μου λειψες!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Γιαννάκηηηηηηηηηηηη
μου λειψες!

μου λειψες!
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

κι εμενα!!!
πατησα κ με τσιμπησε μια σφιγγα την τριτη και ηθελα να σε παρω τηλεφωνο να με βοηθησεις γιατι ο πονος ηταν φρικτος και αφορητος...
υστερα το ξανασκεφτηκα και ηταν ακριβως στο σημειο της γειωσης .. μου ηρθε στο μυαλο κι αυτο που μου ειχες πει για την δοξα κλπ
καναμε αρκετο ρεικι στην πατουσα κι εγω και ο δημητρης.. μιλαμε για ΤΗΝ γειωση!
Τώρα είσαι καλά όμως ε?

Ναι το τσίμπημα της σφίγγας είναι διαπεραστικό σαν να σε χτυπάει ρεύμα...
Όπου παρεμπιπτόντως να σας πω ότι προχθές το βράδυ, ένας κεραυνός πέρασε από μέσα από το σπίτι μας, η κρεβατοκάμαρα έγινε κόκκινη και το ρεύμα διαπέρασε το κορμί μου όλο και μετά για όλη την υπόλοιπη μέρα ένιωθα το ρεύμα στο αριστερό μου χέρι.
Λίγο χέ@@@κα

Όπου παρεμπιπτόντως να σας πω ότι προχθές το βράδυ, ένας κεραυνός πέρασε από μέσα από το σπίτι μας, η κρεβατοκάμαρα έγινε κόκκινη και το ρεύμα διαπέρασε το κορμί μου όλο και μετά για όλη την υπόλοιπη μέρα ένιωθα το ρεύμα στο αριστερό μου χέρι.
Λίγο χέ@@@κα
Οφου οφουυ Ζεφυρουλα
Τι λες τωρα????
Τωρα που λετε για σφιγγες θυμαμαι τον μικρο μου γιο στην βεραντα ,μπουσουλαγε και τον πηρε το ματι μου οτι κατι επιασε και εβαλε στο στομα του.Μεχρι να παω κοντα του ,ειχε αρχισει να τσιριζει στο κλαμα.
Του ανοιγω το στομα και τραβαω σφιγγα απο την γλωσσα του.Το παιρνω παραμασχαλα και αμέσως νοσοκομειο...
Να ναι καλα οι ανθρωποι ,εδιαφερθηκαν αμεσως και με τρυφεροτητα προς το μωρο
Τι λες τωρα????
Τωρα που λετε για σφιγγες θυμαμαι τον μικρο μου γιο στην βεραντα ,μπουσουλαγε και τον πηρε το ματι μου οτι κατι επιασε και εβαλε στο στομα του.Μεχρι να παω κοντα του ,ειχε αρχισει να τσιριζει στο κλαμα.
Του ανοιγω το στομα και τραβαω σφιγγα απο την γλωσσα του.Το παιρνω παραμασχαλα και αμέσως νοσοκομειο...
Να ναι καλα οι ανθρωποι ,εδιαφερθηκαν αμεσως και με τρυφεροτητα προς το μωρο
Κανείς δεν θα σου απαντήσει τι είναι αλήθεια, γιατί αυτό που θα σου πει είναι μόνο η δικιά του!Βάσω Νικολοπούλου
- Madraoulas
και ποιόν ευχαριστείς γι' αυτό Μαντρακο?