να συζητήσω θέματα μαζί σας αλλά όχι με τον τρόπο που με υποδεχθήκατε.
Δεν θέλω παρεμβάσεις άνευ ουσίας συντονιστών.
Έχει σημασία να προσέχετε κάθε λέξη που χρησιμοποιώ.
Το θέμα της αυτοκτονίας που ανακινήθηκε είναι ένα πολύ σοβαρό ζήτημα. Θα είχα πολλά να πω αν μου επιτρέπατε.

Χρησιμοποιώ μόνο ένα email από όπου ελέγχω ποιος μπορεί να περιμένει κάτι από μένα. Αυτός είναι ο λόγος που δεν θέλω παρά να επιστρέψω μόνο με το αρχικό μου όνομα.

Επιστρέφω μονο ως gexrag

ΝΑ ΑΓΑΠΑΤΕ (ΟΛΟΙ)
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Θα σου πρότεινα αγαπητέ φίλε, να μπεις με το όνομά σου.
Εγώ ονομάζομαι Βάσω και όχι διαχειρίστρια.
Αυτός είναι ένας τίτλος που δίνει αρμοδιότητα σε κάποιους να βάζουν σε τάξη το φόρουμ.

Μπορεί να σου ζήτησα συγνώμη, όμως θα ήθελα να γνωρίζεις ότι οι απόψεις μου για τον σεβασμό εξακολουθούν να ισχύουν. Γι' αυτό σε παρακαλώ να σεβαστείς τον χώρο και τα μέλη.

Θα ήθελα να σε ενημερώσω ακόμα ότι εδώ μπορείς να πεις τις απόψεις σου και να δεχθείς και τις απόψεις μας.
Αν δεν υπάρχει γόνιμος διάλογος, δεν καλύπτουμε τους όρους αυτού του φόρουμ, που έχει διατεθεί για μια υγιή ανταλλαγή απόψεων, όσο διαφορετικών κι αν είναι.

Μπορεί να είσαι "ο εκλεκτός του θεού" και να παίρνεις μηνύματα, όμως σε παρακαλώ μην μας επιβάλλεις αυτήν την άποψη και άσε μας να την νιώσουμε μόνοι μας.

Ξέρεις πόσοι υπάρχουν που ονομάζονται "εκλεκτοί"?
Τους εκλεκτούς τους αναγνωρίζεις από την αγάπη που αποπνέει η αύρα τους και η κάθε τους λέξη.
Και επειδή θα ήθελα να είμαι ειλικρινής μαζί σου, θα ήθελα να σου πω, ότι με την χθεσινή εισβολή σου, μόνο αυτο δεν αισθανθήκαμε μαζί σου.
Δεν θέλω παρεμβάσεις άνευ ουσίας συντονιστών.
Έχει σημασία να προσέχετε κάθε λέξη που χρησιμοποιώ.
Και παρεμβάσεις θα έχεις και αν θέλουμε δεν θα προσέξουμε καμία σου λέξη, αν δεν αντιπροσωπεύει αυτά που εμείς αισθανόμαστε σαν αλήθεια.
Μην ξεκινάς πάλι με διάθεση επιβολής. Θα ήθελα να καταλάβεις ότι εδώ μέσα οι περισσότεροι έχουν μια πνευματική διαδρομή, καθόλου ευκαταφρόνητη και όπως κι εσύ ισχυρίζεσαι ότι γνωρίζεις από τον θεό την αλήθεια, το ίδιο μπορεί να ισχυριστεί και ο καθένας μας.

Ας δούμε με αγάπη τις διαφορετικές μας αλήθειες!
Αν αυτό επιθυμείς, τότε καλώς να ορίσεις...
Αν επιθυμείς απλά να μας ενημερώσεις, χωρίς να μας δώσεις το δικαίωμα να διαφωνήσουμε μαζί σου, τοτε καλυτερα να δημιουργήσεις ένα δικό σου φόρουμ για να λες και να δέχεσαι μέλη που μόνο συμφωνούν μαζί σου.

Αγαπητέ φίλε, έφερες αναταραχή στο φόρουμ, σε πάρα πολλά μέλη, που ένιωσαν να πιέζονται με την εισβολική σου διάθεση.

Σου ζήτησα συγνώμη που ίσως έγινα άθελά μου μικροπρεπής και σε προσέβαλα.
Δεν θα δεχθώ σε καμία περίπτωση όμως επιβολή απόψεων, και βαρύγδουπων προτάσεων, όπως "μόνο εγώ γνωρίζω" κλπ. κλπ.
Αναλογίσου λίγο και την δική σου ευθύνη για το χθεσινό συμβάν και σαν άνθρωπος του θεού που είσαι, ζήτησε κι εσύ συγνώμη, όχι από εμένα αλλά από όλους αυτούς που με την άκαμπτη στάση σου έθιξες.

Τέλος θα ήθελα να συμμετέχεις εδώ, σαν συνοδοιπόρος και όχι σαν "ο εκλεκτός", γιατί για μένα δεν υπάρχουν "εκλεκτοί" αλλά άνθρωποι που συμβαδίζουν με το πνεύμα τους...

Σ' ευχαριστώ εκ των προτέρων για την κατανόηση

Ο Νίκος παραπάνω έχει γράψει μερικες όμορφες συμβουλές για έναν εποικοδομητικό διάλογο.
Σε παρακαλώ να τις συμβουλευτείς γιατί είναι πραγματικά πολύτιμες!!!

Εικόνα

Δημοσίευση από Rainmaker »

Δεν χρειάζεται να πώ τίποτα παραπάνω.. συμφωνω με όλα όσα είπε η Βάσω.
Αυτό το θέμα ονομάζεται Εσωτεισμός και Αυτογνωσία.. όλοι μας δουλεύουμε με τον εαυτό μας .. κοιτάζουμε μέσα μας και φωτίζουμε τις σκοτεινές μας πτυχές.. θα σου πρότεινα άσχετα με το σε ποιό θεο πιστεύεις ή αν δέχεσαι μυνηματα να κάνεις και εσύ το ίδιο..
Αυτό όπως σου έχω ξαναπεί είναι ένα φόρουμ αγάπης σεβασμού και διαλόγου Σαν διαχειριστές του φόρουμ όχι μόνο εγω και η Βάσω όλοι μας έχουμε ευθυνη απέναντι στα υπόλοιπα μέλη οπότε φίλε pontgx θα έχεις "ασκοπες" όπως τις χαρακτηριζεις επεμβάσεις από διαχειριστες. και θα πρέπει να σεβεσαι αυτά που σου λένε όπως τα σεβονται και τα υπόλοιπα μέλη.
Στο φόρουμ αυτό δεν υπάρχει χωρος για εκλεκτους.. μόνο για απλόυς ανθρώπους.
Αν θες να συμμετέχεις σωστά σε αυτό το φόρουμ και να υπακούς τους κανόνες του σεβασμού και του διαλόγου και της αγάπης καθως και να σέβεσαι τις υποδείξεις των διαχειρηστων του φόρουμ έχει καλώς..Αλλιως το ίντερνετ έχει πολλά φόρουμ που μπορεις να απευθυνθεις.

Να ξέρεις ότι είσαι ευπρόσδεκτος εδω πάντα..
Ηλίας
Skapaneas

Δημοσίευση από Skapaneas »

pontgx έγραψε: Κυρία μου Διαχειρήστρια

Χρησιμοποιώ μόνο ένα email από όπου ελέγχω ποιος μπορεί να περιμένει κάτι από μένα. Αυτός είναι ο λόγος που δεν θέλω παρά να επιστρέψω μόνο με το αρχικό μου όνομα.

Επιστρέφω μονο ως gexrag

ΝΑ ΑΓΑΠΑΤΕ (ΟΛΟΙ)
Αγαπητε μου gexrag
Εδω μεσα σε αυτο το forum, οπως θα εχεις διαπιστωσει, ο καθενας χρησιμοποιει το ονομα μας ή οπως εγω ( Skapaneas ) το ονομα με το οποιο κανουμε επαφη στο forum.
Οι αλλοι τιτλοι ή προσφωνησεις ειναι για να δηλωσουμε κατι παραπανω και πιο προσωπικο, παντα με καλοβολη διαθεση και καμιά φορα ολιγον πειραχτικη.

Σχετικα με το email εχω να σου τουτο: Εγω χρησιμοποιω "δεκα" email για διαφορους λογους και κανενα απο αυτα δεν με εμποδισε να γραφω οπου θελω και οπως θελω.
Θελω να πω δηλαδη οτι δεν εχει καμια σχεση με το ονομα που μπαινεις και γραφεις και συζητας πολιτισμενα καπου.

Αυτο το επιστρεφω μονο ως gexrag που γραφεις, με κανει να πιστευω οτι εχεις συναισθηματικους δεσμους με το ονομα αυτο και δεν θελεις να το χασεις.
Ετσι ειναι;
Σημαινει κατι το ιδιαιτερο για σενα το ονομα αυτο;

Να ξερεις οτι η αγαπη ειναι ενα πολυπλοκο "πραγμα" και το μονο που ζηταει αυτος ο χωρος, ειναι να καταθεσεις τη μορφη με την οποια σου αποκαλυφτηκε.

Εγω παραδειγματος χαρη εχω δηλωσει οτι ειμαι ακραιφνης ορθοδοξος χριστιανος και το γνωριζουν ολοι οσοι παρακολουθουν τις συζητησεις στις οποιες εχω καταθεσει αποψη.

Αυτο ομως δεν με εμποδιζει να μιλαω με ολους οσους νιωθω οτι κατι εχουν να μου πουν ή να τους πω...

Παρουσιασε λοιπον τη διαφορετικη εκφανση της αγαπης την οποια εχει την τιμη να αγγιζεις.

Και μη ξεχνας οτι ολοι ειμαστε σωτηρες...

Αλλά το εργο μας αυτο της σωτηριας ξεκινα βασικα τον εαυτο μας και μετα μπορει να επεκταθει και στους αλλους.

Δες π.χ. στο κειμενο σου στο blog οτι σωτηρες ηταν και ο Μωαμεθ και ο Βουδας ( αν το πεις σε ορθοδοξο ιερεα θα του σηκωθει η τριχα καγκελο ), αλλά πρωταρχικα τον εαυτο τους εξαγιασαν και μετα βγηκαν και διδαξαν τους αλλους.

Ο καθενας λοιπον εδω αλλά και οπουδηποτε αλλου, μπορει να διεκδικησει τον τιτλο του σωτηρα.

Τον εαυτο του ομως τον εχει σωσει;

Και δεν υπαρχουν πολλοι θεοι, οπως καπου αναφερει ο Ηλιας στη ρημη του λογου λεγοντας "άσχετα με το σε ποιό θεο πιστεύεις", διοτι Ο Θεος ειναι ενας και Μοναδικος.
Και θα πηγαινε πολυ να ισχυριζομαι οτι μιλαει μονο σε μενα και οτι εγω μονο ειμαι ο εκλεκτος.
Διοτι μπορει να νιωθω εκλεκτος που μου μιλαει ο Θεος, αλλά αυτο δε σημαινει οτι εχω κατι το περισσοτερο ιδιαιτερο εναντι των αλλων, μια και ολοι ειμαστε πολυ ιδιαιτεροι στα ματια Του, αφου μας τιμαει τον καθενα μας ξεχωριστα με τη Ζωη Του.

Εχω την αισθηση παρα πολλες φορες, οτι δεν στεκομαι στο υψος αυτων που μου αποκαλυπτει προσωπικα ή με κανει να αντιλαμβανομαι με τους δικους Του τροπους.

Εσυ εχεις αυτη την αισθηση οτι εισαι ενταξει σε ολα απεναντι Του και οτι αν σε "εκρινε" αυτη τη στιγμη, θα σε εβρισκε αμεμπτο σε ολα τα σημεια της ζωης σου ανα πασα στιγμη;

Και αν ο θεος μιλαει σε μενα, αυτο το κανει για να βοηθησει πρωταρχικα εμενα και κατ' επεκταση τους αλλους.
Αυτο εχω καταλαβει φιλε μου και εχω βιωσει ολα τα χρονια που ειμαι συνειδητα κοντα Του και στο βαθμο που μπορω να λειτουργησω ελεγχομενα μεσα σε αυτη την περιπλοκη κατασταση της ΤΡΙΑΔΙΚΗΣ ΘΕΟΤΗΤΑΣ.
gexrag

Δημοσίευση από gexrag »

Φίλε μου Skapaneas
ΘΑ μπορούσα απλά να υπογράφω ως gexrag και να διατηρήσω και το παλιό όνομα.

Κάποιες φορές στη δουλειά και αλλού μπαίνω στο email μου, το μόνο που χρησιμοποιώ και εκμεταλευομαι τα δύο τρία ή πέντε λεπτά που έχω. Διαφορετικά θα αναλώνονταν ο χρόνος μου σε έλεγχο των email.

Σχετικά με τους Αγίους
Στην αίρεση που κρύβεται κάπου μακριά πίσω από το reiki ο ιδρυτής της είναι ’γιος. Ήταν Πανάξιος και ΠΑΝΔΙΚΑΙΑ έγινε ’γιος.
Έμαθε την Αλήθεια και τώρα στα μέρη που έζησε υπάρχουν Ορθόδοξοι Χρισιανοί αφού λίγο πριν το τέλος της ζωής του Χειροτονήθηκε Ιερέας. Σε τρεις μέρες έφτασε στο Αξίωμα του Δεσπότη όπως πολλοί ’γιοι της Ορθοδοξίας. Κάποιοι θέλησαν να αποκρύψουν το γεγονός και συνέχισαν να διδάσκουν τις υπόλοιπες αξίες που διδάσκονται και εδώ και είναι σωστές σε μεγάλο βαθμό.

Μην προσπαθείς να μου προσάψεις ιδιοτέλεια ως προς το όνομα.

Αν θέλουν οι διαχειρηστές πραγματικά να επιστρέψω θα το αποδείξουν έμπρακτα αποδίδοντας σε εμένα αυτό που ζητώ για λόγους ευκολίας μου και μόνο.

Έτσι θα αποδωθεί πραγματικά δικαιοσύνη.

ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΩ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑ ΜΕ ΠΙΣΤΕΨΕΙ.

Συζητώ μόνο με ανθρώπους που έχουν ανοιχτά αυτιά και ακόμη και όταν διαφωνώ σέβομαι την άποψη τους. Στο filosofia.gr παρατήρησες τίποτα διαφορετικό φίλε μου εσύ που με γνωρίζεις;

ΔΕΝ ΠΡΟΣΥΛΙΤΙΖΩ, γιατί δεν είμαι πουθενά σε κανένα μέρος του κόσμου και σε καμία οργάνωση εγγεγραμμένος.

Έξυπνα με ανάγκασες να επιστρέψω.
Αλλά εξίσου έξυπνα απέχουν οι διαχειρηστές.
Άβαταρ μέλους
galazia_sfaira

Δημοσίευση από galazia_sfaira »

Kαι το "εξυπνα" καιτο "ανάγκασες" εμενα σαν galazia_sfaira μου δημιουργουν τουλαχιστον πνίξιμο.
Aυτο μονο θελω να σημειώσω σε οσα γραφεις και σφίγγω και τα δοντια μου.
ΑΥτο δεν σημαινει τιποτα παραπανω απο οσα καταθετω καθε φορα και ειναι της ψυχης μου.
Eγώ είμαι εσύ και Εσύ είμαι Εγω!

"Αφίεσθε Ημών"
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Αλλά εξίσου έξυπνα απέχουν οι διαχειρηστές.
Αγαπητέ gexrag,

Ο Ηλίας και η Βάσω (αυτά είναι τα ονόματά μας) σε καλωσόρισαν...
ξανά. Με όλη μας την αγάπη...Και αυτή είναι ο σεβασμός στην διαφορετικότητά σου.

Σεβόμαστε αφάνταστα τον κάθε έναν άνθρωπο, ότι κι αν πιστεύει, όπως και αν ονομάζει την αλήθεια του...

΄Ομως εσύ, πραγματικά μου δίνεις την εντύπωση ότι δεν με σέβεσαι. Αγνόησες λοιπόν τον δικό μου post γιατί δεν σε συνέφερε, άγνόησες το post του Ηλία, γιατί ούτε αυτό σε συνέφερε, και απάντησες στο post του Σκαπανέα, γιατί αυτό σου δημιούργησε τις δικαιολογίες που θέλεις να έχεις για τον εαυτό σου, ότι πράττεις σωστά.
Και έτσι θεωρείς, ότι ο Ηλίας και η Βάσω απέχουν "έξυπνα"

Θα σου πω λοιπόν κάτι, και αν θέλεις το κρατάς, αν θέλεις το πετάς.
Και στο λέω με αγάπη πολύ, χωρίς κανένα συμφέρον.

