ΑΥΡΑ ΣΩΜΑ

Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

E, βρε Ναταλάκι, δεν είμαι ο μοναδικός practitioner του Αύρα Σώμα! :))

μπες στο ιντερνετ και θα βρεις πολλούς... ;)

όσο για τις πεμπτουσίες και τις πομάδες που διαλέγεις, αυτές ορίζονται από τα μπουκάλια επιλογής και δεν επιλέγονται προσωπικά...Μόνο τα μπουκάλια επιλέγονται...

:x
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από Nαταλία-Νεφέλη »

:salute: :salute: :salute: :salute: :salute: Ωχ!!! πάλι κοτσάνα είπα!!! Καλά όλο και κάτι θα βρώ! Πάντως νιώθω πως μαζί με το ρέικι πολυ πιθανόν να βοηθηθώ από αυτή τη μέθοδο!! Νιώθω πως έχω ένα θέμα με το εσωτερικό παιδί και όσο ρέικι κι αν κάνω σε αυτή την κατάσταση πάλι μπλοκαρισμένη είμαι!!! Ευχαριστώ Bάσω! :x @};-
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

θέμα με το εσωτερικό παιδί έχουν όλοι οι άνθρωποι και όχι μόνο εσύ Ναταλί μου... :x

Η ωρίμανση μέσα από τις επιγνώσεις της βιωματικής μας ζωής, χρειάζεται θάρρος και άσκηση...το ρέικι και ο διαλογισμός είναι μια καλή αρχή...Σημασία έχει να αποφασίσεις να δεις τις "πληγές" μέσα σου και να τις θρέψεις με αγάπη και αποδοχή...
Ξεκινώντας από τα κάτω κέντρα, ανακαλύπτεις πρότυπα και στερεότυπα που σε άφησαν "ανώριμη" στην ίδια σου την ζωή...

Τίποτα δεν λύνεται μαγικά και το ξέρεις...

@};-

Εικόνα

Αχ το ξέρω μωρέ ότι τίποτα δεν λύνεται μαγικά αλλά δεν ξέρω πολλές φορές κι από που να αρχίσω!!! Πελαγώνω κανονικά!!! Αν και έχω όλους τους βαθμούς ρέικι, πολλές φορές φοβάμαι ότι δεν το χειρίζομαι με σωστό τρόπο ώστε να απολαμβάνω όλα τα ωφέλη του!!
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

ίσως γιατί ακόμα δεν έχεις ανακαλύψει όλη την αλήθεια του, κοριτσάκι... :-D

Εικόνα

Δηλαδή;
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

μέσα σε όλο το φόρουμ έχω απλώσει την αγάπη μου για το ρέικι...
Την γνωση μου, την διαδρομή μου, την ψυχή μου... @};-

Ας αφήσουμε αυτό το τόπικ όμως να είναι αύρα-σώμα... :))

Εικόνα

:)) Γκλούπς!!! Παραλίγο να φάω κόκκινη κάρτα!! sorry....εκτροχιάστηκα!!! ^:)^
Άβαταρ μέλους
Danielli
Site Admin

Δημοσίευση από Danielli »

Βάσω , καμμιά σκέψη για βοήθεια Αυρα -Σωμα για την περίπτωση μου ?? ;;) ;;)
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

μμμ...Ντάννυ μου! O:-) O:-)

Διαλογίστηκα πάνω στον τρόπο που χρειάζεται να εργαστείς γι' αυτό το διάστημα ...Και αυτός είναι η γειωση...Μου ήρθε σαν άσκηση, να αγκαλιάζεις καθημερινά ένα δέντρο και να διαλογίζεσαι για λίγο, φέρνοντας την συνειδητότητά σου μέσα στο δέντρο...

Σκεφτόμουν πως θα σου το πω... :)) :))
καθότι, έτσι όπως σε ξέρω, δεν ήθελα να ξεραθείς στα γέλια...

Τώρα που με ρώτησες για το αύρα σώμα, μου ήρθε αμέσως ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ ΧΡΙΣΤΟΣ, ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΜΕΤΑΤΡΟΝ...χωρίς να θυμάμαι ακριβώς τι αντιπροσωπεύουν... ΄Ομως απιστευτο...Είναι ακριβώς αυτό που ήθελα για σένα, αλλά αν δεν με ρώταγες, ποτέ δεν θα είχα σκεφτεί το αύρα-σώμα... :x

@};-

Η "θεραπεία" με αύρα-σώμα είναι αργή και σταθερή. Επεμβαίνει στα λεπτοφυέστερα πεδία της ψυχής και φέρνει ανακούφιση από τον εσωτερικό πόνο των μπλοκαρισμάτων στο συναισθηματικό μας πεδίο...

όμως χρειάζεται υπομονή και επιμονή, όπως κάθε μέσον θεραπείας που δεν δρα απευθείας στο σώμα...
Είναι μια άσκηση ιεροτελεστείας που κρατάς με συνέπεια, αλλιώς δεν έχει νόημα...

Το Ελαιο Ισορροπίας ΜΕΤΑΤΡΟΝ είναι μια ουσία από την σειρά ΔΙΑΣΩΣΗ, την οποία μπορεις να προμηθευτείς και σε πλαστικό μπουκάλι...
Είναι το Νο 100 - Διάφανο πάνω - μαντζέντα κάτω

Το επάνω επίδεδο το διάφανο αντικατοπτρίζει τα βάσανα και την κατανόησή τους
(έχω αυτό που δεν θέλω, δεν έχω αυτό που θέλω..δεν ξέρω ποιό από τα δύο)
Τα συγκρατημένα δάκρυα έρχονται σε συνειδητότητα.
δηλαδή στο κάτω επίπεδο, το βαθύ ματζέντα...

Φως μέσα στην σκιά ΄Οταν αναμιγνύονται τα δύο επίπεδα, δίνουν ένα βαθύ μαντζέντα χρώμα με διάχυτες κηλίδες φωτός...
Μας προετοιμάζει να κοιτάξουμε για το τι βρίσκεται μέσα στην σκιά
Δεν δυσανασχετούμε με καμία πλευρά του εαυτού μας και ερχόμαστε σε μια αποδοχή για το τι βρίσκεται μέσα στα βάθη.

Μας βοηθάει να κατανοήσουμε ότι δεν υπάρχει καμία σκιά, μόνο φως.
Μας φέρνει στην κατανόηση οτι εμείς δημιουργούμε τις σκιές μας με την μη αναγνώριση του φωτός μέσα στον εαυτό . Το έλαιο Mέτατρον καθαρίζει μέσα σε μας αυτό που δημιουργεί η σκιά.

Θα το αναμιγνύεις και θα το βάζεις στην περιοχή του κεφαλιού, περιμετρικά στο μέτωπο και στην καρδιά, ηλιακό, δεύτερο...

Η επιβεβαίωση που θα λες είναι
"Ακτινοβολώ το φως μέσα στην σκιά, ελευθερώνοντας τον φόβο"

Συγχρόνως μπορείς να βάζεις την πεμπτουσία ΧΡΙΣΤΟΣ
(κόκκινο)
Αυτή η πεμπτουσία βοηθά τον άνθρωπο να αναγνωρίσει τον σκοπό της φυσικής ζωής του και να συνειδητοποιήσει ότι ο σκοπός αυτός συνδέεται με την γη, με την φυσική διάσταση.
Τον κάνει να συνειδητοποιεί ότι ο σκοπός αυτός δεν χρειάζεται να είναι εντυπωσιακός...
Θα μπορούσε να είναι ο καλός τρόπος ανατροφής των παιδιών, ή θα μπορούσε να είναι η προσφορά υπηρεσιών σε οποιαδήποτε εργασία με αγάπη, με συνειδητή πρόθεση να βιώσει την φυσική του καθημερινότητα με χαρά...

Κοίτα τι γράφει η Βίκη Γουώλ για την πεμπτουσία "Χριστός" :shock:
(δες την ομοιότητα με την άσκηση που μου ήρθε για σένα...)

Απλώστε το υγρό, σύμφωνα με τις οδηγίες και έπειτα συνδεθείτε με την φύση, πιθανόν σε ένα ήσυχο πάρκο, προκειμένου να κάνετε έναν διαλογιστικό περίπατο. Συγκεντρώστε την προσοχή σας στην πράξη του βαδίσματος και όποτε ο νους προσπαθεί να αποσπάσει την προσοχή σας, να τον επαναφέρετε σ' αυτήν την δραστηριότητα. Ο διαλογισμός αυτός ονομάζεται "βαδίζοντας στα χνάρια του Χριστού".... :-( :-(

Γενικά, αυτήν την στιγμή σου χρειάζεται η πνευματική γείωση μέσα στην φυσική ενέργεια...

Την πεμπτουσία μην την βάζεις βράδυ, λόγω του κόκκινου...
Γενικά την εργασία με το αύρα-σώμα καλύτερα να την κάνεις πρωί...

Αυτά...
@};-

Εικόνα
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Ναταλί, είπα ότι δεν μπορώ να κάνω ανάλυση για τον καθένα...
Είναι μία χρονοβόρα διαδικασία και αυτήν την στιγμή δεν θέλω να αποσπώ την προσοχή μου από την ήδη υπάρχουσα εργασία μου...

Θα κάνω μια μοναδική εξαίρεση σε σένα, γιατί νιώθω αυτήν την στιγμή ότι θα σε βοηθήσει στην παραπέρα πορεία σου και γιατί θέλω να σου προσφέρω αυτήν την υποστήριξη...

Σου αναλύω λοιπόν τα μπουκάλια που επέλεξες και με τα οποία μπορείς να εργαστείς άμεσα, με την εξής σειρά

Πρώτα θα δουλέψεις με το 2ο μπουκάλι, μετά με το τρίτο, μετά με το τέταρτο και στο τέλος με το 1ο... :x :x

@};-

95, 19,71,34

1ο μπουκάλι
95 Aρχάγγελος Γαβριήλ
Ματζέντα/χρυσό

1ο κέντρο και ηλιακό πλέγμα

Το πρώτο σου μπουκάλι, δείχνει μια ευαισθησία, ευθύτητα και δύναμη, που όμως δεν μπορούν να εκδηλωθούν στο εδώ και τώρα, λόγω των παιδικών βιωμάτων, που σε κάνουν να αμφισβητείς τον ίδιο σου τον εαυτό και τις δεξιότητές σου…
Δίνεις σημασία στα μικρά πράγματα της ζωής, τα οποία συγχρόνως θεωρείς και ασήμαντα, λόγω του ότι η οπτική σου γι’ αυτά είναι επιφανειακή.
Αυτό είναι το εμπόδιο σου να αντιληφθείς βαθύτερα τον εαυτό σου και τις ανάγκες του.
Η βαθύτερη αξία σου είναι η προσφορά , αλλά θεωρείς ότι είσαι ανίκανη να προσφέρεις, κυριαρχείσαι από αυτό-λύπηση και αυτό επηρεάζει τις σχέσεις σου με την οικογένεια, τους φίλους και τους συναδέλφους σου…

Η εργασία με αυτό το μπουκάλι θα σε βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις τα βαθιά σοκ και να αποβληθούν τα αποτελέσματα των σοκ, τα οποία είχαν πληγώσει τα βαθύτερα επίπεδα της ψυχής..
Στο φυσικό επίπεδο θα διευκολύνει την πέψη και την απορρόφηση της τροφής…

Το βάζεις από το στομάχι και κάτω…
Επιβεβαίωση κατά την εργασία σου: «Αγαπώ τα μικρά πράγματα στην ζωή, ανακαλύπτοντας την σοφία τους…Ανακαλύπτω την αγάπη και την ζεστασιά για τον εαυτό μου»

@};-

2ο μπουκάλι
19 Ζώντας στον υλικό κόσμο
Κόκκινο/μωβ

1ο και 7ο κέντρο

Θυμός, πικρία και σεξουαλικά προβλήματα είναι το εμπόδιο σου.
Το μπουκάλι θα σε βοηθήσει στην αυτό-εκτίμησή σου, για να λύσεις τα παρελθοντικά εμπόδια, που σου «τρώνε» ενέργεια και θα σε βοηθήσει να μην μένεις προσκολλημένη στο παρελθόν.
Η επιλογή αυτού του μπουκαλιού υποδεικνύει μια τάση για σεξουαλική κακοποίηση στην παιδική ηλικία.
Η εργασία σου με αυτό το μπουκάλι, κυρίως με το 2ο κέντρο, των σχέσεων και της σεξουαλικότητας, θα ελευθερώσει τα καταπιεσμένα ένστικτα και θα αναδείξει τις ποιότητες της ψυχής σου, που θα προσφέρονται μέσα από επαγγέλματα κοινωνικά ή νοσηλευτικά...

Το βάζεις σε όλα τα τσάκρα
Επιβεβαίωση κατά την εργασία σου: "Θεραπεύω το εσωτερικό μου παιδί – λέω «ναι» στην ζωή και στον εαυτό μου"

@};-

3ο μπουκάλι
71 – Μπουκάλι Εσαίων ΙΙ
Ροζ/διάφανο

1ο κέντρο

Οι ποιότητες που έχουν αναπτυχθεί στο εδώ και τώρα είναι αγάπη, συμπάθεια, διαίσθηση και δημιουργικότητα. Επίσης έχει αναδειχτεί το χάρισμά σου να ασχολείσαι με αρρώστους.
Η συμπεριφορά σου είναι τρυφερή, περιποιητική και είσαι έτοιμη να προσφέρεις με έναν ανιδιοτελή τρόπο. ΄Εχεις κατανοήσει ότι εμείς δημιουργούμε την πραγματικότητά μας, τόσο την «θετική», όσο και την «αρνητική»

Το εμπόδιο σου να νιώθεις ότι δεν σε αγαπούν, μπορεί να δουλευτεί ακόμα περισσότερο, μέσα από την διάκριση και την ικανότητα να δίνεις αγάπη σε εσένα.
Υπάρχει θεραπευτική ικανότητα και το μπουκάλι αυτό θα αναδείξει τις εσωτερικές θεραπευτικές δυνάμεις.
Σε βοηθά να στραφείς προς τα μέσα και να αντιμετωπίσεις αυτά που θα ανακαλύψεις με έναν αξιαγάπητο και μη επικριτικό τρόπο.

Σε θεραπεία προηγούμενης ζωής συνδέει με ενσαρκώσεις στους Εσσαίους

Το βάζεις γύρω από την περιοχή του κορμού. Επίσης μπορείς να βάλεις μια σταγόνα στην κορυφή του κεφαλιού και να οραματιστείς αυτήν την σταγόνα να κυλά σε όλη την σπονδυλική στήλη..

Επιβεβαίωση κατά την εργασία σου: «μένω σε ηρεμία και γνωρίζω ότι εγώ είμαι ο θεός»

@};-

4ο μπουκάλι
34 – Γέννηση της Αφροδίτης
Ροζ/τυρκουάζ

4ο κέντρο καρδιά και 1ο κέντρο

Ανεξαρτησία είναι η μελλοντική ποιότητα που μπορείς να φέρεις στο παρόν.
Αυτάρκεια σε όλους τους τομείς της ζωής σου, ώστε να μην χρειάζεσαι εξωτερική βοήθεια.
Να μπορείς να στηρίζεσαι στα πόδια σου και στην εσωτερική σου δύναμη
Το μπουκάλι σε βοηθά να μην χάνεσαι στις φαντασιώσεις και σε φέρνει στην πραγματική οπτική των πραγμάτων.
Αναδεικνύει την πνευματική ποιότητα να έχεις πρόσβαση στην εσωτερική γνώση και να ανακαλύπτεις τα κρυμμένα μυστικά από τα βάθη της ψυχής.
Σε βοηθά να αναπτύξεις τα «εσωτερικά ταξίδια» κατά την διάρκεια του διαλογισμού.
Ανοίγει την καρδιά και την κάνει να ανθίζει σε μια νέα οπτική της αγάπης.

Το βάζεις γύρω από την περιοχή της καρδιάς και γύρω από την κοιλιά.
Επίσης σε περίπτωση που θέλεις να εργαστείς με τον τομέα των ονείρων σου, το απλώνεις κατά μήκος της γραμμής των μαλλιών.

Επιβεβαίωση κατά την εργασία σου: «Είμαι αυτό που είμαι»

@};-

Εικόνα
Site Admin

Δημοσίευση από Danielli »

Ευχαριστώ πάρα πάρα πάρα πολύ @};- @};- @};-

Οταν δεν έχουμε γειωση, τα "σωματα" μας είναι ευάλωτα σε άλλες ενέργειες??
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

όταν δεν γειώσουμε την ζωή μας, είμαστε πάντα φευγάτοι, φοβισμένοι και απορριπτικοί...

ανατρέπουμε μόνοι μας την ισορροπία της ζωής και έτσι είμαστε ευάλωτοι στην αρνητικότητα...

Δεν υπάρχει τελικά άλλη ενέργεια...Μία είναι που εμεις την διαχειριζόμαστε λάθος! :x

Εικόνα

Βασούλα πολύ σε ευχαριστώ!!! Μου έκανες ένα πολύ μεγάλο δώρο τώρα!! Τι να σου πω δηλαδή!! Να είσαι καλά γλυκειά μου!! Μπορώ να πάρω από εσένα τα έλαια; Στις 10 Ιουλίου θα πληρωθώ. Τα έχεις εσύ όμως; Ποια πεμπτουσία και πομάδα πρέπει να πάρω μαζί; Ζητάω πολλά ε; :-D :-D :-D :x @};-Βρε Βασούλα τι απίστευτα πράγματα είναι αυτά!!!! Μου έχει βγάλει απίστευτες λεπτομέρειες!!! Αχ Χριστέ μου πάει να μου στρίψει!! [/color]
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Nαταλί, εγώ δεν πουλάω προϊόντα...
Εχω απλά όλη την συλλογή των μπουκαλιών, για να μπορεί κανείς να τα δει από κοντά. Ανάλυση όμως δεν κάνω πια... @};-

Λατρεύω το χρώμα και ανήκει στις παρελθοντικές μου ποιότητες η θεραπεία μέσω του χρώματος, όμως αυτό το κομμάτι μου ολοκληρώθηκε εσωτερικά και έχω προχωρήσει σε άλλα επίπεδα θεραπείας πια, οπότε το αυρα-σώμα ήταν τελικά για μένα ο δρόμος της ολοκλήρωσης αυτού του κομματιού και δεν ασκώ την συμβουλευτική, παρά μόνο για τους φίλους μου...

θα μπορέσεις να τα προμηθευτείς από το κατάστημα Ματζέντα στο Σύνταγμα...υπάρχει διεύθυνση και τηλέφωνο στο ιντερνετ. Νομίζω τα στέλνουν και με αντικαταβολή...Αν δεν το βρεις θα το βρω εγώ για σένα και θα σου στείλω πμ.

Η ερμηνεία των μπουκαλιών βασίζεται σε μια αρχική προσέγγιση που έχει γίνει από την Βίκη, αλλά ολοκληρωνεται κυρίως από τις διαισθητικές ικανότητες του αναλυτή-συμβουλου, να μπορεί μέσω του χρώματος να αναλύει τα χαρίσματα, τα εμπόδια, τις ποιότητες, την ψυχή σε σχέση με την προσωπικότητα του ατόμου...

εύχομαι να είναι εποικοδομητική η εργασία σου και να σου δώσει όσα χρειάζεσαι για την παραπέρα διαδρομη σου... >:d<

πομάδα-πεμπτουσία που θα χρειαστείς ενισχυτικά, θα σου τα πω σε λίγο...

Μπορεις να αγοράσεις τα μπουκάλια των 25 ml και όχι των 50 ml , είναι σαφώς πιο οικονομικά και κάνουν την ίδια δουλειά... ;)

Εικόνα

Επιστροφή στο “ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ - ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ”