Επικοινωνία με το "ορατό" αόρατο!

΄Ενας ιδιαίτερος κόσμος στον φυσικό κόσμο! Γιατί δεν υπάρχει τίποτα ανεξήγητο στην ζωή μας!
Άβαταρ μέλους
Fotinoula
Site Admin

Δημοσίευση από Fotinoula »

:x :x :x :x
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... :x
Άβαταρ μέλους
ALEXOULA
Συντονιστής

Δημοσίευση από ALEXOULA »

@};- @};- @};- :x :x :x
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα

Δημοσίευση από Αμαλία »

Vaso έγραψε:΄Οταν νιώσεις την αυθεντικότητά σου, τότε δεν χρειάζεται να την δικαιώσεις. Δεν χρειάζονται πόλεμοι για να στηρίξεις την αρετή μέσα σου, ούτε να την διατυμπανίσεις, ούτε να είσαι "πιο" από τους άλλους.

Η ειρήνη δεν χρειάζεται στον κόσμο...Χρειάζεται σε εμάς πρώτα!

>:d< >:d< >:d< >:d< >:d<
:x :x :x
Εικόνα

Είναι βολικό να γίνεσαι καλός άνθρωπος από φόβο, από το να γίνεσαι συνειδητός στην Αγάπη και να τους έχεις όλους εναντίον σου...
Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΑ

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

Η εγωιστική διάθεση της προσωπικότητάς μας είναι να υπερισχύει, γιατί έτσι νιώθει ζωντανή...΄Ομως αυτό μας φέρνει σε αντίθεση με την ψυχική γενναιοδωρία και βιώνουμε μια εσωτερική σύγκρουση, χωρίς να συνειδητοποιούμε από που προέρχεται...

Αποτέλεσμα αυτού είναι μια μόνιμη μελαγχολία, που καταλαμβάνει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μας.

Βιώνουμε ψυχικά την ματαιότητα και καλλιεργούμε την συνήθεια του δράματος της ζωής, μέσα σε μια διαρκή αίσθηση αποτυχίας και μη-ωφέλειας, που μας στερεί την χαρά...
Επειδή το ένστικτο αυτοσυντήρησης είναι πολύ ισχυρό στον άνθρωπο, βρίσκει τρόπους να προκαλεί στον εαυτό του μια τεχνητή ευχαρίστηση, μέσω αντικειμένων ή καταστάσεων φαντασιώσεως, που όμως, αποδεδειγμένα, έχουν περιορισμένη επιρροή στην ψυχική και πνευματική του ισορροπία και, φυσικά, μικρή διάρκεια...

Πολλοί άνθρωποι θα ήταν αυτόχειρες, αν δεν έβρισκαν τρόπο να βιώνουν μέσα σ' αυτήν την μη-ωφέλεια της ζωής, μερικές στιγμές ελπίδας και χαράς, εξαρτώμενοι συνεχώς από ένα αντικείμενο πόθου, που μπορεί να είναι ακόμα και μια ιδέα, ένα ιδανικό, μια κατάσταση πλασματικής υπέρβασης, όπως είναι ο έρωτας, ώστε να αποδράσουν από την μαζική μελαγχολία!
Βασούλα όλη αυτήν την κατάσταση που περιγράφεις την έχω ζήσει σε όλο της το μεγαλείο και δυστυχώς ακόμα δεν έχω καταφέρει να ξεφύγω από αυτήν την κατάσταση τελείως ,και η αλήθεια είναι ότι τη νιώθω σαν θυλιά στο λαιμό μου :-(

ξέρω πολύ καλά ότι δεν είναι εύκολο να το καταφέρω από τη μία στιγμή στην άλλη ,θέλω πολύ δουλειά ακόμα ,

>:d< >:d< >:d< >:d<
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή

Πολέμα και Οραματίσου !!!
Άβαταρ μέλους
Ellaki

Δημοσίευση από Ellaki »

ξέρω πολύ καλά ότι δεν είναι εύκολο να το καταφέρω από τη μία στιγμή στην άλλη ,θέλω πολύ δουλειά ακόμα ,
είναι μια <δουλειά> που δεν τελειώνει ποτέ >:d<
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

θέλω πολύ δουλειά ακόμα
μην προγραμματίζεσαι πουλάκι μου... :x :x :x
Προχωράμε, χωρίς επίθετα "πολύ", "λίγο"...

Αλλωστε είδαμε και όσους θεώρησαν ότι βρίσκονταν στο "λίγο" :?
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

Εχεις δίκιο Βασούλα μου αλλά είμαι και ανυπόμονο πλάσμα γιατί νιώθω σαν να είμαι σε ένα κελή που με εμποδίζει να δώ το φώς :-(

Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

να παρατηρείς Ιωαννάκι μου...

Μπορεί να μην έχεις πάρει είδηση ότι η πόρτα του κελιού έχει ανοίξει...

Κάτι δεν πέφτει στην αντίληψή μας, με την πρώτη ματιά, γιατί δεν είμαστε παρατηρητικοί...Δεν προσέχουμε γενικά...παρά μόνο ότι νομίζουμε ότι μας ενδιαφέρει...

Μην επικεντρώνεσαι λοιπόν στο παράθυρο με τα κάγκελα...Κοίτα και λίγο πιο δεξιά, την πόρτα...

:x :x :x
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

Θα ακολουθήσω σίγουρα τη συμβουλή σου Βασούλα μου :x

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ >:d< >:d< >:d< :* :* :*

Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΑ

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

[/quote]είναι μια <δουλειά> που δεν τελειώνει ποτέ Imbratisare

Ελισαβετάκι μου το ξέρω αυτό ,το έχω εμπεδώσει πλέον μετά από σχεδόν ένα χρόνο εδώ στο φόρουμ :D
στόχοςμου είναι να μπορώ να βάζω κάθε μέρα και ενα μικρό λιθαράκι ,και σίγουρα αυτό το διάστημα έχω ανάγκη να μη ζώ με ψευδεσθήσεις και να ξεφύγω σιγά σιγά από τα δεσμά του εγώ μου που δυστυχώς με κρατάνε πολύ πιό γερά απ'ότι είχα φανταστεί. :-(

@};- >:d<

Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΑ

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

είναι μια <δουλειά> που δεν τελειώνει ποτέ

Ελισαβετάκι μου το ξέρω ότι είναι μία δουλειά που δεν τελειώνει ποτέ ,αλλά ο στόχος μου είναι να μπορώ να βάζω ένα μικρό λιθαράκι κάθε μέρα ,και σίγουρα αυτό το διάστημα έχω ανάγκη να μη ζώ με ψευδεσθήσεις και να απελευθερωθώ σιγά σιγά από τα σεσμά του < εγώ > μου ,που δυστυχώς με κρατάνε δεμένη πολύ περισσότερο από όσο πίστευα και φανταζόμουνα :-(

αυτή η τηγανιά μου ήρθε με το 3α :-o
να είναι καλά το χρυσούλι μου :D

Άβαταρ μέλους
Ellaki

Δημοσίευση από Ellaki »

ΙΩΑΝΝΑ έγραψε:
είναι μια <δουλειά> που δεν τελειώνει ποτέ

Ελισαβετάκι μου το ξέρω ότι είναι μία δουλειά που δεν τελειώνει ποτέ ,αλλά ο στόχος μου είναι να μπορώ να βάζω ένα μικρό λιθαράκι κάθε μέρα ,και σίγουρα αυτό το διάστημα έχω ανάγκη να μη ζώ με ψευδεσθήσεις και να απελευθερωθώ σιγά σιγά από τα σεσμά του < εγώ > μου ,που δυστυχώς με κρατάνε δεμένη πολύ περισσότερο από όσο πίστευα και φανταζόμουνα :-(

αυτή η τηγανιά μου ήρθε με το 3α :-o
να είναι καλά το χρυσούλι μου :D
προχώρα κοριτσάκι, κι εμείς μαζί σου >:d< >:d< >:d< >:d<
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΑ

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ Ελισαβετάκι >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d<

Άβαταρ μέλους
Fotinoula
Site Admin

Δημοσίευση από Fotinoula »

>:d< >:d< >:d< >:d< >:d<
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... :x
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Ιωαννάκι μου προχώρα καλό μου!!!είμαστε όλοι μαζί εδώ και βοηθάει πολύ το "μαζί", το έχεις καταλάβει πιστεύω!!!

>:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d<
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι

Επιστροφή στο “ΜΙΑ ΝΕΡΑΪΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ”