Να μην φανταζεσαι ...να ερθεις να το ζησεις ....μην το στερεις απο τον εαυτό σου ....Φαντάζομαι το να παίρνεις βαθμό από την Βάσω είναι κάτι ανεπανάληπτο!

Συντονιστής: Vasoula
...........................................................................ARTYADIS έγραψε: Φαντάζομαι το να παίρνεις βαθμό από την Βάσω είναι κάτι ανεπανάληπτο!
Παράθεση:
κ-γ-ε-α-φ σας ευχαριστώ!),
παιδια το γ ειμαι εγω!!!:D![]()
![]()
Και γιατί δεν είπε στις νεραίδες των ζουζουνιών να τους πει ότι ήρθε η ώρα να φύγουνε; Πιάνει πάντα. Εγώ το κάνω όταν βγάζω βόλτα την Φρουφρορύ μου και βιάζομαι. Ζητάω από την νεράιδα της να της πεί να συντομέυει λιγο με τις ανάγκες της!!satya έγραψε:Διαβασα προχτες μια ιστορια που με εκανε και γελασα πολυ...(Παρεφρασα σε ορισμενα σημεια και δεν σας γραφω και τις υπολοιπες απαντησεις που εχουν να κανουν με το οτι δεν μπορουμε να επαιμβουμε στην ζωη με αυτον τον τροπο κτλ κτλ για να μην ειναι τεραστιο το ποστ)
--Προσφατα ηθελα να κανω ανακαινιση σε ενα δωματιο του σπιτιου μου.. ετσι λοιπον, μετεφερα ολα τα πραγματα απο εκεινο το δωματιο σε ενα αλλο για να ειναι ο χωρος καθαρος..
Μετα απο καποιες μερες το δωματιο με τα πραγματα γεμισε ζουζουνια.. κουνουπια , μυγακια κτλ κτλ και οτι και να εριχνα απο ζιζανιοκτονο δεν επιανε..
--Ετσι 'εριξα ' και το συμβολο της Ενεργειας για να φυγουν.. Ομως τιποτα δεν εγινε... Εχετε καμια συμβουλη για καποιο πιο δυνατο ζιζανιοκτονο? Γιατι τωρα τα ζουζουνια ειναι πιο πολλα!!!
Απαντηση admin
--Ειμαι σιγουρος οτι τα ζουζουνια σου θα ζουν μια πιο ευτυχισμενη ζωη σε σχεση με πριν και θα ζουζουνιζουν δεξια και αριστερα νυχθημερον!!!
(Παρεφρασα σε ορισμενα σημεια και δεν σας γραφω και τις υπολοιπες απαντησεις που εχουν να κανουν με το οτι δεν μπορουμε να επαιμβουμε στην ζωη με αυτον τον τροπο για να μην ειναι τεραστιο το ποστ...πηγη http://www.reiki-4-all.com/)
Ζεφιρούλα....Μήπως τις έκανες ............zefira έγραψε:Παιδιά θέλω να μάθω σε πόσες μέρες μπορείς να πάρεις το 2ο βαθμό ή για την ακρίβεια πόσες ώρες διδασκαλίας χρειάζονται?
Υπάρχει κάτι στάνταρ?
Ας πούμε εγώ έκανα τέσσερις μέρες.
Αλλά είδα ότι δίνεται ο 2ος βαθμός και σε 2 μέρες. Γίνεται?
Ποιές λεπτομέρειες καρδούλα μου; Απλά όταν βγάζω την σκυλίτσα μου λέω: Νεραίδουλα τις φρουφρούς μου (φρούφρού λένε τη σκυλίτσα μου) πες στην μικρή μου να κάνει την ανάγκη της λίγο πιο γρήγορα γιατί έχω αργήσει σήμερα!!! Σε δυό λεπτάκια η Φρουφρού μου τά΄έχει κάνει όλα και με πηγαίνει μόνη της στο σπίτι!! Πιστέψτε το είναι αλήθεια!!margot έγραψε:![]()
![]()
Για δωσε μας λεπτομερεις οδηγιες χρησεις ...... ;)
Ναταλία-Νεφέλη έγραψε: Ζεφιρούλα....Μήπως τις έκανες ............
Εγώ πάντως εκεί τις έκανα και αδημονώ να τις ξανακάνω από την Βάσω ΜΥΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ και όχι αρπα κόλα λίγων ωρών μόνο και μόνο για να πάρει τα λεφτά σε μια μέρα και να χώσει ένα άλλο σεμινάριο την δεύτερη!! Συγνώμη που μιλάω έτσι αλλά εχω πάρει ανάποδες!! :evil:
ΟΚ Συγνώμη!!Vaso έγραψε:Ναταλία-Νεφέλη έγραψε: Ζεφιρούλα....Μήπως τις έκανες ............
Εγώ πάντως εκεί τις έκανα και αδημονώ να τις ξανακάνω από την Βάσω ΜΥΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ και όχι αρπα κόλα λίγων ωρών μόνο και μόνο για να πάρει τα λεφτά σε μια μέρα και να χώσει ένα άλλο σεμινάριο την δεύτερη!! Συγνώμη που μιλάω έτσι αλλά εχω πάρει ανάποδες!! :evil:
Ναταλί όπως είδες έσβησα το όνομα της δασκάλας σου!
Δεν είναι σωστό να σχολιάζουμε δημόσια έναν άνθρωπο, γιατί θεωρείται "βλάβη" της προσωπικότητάς του και δεν έχουμε αυτό το δικαίωμα...
Το ξέρω ότι δεν το ήξερες, απλά το εντοπίζω για σένα και για όλους!![]()
![]()
![]()