Στρέψε τα μάτια σου μέσα σου...Ειλικρινά, και δες τον εαυτό σου γυμνό από τις δικαιολογίες του "εκλεκτού". Δες τον ανθρώπινα, με αγάπη και ενδιαφέρον. Αναγνώρισε μέσα σου τα εμπόδια, που σε κάνουν να μην είσαι αποδεκτός από το περιβάλλον σου. Αναρωτήσου γιατί οι άνθρωποι απομακρύνονται από εσένα και δεν έρχονται κοντά σου, με τόση αγάπη που νομίζεις ότι ακτινοβολείς...
Αν μπορέσεις να δεις την αλήθεια αυτή, τότε θα είσαι ικανός (κατ'εμε΄) να δεις και την αληθεια του θεού.
Και τότε, μόνο τότε, θα μπορέσεις να με βοηθήσεις να δω την "διαστρεβλωμένη" αλήθεια μου και να την αλλάξω...

Ο εκλεκτός του θεού, έχει την χάρη λοιπόν να είναι θεϊκος, αλλά και ανθρώπινος. Και στις δύο ιδιότητες του εμπεριέχεται η λέξη ΣΥΓΝΩΜΗ...
Και έχει αυτήν την αγνότητα, να αναγνωρίζει που και πόσο, χωρίς να το θέλει, έβλαψε ή έθιξε τους συνανθρώπους του.

Που είναι λοιπόν η δική σου συγνώμη προς εμάς?

Δεν την άκουσα και δεν την ένιωσα.

Μου είπες ότι αποδέχεσαι την συγνώμη μου και με συγχωρείς...Σ' ευχαριστώ...
Την δική σου συγνώμη δεν ρώτησες αν την αποδεχόμαστε εμείς όμώς...Δεν σε ενδιαφέρει?

΄Οσο λοιπόν μένουν σε εκκρεμότητα οι ανθρώπινες ανταλλαγές μεταξύ μας, δεν θα πάρεις απάντηση από εμάς, αν θα επαναφέρουμε το αρχικό σου ψευδώνυμο.

Αν αυτό εσύ το λες εξυπνάδα, εγώ το λέω ειλικρίνεια...

Εικόνα
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Και φυσικά θα ήθελα να γνωρίζεις, ότι το να επιστρέψεις σ' αυτό το φόρουμ, αφορά μόνο στην δική σου επιθυμία.

Η δική μου επιθυμία είναι όσοι συμμετέχουν εδώ, να σέβονται αυτόν τον χώρο που δημιουργήθηκε για χάρη της ανθρώπινης φιλίας με τον θεό.

Ποιοί και πόσοι θα συμμετέχουν, δεν με αφορά...
Δεν είναι εμπορικό το φόρουμ, και έτσι η ποσότητα δεν είναι κάτι που με αγγίζει...Με αγγίζει μόνον η ποιότητα και σε αυτήν μένω με σεβασμό...

Αυτά για να μην έχεις καμία αυταπάτη, όσον αφορά την πρότασή σου
Αν θέλουν οι διαχειρηστές πραγματικά να επιστρέψω θα το αποδείξουν έμπρακτα

Εικόνα

Δημοσίευση από Skapaneas »

• Λοιπον Gexrag ;

Ως ανθρωπος Του Θεου, οφειλεις να απαντησεις...

Θυμησου οτι Ο Ιησους Χριστος και Δασκαλος μας ποτε δεν γυρισε την πλατη σε κανενα...

Παντα απαντουσε με τον καλυτερο δυνατο τροπο και ειλικρινα σε ολους που τον τιμουσαν με το λογο τους

Και ολοι εμεναν πραγματικα καταγοητευμενοι με τη σαφηνεια και την πληροτητα των οσων ακουγαν

Θεωρω οτι ειναι υβρις να μη τον μιμεισαι

Αν δεν κατορθωσεις να αρθεις στο υψος των περιστασεων, θα "παραδειγματιστω" απο το παραδειγμα σου εναντι σου, σε ολους τους χωρους και σε ολους τους χρονους, πραγμα το οποιο σε βεβαιωνω ειλικρινα θα με λυπησει πολυ

Το θεωρεις δικαιο αυτο;

Θεωρεις οτι ετσι θα λειτουργησει Η ΘΕΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ;

Επιστροφή στο “ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ - ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ”