Αφυπνιση / Ascension

Άβαταρ μέλους
eudemonia

Δημοσίευση από eudemonia »

Ναι ρε παιδιά δεν διαφωνώ εγώ μαζί σας αλλά εσείς, δεν ακύρωσα καμία μύηση ούτε την κατηγόρησα, είπα ότι λειτουργεί και αλλιώς, αν δεν λειτουργούσε ο μόνος δρόμος θα ήταν το ρεικι και τπτ άλλο. Δεν κάνω κάτι διαφορετικό από ότι εσείς απλά δεν παίρνω βαθμούς από άλλους.
:x
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Απο τα γραφομενα παντως ,κατι μου λεει οτι ο Γιωργος δε μπηκε μονος του εδω.
Σωωωωωωωωπα! :D :D
Άβαταρ μέλους
eudemonia

ksan8oula έγραψε:καλε τι γινετε εδω?????????

Ποσες σελιδες γραφτηκαν απο χθες ???????

Αν εμπαινα πρωτη φορα στο φορουμ και επεφτα σε αυτο το τοπικ θα ειχα μπερδεψει τις βουρτσες με τις χτενες ...

Και επειδη ηδη καταλαβα απο τις πρωτες μονολογιες τι παιζεται...

και επειδη ηδη δοθηκαν οι απαντησεις στον μονολογο τους απο τους κατεχοντες την γνωση περι του θεματος ....εγω την κανω απο δω με ελαφρα πηδηματακια >:\
Αν υπονοείς ότι είμαι με τον Γιώργο κάνεις πολύ μεγάλο λάθος...
Άβαταρ μέλους
eudemonia

Και μια απορία...
Αυτός που έβγαλε το ρεικι απο ποιον μυήθηκε?
Άβαταρ μέλους
ksan8oula

Δημοσίευση από ksan8oula »

silver29 έγραψε:
Σωωωωωωωωπα! :D :D

Γιαννηηηη σουρχετεεεε τηγανιιιιιιιιιιι :)) :)) :)) :)) :))

eydaimonia καποια μερα, παλαιοτερα ,γυρισα σπιτι και βρηκα χωματα και γυαλια στο σαλονι.Μπηκα στο παιδικο και ρωτησα το γιο μου ,τι εγινε οσο ελειπα.
Και ακου πως απαντησε.. :-D

Γιος=γιατι ρωτας εμενα ρε μαμαααα ,νομιζεις οτι σουταρα την μπαλα στην γλαστρα και επεσε πανω στο ανθοδοχειο??

Δεν υπονουσα τιποτα .......εσυ γιατι ενιωσες στοχος???
Κανείς δεν θα σου απαντήσει τι είναι αλήθεια, γιατί αυτό που θα σου πει είναι μόνο η δικιά του!Βάσω Νικολοπούλου
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Ευδαιμονία καλώς ήρθες και απο εδώ!!ο Γιώργος δεν πρέπει να έχει κάνει Ρέικι, εκτός αν δεν κατάλαβα καλά ή δεν διάβασα κάτι απο τα διάφορα που παρέθεσε!! @};-
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
ksan8oula

eudemonia έγραψε:Και μια απορία...

eudaimonia και εγω δεν εχω ρεικι αλλα αυτες τις ερωτισεις που κανεις τις εψαξα και τις βρηκα πολυ ευκολα
Κανείς δεν θα σου απαντήσει τι είναι αλήθεια, γιατί αυτό που θα σου πει είναι μόνο η δικιά του!Βάσω Νικολοπούλου
Άβαταρ μέλους
eudemonia

=)) =)) Καλώ

Δεν υπάρχει άλλος εδώ μέσα να έχει άλλοι άποψη από το ρεικι, τους υπόλοιπους τους ξέρεις...
Άβαταρ μέλους
eudemonia

ksan8oula έγραψε:
eudemonia έγραψε:Και μια απορία...

eudaimonia και εγω δεν εχω ρεικι αλλα αυτες τις ερωτισεις που κανεις τις εψαξα και τις βρηκα πολυ ευκολα[/quote

Μπορείς σε παρακαλώ να μου απαντήσεις τότε?
Άβαταρ μέλους
eleni

Δημοσίευση από eleni »

Οι οντότητες υπάρχουν
Δεν αμφιβαλλω!
Υπαρχουν, αν αυτο πιστευετε.
Τι πιο ομορφο, σωστο (και λογικο) να υπαρχουν και θετικες σκεπτομορφες γεματες αγαπη?
Επισκέπτης

Ευδαιμονία κατα καιρούς εμφανίζονται ορισμένοι Ανθρωποι που μπορούν και λαμβάνουν ατόφια την καθοδήγηση. Το γιατί δεν το ξέρουμε ..υποθέσεις κάνουμε περί της αγνότητας τους και της αλήθειας τους.
Αυτοί οι Ανθρωποι ειναι οι μεγάλοι Διδασκαλοι της ανθρωπότητας οπως ο Ιησους, ο Βούδας, ο Λαο τσε , ο Κρισναμούρτι και πολλοί αλλοι που δείχνουν την διαδρομή.
Επίσης εκτός απο αυτούς εχουμε και πολλα αλλα εμπνευσμένα μυαλά , επάνω στα οποία ωφείλεται η προοδος της ανθρωπότητας.
Ολοι αυτοί μπορούσαν να αξιοποιησουν μόνοι τους η με λίγη βοήθεια την ενεργεια του πνευματος.
Ενας απο αυτούς ήταν και ο Ουζούι.
Εμείς ομως εδω ....ε μάλλον δεν ανήκουμε σε αυτους ...και τους χρειαζόμαστε...
Τι πιο ομορφο, σωστο (και λογικο) να υπαρχουν και θετικες σκεπτομορφες γεματες αγαπη?
Μα και βεβαια σχηματίζονται θετικες σκεπτομορφες οπως και το αντίθετο. Η οντότητες ομως είναι ανεξάρτητες ενω οι σκεπτομορφες διαλύονται απο την βούληση μας...
Άβαταρ μέλους
eudemonia

Πολύ σωστή, συμφωνώ απολύτως.

Αλλά όλοι είπαν ότι η δύναμη είναι μέσα μας, και ο Ιησούς ότι θα κάνετε ακόμα περισσότερα.
Δεν υπάρχουν διακρίσεις.

Αυτό που δίδαξαν οι διδάσκαλοι ήταν ότι και εμείς είμαστε έτσι
Άβαταρ μέλους
eudemonia

Εμείς ομως εδω ....ε μάλλον δεν ανήκουμε σε αυτους ...και τους χρειαζόμαστε...
Κανείς δεν είναι λιγότερο και κανείς περισσότερο.
Οι ζωές μας είναι γνώσει σε
εμπειρία
Επισκέπτης

Η αποψη μου είναι οτι η δύναμη είναι μεσα μας αλλα η ενεργεια εκτός απο μεσα μας είναι και εξω απο εμας και εμεις με την εσωτερική μας δύναμη την προσελκύουμε.
Αυτό ομως διαταρασει οπως αντιλαμβάνεσαι το μεχρι εκείνη την στιγμή ατομικό μας ρυθμό και πρέπει μετα να τον εναρμονίσουμε.
Σε εκείνη την φαση οπου ολα αλλαζουν και τα παντα είναι ρευστά χρειάζεται να μπορούμε να διακρίνουμε το αληθινό απο το επιφανειακό και αυτό γίνεται μόνο μεσω του πνευματος.
Για να το προσεγγίσεις αν δεν είσαι ανάμεσα σε αυτούς που προείπαμε θέλεις την μύηση...

Για μενα οι κίνδυνοι αν μπορούμε να χρησιμοποιησουμε αυτη την ορολογία είναι επάνω στις φάσεις εναρμόνισης και τότε μόνο η γνώση του ποιός είναι κανείς μπορεί να τον βοηθήσει.
Άβαταρ μέλους
ksan8oula

http://www.reikicenter.gr/gr/usui-reiki ... story.html

στο παραπανω site εχει αρκετα να πληροφορηθεις για το ρεικι eudaimonia

Επιστροφή στο “ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ - ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ”