ΑΥΡΑ ΣΩΜΑ

Nαταλία-Νεφέλη

Δημοσίευση από Nαταλία-Νεφέλη »

Ουάου!!!! Χίλια ευχαριστώ!! Θα ψάξω για το Ματζέντα και αν δεν το βρώ στο λέω. Το Σύνταγμα είναι κοντά στην δουλέιά μου κιόλας!!! Απίθανο!!
Φιλάκια πολλά!!! :x :x :x :x @};- @};- @};- @};-
Άβαταρ μέλους
Danielli
Site Admin

Δημοσίευση από Danielli »

------------------------------------------------------
1 x Q06 - The Christ (Q06)
1 x S100 - Archangel Metatron (S100)
1 x S104 - Archangel Chamael (S104)

Aυτα παρηγγειλα από το ιντερνετ!!!

Η περιγραφη του Μετατρον ήταν ίδια αν και δεν είμουνα σιγουρη αν έπρεπε να εχει S μπροστά.

Το τελευταιο το πήρα γιατι μου έκανε κλίκ, και η καρδιά μου άρχισε να χοροπηδάει. :D

:x :x
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Ασε να έρθει το 104 και μετά αφέσου να νιώσεις αν χρειάζεσαι, σ' αυτήν την φάση που είσαι, αυτήν την ενέργεια...

το 100 που σου πρότεινα ανήκει στην σειρά διάσωσης, που σημαίνει ότι μπορείς να το βάλεις χωρις την βασική επιλογή των 4 μπουκαλιών, σαν "άμεση επέμβαση"...
Η σειρά διάσωσης είναι σε πλαστικά μπουκάλια, και όχι σε γυάλινα...
και μπορείς να τα δουλεύεις παράλληλα με τα μπουκάλια επιλογής ή και μόνα τους.

άσε να έρθουν και θα αποφασίσεις με την ψυχή σου! >:d<

@};-
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Ναταλί, η πομάδα που ταιριάζει, σύμφωνα με την επιλογή σου είναι η χρυσή και η πεμπτουσία είναι ο Σέραπις...

@};-

Χρυσή πομάδα

Επιτρέπει στην εσωτερική μας σοφία να αναδυθεί, γιατί δημιουργεί μια βαθύτερη σύνδεση με το ένστικτό μας και μας βοηθά να έρθουμε σε επαφή με «τον εσωτερικό μας δάσκαλο».
Η χρυσή πομάδα προωθεί δυνατά την επαφή με την εσωτερική μας σοφία ή την γνώση από το παρελθόν και μας βοηθά να την ενσωματώσουμε και να την εκδηλώσουμε στην καθημερινότητά μας.

Πεμπτουσία ΣΕΡΑΠΙΣ ΜΠΕΫ

Χρώμα Διάφανο

Καρμικες απαλλαγές. ΄Όχι όμως με την έννοια της άρνησης του κάρμα μας, αλλά να δούμε το κάρμα με μια νέα οπτική, με περισσότερο φως. Μας δίνει την δυνατότητα να το θεραπεύσουμε, αντί να το αισθανόμαστε σαν βάρος. Η πεμπτουσία Σέραπις Μπέϋ είναι ιδανική για την αποτοξίνωση σε όλα τα επίπεδα. Αυτή η πεμπτουσία συμβολίζει την ανάληψη σε υψηλότερα επίπεδα, μέσω του καθαρισμού των λεπτοφυών σωμάτων μας. Μας δίνει βαθιά κατανόηση για τις διάφορες συγκρούσεις, για τον πόνο, για την θλίψη σε όλα τα επίπεδα. Ενδείκνυται ιδιαίτερα για νέα ξεκινήματα.
Η πεμπτουσία αυτή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον καθαρισμό όλων των ορυκτών.

Eπίσης θα μπορούσες ενδιάμεσα να βάζεις και ένα μπουκάλι διάσωσης το 11 "διάσωση αγάπης" (διάφανο/ροζ)

που διευκολύνει στα ζητήματα αυτο-αποδοχής και αγάπης για τον εαυτό μας. Συνδέει με την θηλυκή ενέργεια και αυξάνει την συμπονετική δράση για τον εαυτό μας, σε περίοδο εργασίας μας μαζί του, ώστε να μην τον επικρίνουμε, αλλά να τον φροντίσουμε με αγάπη...

Δηλαδή η σειρά που μπορείς να δουλέψεις είναι...

το πρωί που θα βγεις από το σπίτι, βάζεις την πομάδα
το μεσημέρι/απόγευμα που θα επιστρέψεις βάζεις την πεμπτουσία

το μπουκάλι διάσωσης στην καρδιά, οποιαδήποτε στιγμή μπορείς

και το έλαιο ισορροπίας από το μπουκάλι κάθε πρωί μετά το μπάνιο...

Η όλη διαδικασία είναι τελετουργική και διαλογιστική...

καλή επιτυχία μικρή μου! :x :x :x :x :x

Εικόνα
Site Admin

Το 104 το ήθελα να υπάρχει. χιχι

Αν ο Μέτατρον έρθει σε γυάλινο μπουκάλι δεν θα πρέπει να το χρησιμοποιήσω?
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Ντάννυ μου τα μπουκάλια διάσωσης ειναι σχεδιασμένα για να χρησιμοποιουνται από περισσότερα άτομα, γι' αυτό έχουν δυνατότερη προστασία στην διατήρηση της δικής τους πληρότητας, ακόμα και αν χρησιμοποιηθουν από άλλα άτομα.

Νομίζω στην δική σου περίπτωση, δεν πειράζει μια και κανείς από το περιβάλλον σου δεν θα το αγγίξει...
Οπότε και σε γυάλινο μπουκάλι την ίδια δουλειά θα κάνει...

΄Ομως γιατί δεν τους ζητάς το 100 σε μπουκάλι διάσωσης? είναι σε πλαστικό και έτσι μπορεις να το πάρεις παντού μαζί σου, χωρίς κίνδυνο να σπάσει...

Μην ξεχνάς να κουνάς πριν από την χρήση... ΄Ετσι όπως σας έχω πει...

καλή επιτυχία και σε σένα γλυκό μου! :x :x :x

Εικόνα
Site Admin

Ευχαριστω πολύυυυ >:d<
Nαταλία-Νεφέλη

Δημοσίευση από Nαταλία-Νεφέλη »

Bασουλίνι μου χίλια ευχαριστώ!! Θα αρχίσω μόλις πληρωθώ. Τέλειο!!
Γιουπί!!!!
Το απόγευμα που θα επιστρέψω θα κάτσω να γράψω και αυτά που μου είπες για τα έλαια να τα έχω όλα μαζι. Δεν πρόλαβα!! Ελπίζω να μην σβηστούνε αλοιμονόμου!! χιχιχι!!!
Φιλάκια Βασουλίνι!! :x :x :x :x @};- @};- @};-
Άβαταρ μέλους
Danielli
Site Admin

Βασω έχω πομάδες (?) σε δειγματάκια (των 2ml) σε πράσινο, χρυσό, μωβ.

Αυτα πως χρησιμοποιούνται??
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Θέλω να ρωτήσω.....παρήγγειλα κάποτε ένα μποκάλι Aura Soma, και συγκεκριμένα τον Μέτατρον, για κάποιον άλλο που μου το είχε ζητήσει!!το μπουκάλι όμως έμεινε σε εμένα και υπήρξαν φορές που ήθελα να το φορέσω, αλλά σκεφτόμουνα μήπως επιρρεάσει την όλη δική μου διαδικασία, αν τελικά το φορούσα, επειδή η αρχική πρόθεση ήταν αλλουνού!! :-?
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Νταννιέλι οι πομάδες τρέφουν και καθαρίζουν τα λεπτοφυέστερα πεδία μας ενώ οι πεμπτουσίες δημιουργούν άνοιγμα προς αυτά, ώστε να συνδεθούμε με τις ανώτερες όψεις του Εαυτού μας...

μέσα από την χρωματική επιλογή των μπουκαλιών της ψυχής μας, εμφανίζονται οι ανάγκες μας για ένα συγκεκριμένο χρώμα που θα δράσει είτε σαν τροφή μέσα από τις πομάδες, είτε σαν σύνδεση με τον Ανώτερο Εαυτό μας και τον εσωτερικό δάσκαλο, μέσα από τις πεμπτουσίες.

και τα δύο μπαίνουν τελετουργικά με μια διαδικασία που μπορώ να σου δείξω από κοντά...
Παρ' όλα αυτά να ξέρεις ότι οι πομάδες μπαίνουν στην παλάμη και οι πεμπτουσίες στον καρπό, τρεις σταγόνες αρκούν.
Φέρνεις τις ουσίες γύρω από το σώμα σου, με αργές κινήσεις, στέλνεις τις ενέργειές τους και στην γη, ακουμπώντας την και μετά εισπνέεις την μυρωδιά από τα χέρια που έχουν φτάσει στο ύψος του κεφαλιού...

Θα πρότεινα να χρησιμοποιείς πομάδες μέσα από την ψυχή σου και όχι τυχαία...Οι ενέργειες, οι επικλήσεις και τα χρώματα της κάθε ουσίας έχουν να κάνουν με την διαδρομή σου και τις ανάγκες σου...

Δεν είναι κάθε πομάδα ή πεμπτουσία πάντα κατάλληλη για σένα, γιατί μπορει να σου ενεργοποιήσει άλλη διαδρομή, από αυτή που πραγματικά έχεις ανάγκη...

Μέσα σε κάθε ουσία υπάρχει ένας ζωντανός οργανισμός που θα σε βοηθήσει στην πορεία σου και αν δεν το δεις έτσι, είναι σαν να βάζεις στο σώμα σου απλά αιθέρια έλαια, απομειώνοντας έτσι την επίδρασή τους εσωτερικά...

΄Ομως, επειδή, ακόμα και αν δεν το πιστεύεις, αυτός ο ζωντανός οργανισμός υπάρχει μέσα σ' αυτές τις ουσίες, θα ενεργοποιηθεί βίαια η όψη του εαυτού σου, που δεν θα σε βοηθήσει, αλλά θα σε μπλοκάρει, αν δεν το κάνεις συνειδητά...

Θα πρότεινα σε όλους να εργαστούν με το αύρα-σώμα μόνο και εφόσον μπορούν να βιώσουν εσωτερικά την δυναμικη του και είναι έτοιμοι για όλα τα ανοίγματα προς τον εαυτό τους...

:x :x :x

Εικόνα
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

ANGELS ON EARTH έγραψε:Θέλω να ρωτήσω.....παρήγγειλα κάποτε ένα μποκάλι Aura Soma, και συγκεκριμένα τον Μέτατρον, για κάποιον άλλο που μου το είχε ζητήσει!!το μπουκάλι όμως έμεινε σε εμένα και υπήρξαν φορές που ήθελα να το φορέσω, αλλά σκεφτόμουνα μήπως επιρρεάσει την όλη δική μου διαδικασία, αν τελικά το φορούσα, επειδή η αρχική πρόθεση ήταν αλλουνού!! :-?
και πολύ καλά έκανες που δεν δούλεψες με τον Μέτατρον!
΄Ηταν η επιλογή κάποιου άλλου ανθρώπου για τον εαυτό του και όχι για σένα...

΄Ηθελες να το φορέσεις γιατί το ένιωθες σαν ανάγκη ή για να μην πάει απλά χαμένο? :-?

Εικόνα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Ηθελες να το φορέσεις γιατί το ένιωθες σαν ανάγκη ή για να μην πάει απλά χαμένο?
Είναι γεγονός ότι η πρόθεσή μου δεν είναι ξεκάθαρη. Πάντα μου άρεσε πολύ αυτό το μπουκάλι, βέβαια δεν είχε συμβεί να το επιλέξω στις συνεδρίες που είχα κάνει!!δεν είναι ξεκάθαρο το τοπίο γιατί απλά είναι η επιλογή ενός άλλου ανθρώπου!! @};- @};-

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Δωρούλα, αν μπορούσες να τον βάλεις για λίγες ημέρες σε μια "σπηλιά" από αμέθυστο, θα καθάριζες την παλιά πρόθεση...

και μετά ίσως το έβλεπες με πιο ξεκάθαρη οπτική, που θα ήταν αρμονική προς τις δικές σου ανάγκες...

:x

Εικόνα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Ωραία ιδέα!!! >:d< >:d< δεν έχω ολόκληρη σπηλιά αλλά έχω ένα πολύ γενναίο επίπεδο κομμάτι, λές άν ξάπλωνα το μπουκάλι εκεί να με βοηθούσε το ίδιο??? :-?

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι

Επιστροφή στο “ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ - ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ”