Ρε συ και μένα μου έκατσε μια σφίγγα στο μεγαλο δάκτυλο του δεξιού μου χεριου....αυτο που ειναι ευλιγιστο και τιθεται ανάλογα απέναντι σε κάθε τι....ο πονος εφτασε στην μασχάλη χωρις αστεια....
Ναι το τσίμπημα της σφίγγας είναι διαπεραστικό σαν να σε χτυπάει ρεύμα...
Όπου παρεμπιπτόντως να σας πω ότι προχθές το βράδυ, ένας κεραυνός πέρασε από μέσα από το σπίτι μας, η κρεβατοκάμαρα έγινε κόκκινη και το ρεύμα διαπέρασε το κορμί μου όλο και μετά για όλη την υπόλοιπη μέρα ένιωθα το ρεύμα στο αριστερό μου χέρι.
Λίγο χέ@@@κα
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΑ
Η ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΒΑΛΣΑΜΟ ΖΩΗΣ.
Τωρα που λετε για σφιγγες θυμαμαι τον μικρο μου γιο στην βεραντα ,μπουσουλαγε και τον πηρε το ματι μου οτι κατι επιασε και εβαλε στο στομα του.Μεχρι να παω κοντα του ,ειχε αρχισει να τσιριζει στο κλαμα.
Του ανοιγω το στομα και τραβαω σφιγγα απο την γλωσσα του.Το παιρνω παραμασχαλα και αμέσως νοσοκομειο...
Να ναι καλα οι ανθρωποι ,εδιαφερθηκαν αμεσως και με τρυφεροτητα προς το μωρο
Κανείς δεν θα σου απαντήσει τι είναι αλήθεια, γιατί αυτό που θα σου πει είναι μόνο η δικιά του!Βάσω Νικολοπούλου
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "