2oς Βαθμος

Συντονιστής: Vasoula

Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Φαντάζομαι το να παίρνεις βαθμό από την Βάσω είναι κάτι ανεπανάληπτο!
Να μην φανταζεσαι ...να ερθεις να το ζησεις ....μην το στερεις απο τον εαυτό σου .... :x
Άβαταρ μέλους
ARTYADIS

Δημοσίευση από ARTYADIS »

Δεν ξέρεις πόσο θα το ήθελα! Αυτό συζητούσα και με την Καλλιόπη μας. Ότι, αν είναι ΤΥΧΕΡΟ να συναντήσω την Βάσω , κάποια στιγμή στη ζωή μου, αυτό θα γίνει και σίγουρα δεν θα είναι τυχαίο!
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!

Δημοσίευση από galazia_sfaira »

Καλέ τι καποια στιγμή της ζωής σου;;;;;;;;;
Η Βάσω ειναι εδω! >:d<
Που την βαζεις;
Eγώ είμαι εσύ και Εσύ είμαι Εγω!

"Αφίεσθε Ημών"
Άβαταρ μέλους
margaritarenia

Δημοσίευση από margaritarenia »

ARTYADIS έγραψε: Φαντάζομαι το να παίρνεις βαθμό από την Βάσω είναι κάτι ανεπανάληπτο! @};-
........................................................................... 8-> ^:)^ :x
Παράθεση:
κ-γ-ε-α-φ σας ευχαριστώ!),

παιδια το γ ειμαι εγω!!!:D :D :D

Το εχουμε καταλαβει.... :P :P :P :*

Αντε και στα δικα μας οι εκτος >:d< >:d< >:d< >:d< >:d<
Απόφαση να μην επιτρέψω σε κανεναν να με εκπλήξει. Ο μονος που εχει αυτο το δικαίωμα είναι ο Εαυτος μου και ο Θεος μεσα μου :romance-heartbeating:
https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog
Άβαταρ μέλους
ksan8oula

Δημοσίευση από ksan8oula »

Μπράβο Γλαύκη :x
Κανείς δεν θα σου απαντήσει τι είναι αλήθεια, γιατί αυτό που θα σου πει είναι μόνο η δικιά του!Βάσω Νικολοπούλου
Επισκέπτης

aetos έγραψε:
Φαντάζομαι το να παίρνεις βαθμό από την Βάσω είναι κάτι ανεπανάληπτο!
Να μην φανταζεσαι ...να ερθεις να το ζησεις ....μην το στερεις απο τον εαυτό σου .... :x

Συμφωνώ και επαυξάνω ταμάλαααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nαταλία-Νεφέλη

Δημοσίευση από Nαταλία-Νεφέλη »

satya έγραψε:Διαβασα προχτες μια ιστορια που με εκανε και γελασα πολυ...(Παρεφρασα σε ορισμενα σημεια και δεν σας γραφω και τις υπολοιπες απαντησεις που εχουν να κανουν με το οτι δεν μπορουμε να επαιμβουμε στην ζωη με αυτον τον τροπο κτλ κτλ για να μην ειναι τεραστιο το ποστ)

Φρεσκομυημενη κοπελια
--Προσφατα ηθελα να κανω ανακαινιση σε ενα δωματιο του σπιτιου μου.. ετσι λοιπον, μετεφερα ολα τα πραγματα απο εκεινο το δωματιο σε ενα αλλο για να ειναι ο χωρος καθαρος..
Μετα απο καποιες μερες το δωματιο με τα πραγματα γεμισε ζουζουνια.. κουνουπια , μυγακια κτλ κτλ και οτι και να εριχνα απο ζιζανιοκτονο δεν επιανε..

--Ετσι 'εριξα ' και το συμβολο της Ενεργειας για να φυγουν.. Ομως τιποτα δεν εγινε... Εχετε καμια συμβουλη για καποιο πιο δυνατο ζιζανιοκτονο? Γιατι τωρα τα ζουζουνια ειναι πιο πολλα!!!

Απαντηση admin
--Ειμαι σιγουρος οτι τα ζουζουνια σου θα ζουν μια πιο ευτυχισμενη ζωη σε σχεση με πριν και θα ζουζουνιζουν δεξια και αριστερα νυχθημερον!!!

(Παρεφρασα σε ορισμενα σημεια και δεν σας γραφω και τις υπολοιπες απαντησεις που εχουν να κανουν με το οτι δεν μπορουμε να επαιμβουμε στην ζωη με αυτον τον τροπο για να μην ειναι τεραστιο το ποστ...πηγη http://www.reiki-4-all.com/)
Και γιατί δεν είπε στις νεραίδες των ζουζουνιών να τους πει ότι ήρθε η ώρα να φύγουνε; Πιάνει πάντα. Εγώ το κάνω όταν βγάζω βόλτα την Φρουφρορύ μου και βιάζομαι. Ζητάω από την νεράιδα της να της πεί να συντομέυει λιγο με τις ανάγκες της!! :-D Πιάνει πάντα!!!
Άβαταρ μέλους
margaritarenia

:-? :-?
Για δωσε μας λεπτομερεις οδηγιες χρησεις ...... ;) :D
Απόφαση να μην επιτρέψω σε κανεναν να με εκπλήξει. Ο μονος που εχει αυτο το δικαίωμα είναι ο Εαυτος μου και ο Θεος μεσα μου :romance-heartbeating:
Nαταλία-Νεφέλη

zefira έγραψε:Παιδιά θέλω να μάθω σε πόσες μέρες μπορείς να πάρεις το 2ο βαθμό ή για την ακρίβεια πόσες ώρες διδασκαλίας χρειάζονται?
Υπάρχει κάτι στάνταρ?

Ας πούμε εγώ έκανα τέσσερις μέρες.
Αλλά είδα ότι δίνεται ο 2ος βαθμός και σε 2 μέρες. Γίνεται?
Ζεφιρούλα....Μήπως τις έκανες ............
Εγώ πάντως εκεί τις έκανα και αδημονώ να τις ξανακάνω από την Βάσω ΜΥΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ και όχι αρπα κόλα λίγων ωρών μόνο και μόνο για να πάρει τα λεφτά σε μια μέρα και να χώσει ένα άλλο σεμινάριο την δεύτερη!! Συγνώμη που μιλάω έτσι αλλά εχω πάρει ανάποδες!! :evil:
Nαταλία-Νεφέλη

margot έγραψε::-? :-?
Για δωσε μας λεπτομερεις οδηγιες χρησεις ...... ;) :D
Ποιές λεπτομέρειες καρδούλα μου; Απλά όταν βγάζω την σκυλίτσα μου λέω: Νεραίδουλα τις φρουφρούς μου (φρούφρού λένε τη σκυλίτσα μου) πες στην μικρή μου να κάνει την ανάγκη της λίγο πιο γρήγορα γιατί έχω αργήσει σήμερα!!! Σε δυό λεπτάκια η Φρουφρού μου τά΄έχει κάνει όλα και με πηγαίνει μόνη της στο σπίτι!! Πιστέψτε το είναι αλήθεια!!
Άβαταρ μέλους
margaritarenia

Μην τα παιρνεις Ναταλακι ;) Ολα καλως καμωμενα ....... >:d<
Απο δω και περα πιο συνειδητα ..........στο Τωρα :* :x
Επισκέπτης

Ηθελα να πω μια εμπειρια οταν πηρα τον 2ο βαθμο απο την Βασω.
Κανουμε ενα διαλογισμο και αφου τελειωνουμε, μας λεει μια κοπελλα , η Κατερινα, συγνωμη παιδια που με τον βηχα μου σας χαλασα την ησυχια, αλλα δεν μπορουσα με τιποτα να τον συγκρατησω..

Με απορια ρωταμε ολοι οι υπολοιποι -πλην της Βασως που γελαγε πονηρα- ..

ποιο βηχα??? δεν ακουσαμε τιποτα... :-o :-o

:-D :-D ;) ;)
Άβαταρ μέλους
margaritarenia

;) ;) :-D :-D :-D :-D :-D
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Ναταλία-Νεφέλη έγραψε: Ζεφιρούλα....Μήπως τις έκανες ............
Εγώ πάντως εκεί τις έκανα και αδημονώ να τις ξανακάνω από την Βάσω ΜΥΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ και όχι αρπα κόλα λίγων ωρών μόνο και μόνο για να πάρει τα λεφτά σε μια μέρα και να χώσει ένα άλλο σεμινάριο την δεύτερη!! Συγνώμη που μιλάω έτσι αλλά εχω πάρει ανάποδες!! :evil:

Ναταλί όπως είδες έσβησα το όνομα της δασκάλας σου!
Δεν είναι σωστό να σχολιάζουμε δημόσια έναν άνθρωπο, γιατί θεωρείται "βλάβη" της προσωπικότητάς του και δεν έχουμε αυτό το δικαίωμα...

Το ξέρω ότι δεν το ήξερες, απλά το εντοπίζω για σένα και για όλους! :x :x :x :x
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Vaso έγραψε:
Ναταλία-Νεφέλη έγραψε: Ζεφιρούλα....Μήπως τις έκανες ............

Ναταλί όπως είδες έσβησα το όνομα της δασκάλας σου!
Δεν είναι σωστό να σχολιάζουμε δημόσια έναν άνθρωπο, γιατί θεωρείται "βλάβη" της προσωπικότητάς του και δεν έχουμε αυτό το δικαίωμα...

Το ξέρω ότι δεν το ήξερες, απλά το εντοπίζω για σένα και για όλους! :x :x :x :x
ΟΚ Συγνώμη!!

Επιστροφή στο “ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΡΕΪΚΙ”