Σαμπάλλα

Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Θαθελα παρα πολυ να ζησω παρομοιες εμπειριες...
Νομίζω οτι οι ¨¨εμπειρίες¨¨ ερχονται οταν δεν τις ζητάμε ως τέτοιες..
Απλώς εργαζόμαστε και ζούμε...........και ερχονται μόνες τους
Άβαταρ μέλους
CHRYSSOULA

Δημοσίευση από CHRYSSOULA »

Έτσι είναι Αετέ μου οι εμπειρίες έρχονται αφού συνειδητοποιήσουμε και βιώσουμε κάποιες καταστάσεις.....

Όμως όταν κάποια στιγμή κοιτάζεις τον έναστρο ουρανό δεν νοιώθεις να ξεγλιστράς σε ένα μακρινό όνειρο? Δεν νοιώθεις σαν την μικρή Αλίκη που πέρασε μέσα από τον καθρέφτη ακολουθώντας τον άσπρο κούνελο ξεκινώντας την περιπέτεια της ζωής???... Δεν νοιώθεις μια δίψα που σε κάνει να αναζητάς την ουσία της ύπαρξης σου??? Τότε αυτή την στιγμή αφήνεσαι στην μαγεία που τυλιγμένη στα φτερά της φαντασίας θες, του οραματισμού σε οδηγεί σε μέρη που ακόμα και ο δύσπιστος νους μένει σιωπηλός γιατί τον έχει αιχμαλωτίσει η θύμιση ......
Αυτή η περιπέτεια δεν βιώνεται νοητικά αλλά με ΑΙΣΘΗΣΗ μόνο...
Μη ξεχνάς ότι γράφεις στο topic Σαμπάλλα γιαυτό και η Ελισσάβετ μίλησε για εμπειρία...... Εμπειρία αισθήσεων μέσα από τον οραματισμό......!!!!!
Η Ευγνωμοσύνη δονεί κάθε κύτταρο μου !!!
Άβαταρ μέλους
galazia_sfaira

Δημοσίευση από galazia_sfaira »

Εμπειρία αισθήσεων μέσα από τον οραματισμό......!!!!!
:*
Eγώ είμαι εσύ και Εσύ είμαι Εγω!

"Αφίεσθε Ημών"
Επισκέπτης

Bιάζομαιιιιιιιιιιι Χρυσούλαααααααα >:d< >:d< >:d<
Άβαταρ μέλους
galazia_sfaira

Να μην βιάζεσαι γιατι πρεπει κι εγω να μπορω. :*

"Αφίεσθε Ημών"
Επισκέπτης

ναι ναι όλες μαζί!!!!!!!!! :* :* :* :* :* :*
Άβαταρ μέλους
Fotinoula
Site Admin

Δημοσίευση από Fotinoula »

Χρυσουλα.......... @};-
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... :x
Επισκέπτης

Όμως όταν κάποια στιγμή κοιτάζεις τον έναστρο ουρανό δεν νοιώθεις να ξεγλιστράς σε ένα μακρινό όνειρο? Δεν νοιώθεις σαν την μικρή Αλίκη που πέρασε μέσα από τον καθρέφτη ακολουθώντας τον άσπρο κούνελο ξεκινώντας την περιπέτεια της ζωής???... Δεν νοιώθεις μια δίψα που σε κάνει να αναζητάς την ουσία της ύπαρξης σου??? Τότε αυτή την στιγμή αφήνεσαι στην μαγεία που τυλιγμένη στα φτερά της φαντασίας θες, του οραματισμού σε οδηγεί σε μέρη που ακόμα και ο δύσπιστος νους μένει σιωπηλός γιατί τον έχει αιχμαλωτίσει η θύμιση ......
Αυτή η περιπέτεια δεν βιώνεται νοητικά αλλά με ΑΙΣΘΗΣΗ μόνο...
Μη ξεχνάς ότι γράφεις στο topic Σαμπάλλα γιαυτό και η Ελισσάβετ μίλησε για εμπειρία...... Εμπειρία αισθήσεων μέσα από τον οραματισμό......!!!!!
Συμφωνώ σε όλα Χρυσούλα μου. Ας διευκρινήσω τι ήθελα να τονίσω.

Μερικές φορές , πολλοί άνθρωποι εχοντας κουραστεί απο την αντίληψη της καθημερινότητας , ετσι οπως την λαμβάνουν οι ίδιοι....η αλλες φορές επιθυμώντας να ξεφύγουν απο κάποιο αλυτο προς το παρόν ζήτημα η κατάσταση ...προσφεύγουν σε κάθε σύστημα που υπόσχεται εμπειρίες η υπερβατικές συνθήκες.

Επειδή αυτό το εχω δεί απο κοντά και δεν είναι ουτε σπάνιο , ουτε παράξενο, προσπαθώ να επισημάνω οτι αυτος ο λόγος είναι ο πλέον ακατάλληλος και ο τελευταίος που θα μας κάνει να ασχοληθούμε με όλο αυτό που λέγεται εσωτερισμός, ενέργεια, μεταφυσική κλπ..

Ο στόχος είναι να ανακαλύψουμε οτι εχουμε παραμερίσει απο τα στοιχεία του εαυτού μας και να τα ενώσουμε σε ενα όλον. Ετσι ερχόμαστε δίπλα στο Θεό που αναζητούμε και στην υπέρβαση που οδηγεί στην γαλήνη.
Ο οραματισμός [που ομολογώ οτι είναι απο τις πιο αγαπημένες μου μεθόδους] είναι ενα εργαλείο που μας δίδεται για να μας φέρει στο στόχο αλλα δεν είναι ο αυτοσκοπός.

Δηλαδή, εν προκειμένω ο ασπρος κούνελος η ο δικός μου χρωματιστός αετός εχουν ως εργο να μας ταξιδέψουν στο υποσυνείδητο μας ωστε να το δούμε απαλά και ήσυχα μέχρι να το φέρουμε στην συνειδηση.
Δεν εχουν ως σκοπό να μας βαλουν σε μια ονειρική κατάσταση , ωστε να δραπετέυσουμε απο την πραγματικότητα μας και να προσαρμόζουμε τα γεγονότα κατα το δοκούν..οπως γινεται στα παραμύθια.
Γι αυτο πιστεύω οτι οι εμπειρίες αυτού του τύπου , ερχονται οταν δεν τις αναζητάμε για τις ίδιες μόνο, αλλα οταν εργαζόμαστε μεσω αυτών.
Άβαταρ μέλους
galazia_sfaira

αλλα οταν εργαζόμαστε μεσω αυτών.
Και μενα μου αρέσουν οι διευκρινησεις αν και αμα πιασεις εχεις το χαρισμα να με πρήζεις....
Αλλά οπως ολα Λενιω μου δινονται και ειναι στο χερι του καθ'ενος πως θα το χειρστεί και για ποιον σκοπό !! :* :*

"Αφίεσθε Ημών"
Άβαταρ μέλους
Ellaki

Δημοσίευση από Ellaki »

Με την διαφορά ότι το σεμινάριο της Σαμπάλλα δεν είναι απλά άλλη μια εμπειρία, είναι η εξερεύνηση του σύμπαντος μέσω των αισθήσεων.

Σου δίνεται η δυνατότητα να πλησιάσεις - αισθανθείς έννοιες όπως η ταπεινότητα, η εξέλιξη, η θειότητα και να τοποθετηθείς ανάλογα με την επιλογή σου στην σφαίρα της πνευματικότητας.

Όπως και το ρέικι, είναι βιωματικό σεμινάριο από το οποίο μπορείς να αποκομίσεις οφέλη μόνον εαν το επιλέξεις με την ψυχή σου.
Τα αποτελέσματα και τα ανοίγματα εξαρτώνται στην συνέχεια από την προσωπική εργασία.
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
galazia_sfaira

:* >:d<

"Αφίεσθε Ημών"
Άβαταρ μέλους
AMALIA

Δημοσίευση από AMALIA »

Ελλισαβετ...

>:d< >:d<
Άβαταρ μέλους
CHRYSSOULA

Δημοσίευση από CHRYSSOULA »

Έτσι όπως τα λες Ελενάκι δεν διαφωνώ καθόλου γιατί αν δεν δουλέψεις με τις καταστάσεις και ότι υπάρχει στο υποσυνείδητο, αν δεν καθαρίσεις με την 4η διάσταση (συναισθήματα) οι παραπάνω διαστάσεις σου αφήνουν μόνο ένα γλυκό άρωμα....!!!!!!
Όμως σε εκείνο που θα διαφωνήσω είναι ότι αφήνεσαι σε ένα παραμύθι ή οραματισμό ......
Ο οραματισμός βοηθάει να συγκεντρωθείς και ο Αν. Εαυτός αρχίζει και ξεκλειδώνει τον μηχανισμό της ενθύμισης του ποιός πραγματικά είσαι... Δεν είναι η γνώση μόνο γιατί αυτή μπορείς να την αναζητήσεις σε βιβλία ή σε διαλέξεις εκείνο που σε κάνει να δονείσαι σε άλλη συχνότητα είναι αυτή η γεύση στα χείλη που δεν την έχεις ξανανοιώσει..Ρίγη στην σπονδυλική στήλη και έκσταση πάθους, έναν έρωτα που σε κάνει να παραμιλάς βιώνοντας την απαράμιλλη δόνηση της Ολότητας....
Αγαπώ τα παραμύθια ποτέ όμως ένα παραμύθι δεν με έφερε σε ρίγη οργασμικής πληρότητας όσο και να ακούγεται παράξενο αυτό...!!!!
Ένοιωσα δυνατά τον Εαυτό/Την Εγώ Ειμί Παρουσία και για μένα αυτό ήταν απλά η αρχή για να βρω την άκρη στον λαβύρινθό μου........!!!!!!!
Η Ευγνωμοσύνη δονεί κάθε κύτταρο μου !!!
Άβαταρ μέλους
AMALIA

Δημοσίευση από AMALIA »

HARIDEA έγραψε: Ο οραματισμός βοηθάει να συγκεντρωθείς και ο Αν. Εαυτός αρχίζει και ξεκλειδώνει τον μηχανισμό της ενθύμισης του ποιός πραγματικά είσαι... Δεν είναι η γνώση μόνο γιατί αυτή μπορείς να την αναζητήσεις σε βιβλία ή σε διαλέξεις εκείνο που σε κάνει να δονείσαι σε άλλη συχνότητα είναι αυτή η γεύση στα χείλη που δεν την έχεις ξανανοιώσει..Ρίγη στην σπονδυλική στήλη και έκσταση πάθους, έναν έρωτα που σε κάνει να παραμιλάς βιώνοντας την απαράμιλλη δόνηση της Ολότητας.....!!!!!!!

@};- @};- @};-
Επισκέπτης

Ο οραματισμός βοηθάει να συγκεντρωθείς και ο Αν. Εαυτός αρχίζει και ξεκλειδώνει τον μηχανισμό της ενθύμισης του ποιός πραγματικά είσαι...
Εμείς γιατι γράφουμε , αφου λέμε τα ίδια?

Επιστροφή στο “ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ - ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ”