για στηθος παντως εγω βαλει 2 μικρα πορτοκαλακια...
σαγκουινια εβαλες? ...να ερθω να στα ζουληξω?
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
Γιαννακη
Θελω απεγνωσμενα φωτογραφιες!!!!!!!!!
Κατα προτιμηση σκουρο καλτσονακι, να μη φαινονται και οι υπεροχες σεξουαλικες τριχες.....θα χει πιο μεγαλη επιτυχια το ντυσιμο!!!!!
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
Αδερφουλη μου να περασεις πανεμορφα....και να μας βαλεις φωτος να σε καμαρωσουμε σαν απιστευτη γκομενα, χανουμισα σεξυ με τεραααστιες βλεφαριδες που θα εισαι!!!!!
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
θυμηθηκα τα περσινα,,ζεμπεκια Ρωμεικη με τον brother moy
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
Πηγαμε με την Ντανυ το απογευμα στο τζαμο.
Η Ντανουλα σταθηκε και μαρκαρε μια στολη σεξυ νοσοκομας , ψαχναμε και γιατρου για μενα αλλα δεν βρικαμε , ειπαμε αυριο στο παρτυ του μικρου να καναμε εκπληξη μαζι με τα μικρα να ντυνομασταν και εμεις , αλλα δεν μας επαιρνε .
Ετσι φυγαμε με ενα γλυφιτζουρι τρωγοντας .
Το γελιο λεμε μας κοιταγανε σαν βλαμενα..