Αφυπνιση / Ascension

Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Ο Ευδαιμονια επικαλειται τον αρχαγγελο και χρησιμοποιει την ενεργεια χωρις μυηση.. αυτοδιδακτα...

Θεραπευει ακομη και ασθενεις σε νοσοκομεια!

Ευτυχως που η φουκαριαρα γιαγιουλα μου δεν μενει στην επαρχια...

:-D
Άβαταρ μέλους
eudemonia

Δημοσίευση από eudemonia »

Δεν ανέφερα ποτέ κάτι τέτοιο και δεν κάνω εννοείτε θεραπείες σε νοσοκομεία,
Δεν κάνω θεραπείες γενικά.Από που έβγαλες τέτοιο συμπέρασμα?
Επισκέπτης

καλα εχθες στο τσατ με τον Ηλια δεν μας τα ελεγες?

υπαρχουν τα αρχεια του τσατ...

πλακα εκανες?
Άβαταρ μέλους
eudemonia

Δεν μίλησα για θεραπεία
Είπα ότι στις αρχές που δεν ήξερα οτι είχα πάει σε ένα νοσοκομείο για ακτινογραφίες και είπα να κάνω έναν καθαρισμό, που δεν έκανα τελικά γιατί κατάλαβα.
Και υπάρχει το τσατ βαλτέ το για να δείτε.

Λες και ψέματα...
Άβαταρ μέλους
eudemonia

Στο κάτω κάτω δεν είπα ότι έχω δίκιο με αυτά που λέω, την άποψη μου σε ένα θέμα λέω
Το ότι δεν έχουμε τις ίδιες απόψεις δεν είναι λόγος για προσωπική επίθεση...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eudemonia την 25 Φεβ 2009 6:03 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
LastTimeIcheckedEnlitend

Δημοσίευση από LastTimeIcheckedEnlitend »

HARIDEA έγραψε:
Ελευθερία είναι η καθαρή παρατήρηση, χωρίς κατεύθυνση, χωρίς φόβo τιμωρίας ή ελπίδα ανταμoιβής
Αυτή η φράση με εμπνέει πολύ από τότε που διάβασα το βιβλίο του.
Θα ήθελα να την τοιχοκολλήσω έξω από την Αρχιεπισκοπή ή κάθε όμιλο εσωτερισμού που ισχυρίζεται άλλα αντί άλλων...

Ελπίζω να τοποθετηθώ για τελευταία φορά στο θέμα Κουνταλίνη παρόλο που τα περισσότερα τα κατέθεσε η Βάσω...

Η Κουνταλίνη δεν μπορεί να αφυπνισθεί εάν η ψυχή δεν έχει ολοκληρώσει τα στάδια εξέλιξης της.....
Βέβαια γνωρίζω και άλλους εκτός του Γιώργου που ασχολούνται με αυτό το θέμα που υπόσχονται με τεχνικές αναπνοής ή ρυθμικές κινήσεις στην κοιλιακή χώρα και με διαστολές/συστολές του περίνεου να αφυπνίσουν αυτήν ζωτική ενέργεια... Το μόνο που καταφέρνουν είναι ίσως να κινήσουν λίγο το πράνα κατά μήκος της σπονδυλικής στήλης και να νοιώσουν οι υποβαλλόμενοι στην τεχνική μια ζεστασιά να τους διαπερνά....
Όλοι όσοι διαφημίζουν τα περί κουνταλίνης παραμένουν εκεί γιατί ίσως δεν γνωρίζουν πως να προχωρήσουν περισσότερο με ψυχές που δεν μπορούν να κατανοήσουν την πραγματική αφύπνιση που είναι η επιστήμη της Αλχημείας.... Όλοι οι Αλχημιστές είχαν την κουνταλίνη "σηκωμένη" όπως γράφεται σε όλα τα δοκίμια (δεν θέλω αστεία πάνω σε αυτό) γιατί γνώριζαν την ερμητική φιλοσοφία της μεταστοιχείωσης....
Αν είπαμε, ότι είναι επικίνδυνο εννοούσαμε για άτομα με ευαίσθητο νευρικό σύστημα που δεν είναι έτοιμα να προχωρήσουν στο επόμενο βήμα. και που ίσως δελεαστούν από μεγαλοστομίες...
Ακόμα, όλη η τεχνική προσέγγισης περί κουνταλίνης ήταν για να δελεάσει κάποιους από τον χώρο του Ρέικι που είναι υποψιασμένοι με την ενέργεια να κάνουν κάποιο βήμα προς τα εκεί έστω από περιέργεια....
Μόνο που σε αυτό το φόρουμ δυστυχώς είμαστε πολύ μα πάρα πολύ υποψιασμένοι με όλα τα πολλά υποσχόμενα συστήματα...
Ευχαριστω για τις γνωσεις που δινετε. Ομως οπως πολυ σωστα λετε ναι μπορει να διαπερασει τα ανωτερα σωματα και να κλεισει στο 7ο πεδιο. Εκει ο αληθινος εαυτος αποκαλυπτεται και η συνειδηση εχει ολοκληρωθει.

Φυσικα κανεις μπορει να το κανει μονος του, χωρις παρεμβαση κανενος, οπως συνεβη και σε μενα. Το initiation ετυχε να γινει απο το βλεμμα ενος ανθρωπου. Η ενεργεια ξυπνησε μονη της και εντος ενος χρονου ολοκληρωθηκε φερνωντας αναμνησεις προηγουμενων ζωων εως οτου ολα καθαρισαν με την βοηθεια (συστασεις ενος γκουρου). Και παλι εμεις, ο αληθινος εαυτος ειναι αυτος που κανει τα παντα.
Επισκέπτης

Στο κάτω κάτω δεν είπα ότι έχω δίκιο με αυτά που λέω, την άποψη μου σε ένα θέμα λέω
Το ότι δεν έχουμε τις ίδιες απόψεις δεν είναι λόγος για προσωπική επίθεση...
Μα δεν σου κανω προσωπικη επιθεση... απλα μετεφερα αυτα που ελεγες εχθες και μας ειχαν πεσει τα μαλλια... δεν εχω κανεναν μα κανεναν λογο να πω ψεμματα, αλλωστε μπορει να το διαβεβαιωσει και ο Ηλιας οτι τα ειπες αυτα.

Προσωπικα πιστευω οτι κι εσυ εισαι θυμα αυτων των κομπογιαννιτων που σου εμαθαν αυτα τα πραγματα να τα χρησιμοποιεις ανεξελεκτα γιατι τα κανεις και στον εαυτο σου
Άβαταρ μέλους
eudemonia

Όποτε μου λες ότι ο μόνος δρόμος είναι το ρεικι?

Θεωρό προσωπική επίθεση όταν κάποιος κοροϊδεύει τα πιστεύω μου. Δεν γεννηθήκαμε όλοι μάστερ σε κάτι.
Δεν μου μαθαίνει κανείς να περπατώ στο μονοπάτι μου, τον δρόμο μου έδηξαν.

Και εννοείτε πώς δεν κρατώ κακία για αυτό... @};-
Άβαταρ μέλους
galazia_sfaira

Δημοσίευση από galazia_sfaira »

Μετα από διαλογισμό νοητικά και με τα χέρια ανεβάζεις την κουνταλινι σταδιακά από το τσάρκας της ριζας στο τσάρκα της κορυφής, δεν υπάρχει κάτι το περίεργο...
Και μετα που την πιάνεις και την ανεβάζεις;
Εννοώ αυτο το θέμα ποσο εσενα σαν άνθρωπο σε βοηθάει,σε εχει αλλαξει ίσως αν φυσικα ενοιωσες οτι θες κατι να αλλαξει....
Τι σημαίνει για καποιον που πιανει την κουνταλινη και την κανει βολτα..... :-?στην ζωη του,στην προσωπικότητα του...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος galazia_sfaira την 25 Φεβ 2009 6:23 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Eγώ είμαι εσύ και Εσύ είμαι Εγω!

"Αφίεσθε Ημών"
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Μπορεί να γίνει και πνευματική μύηση. Γιατί να μου την δώσει άνθρωπος?
κι εγώ πήρα πνευματικές μυήσεις Μιχαήλ, αλλά δεν το γενίκευσα...Δεν είπα ότι μπορούν όλοι οι άνθρωποι να έρθουν σε αφύπνιση με αυτόν τον τρόπο...

Αφησα τον Εαυτό μου να βιώσει μια μύηση από άνθρωπο λοιπόν, και νομίζω ότι μόνο γι' αυτό μπορώ να τοποθετηθώ...

Τις προσωπικές πνευματικές μυήσεις δεν μπορεί να τις βιώσει ο καθένας, άρα αφορούν εσένα και μόνο, την στιγμή που συντελούνται...

Μην το γενικεύεις λοιπόν, γιατί δεν είναι γενικό αλλά ατομικό το βίωμα...

Αυτό με τους Αρχαγγέλους που λες, για την προστασία, μου θυμίζει την μητέρα μου που παρακαλούσε τον θεό να την προστατεύσει...

Μην γενικεύεις βρε Μιχαήλ τα προσωπικά βιώματα...

΄Ετσι που το λες ακούγεται πολύ εύκολο και δεν είναι...

Οι Αρχαγγελικές ενέργειες δεν κάνουν κάτι για σένα...Ενισχύουν απλά την πνευματική σου πρόθεση, στο μέγεθος που αυτή έχει αναπτυχθεί και δεν είναι συγκινησιακή πρόθεση...

@};-
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Vasoula την 25 Φεβ 2009 6:25 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

α και Επίσης δεν έχω πει ποτέ σε κανέναν κάνε αυτό ή το άλλο, δεν δίνω συμβουλές ούτε μυήσεις, δεν κάνω θεραπείες πέρα από πονοκεφάλους και καμία μέση...
Άβαταρ μέλους
eudemonia

Vaso έγραψε:
Μπορεί να γίνει και πνευματική μύηση. Γιατί να μου την δώσει άνθρωπος?
κι εγώ πήρα πνευματικές μυήσεις Μιχαήλ, αλλά δεν το γενίκευσα...Δεν είπα ότι μπορούν όλοι οι άνθρωποι να έρθουν σε αφύπνιση με αυτόν τον τρόπο...

Αφησα τον Εαυτό μου να βιώσει μια μύηση από άνθρωπο λοιπόν, και νομίζω ότι μόνο γι' αυτό μπορώ να τοποθετηθώ...

Τις προσωπικές πνευματικές μυήσεις δεν μπορεί να τις βιώσει ο καθένας, άρα αφορούν εσένα και μόνο, την στιγμή που συνετλούνται...

Μην το γενικεύεις λοιπόν, γιατί δεν είναι γενικό αλλά ατομικό το βίωμα...

Αυτό με τους Αρχαγγέλους που λες, για την προστασία, μου θυμίζει την μητέρα μου που παρακαλούσε τον θεό να την προστατεύσει...

Μην γενικεύεις βρε Μιχαήλ τα προσωπικά βιώματα...

΄Ετσι που το λες ακούγεται πολύ εύκολο και δεν είναι...

Οι Αρχαγγελικές ενέργειες δεν κάνουν κάτι για σένα...Ενισχύουν απλά την πνευματική σου πρόθεση, στο μέγεθος που αυτή έχει αναπτυχθεί και δεν είναι συγκινησιακή πρόθεση...

@};-

Πάντα αναφέρω ότι είναι καθαρά προσωπική μου άποψη και είπα ότι δεν έχει καμία σχέση με το ρεικι, επίσης ότι δεν σημαίνει και ότι έτσι είναι.
Επισκέπτης

:-D :-D :-D
Άβαταρ μέλους
galazia_sfaira

Δημοσίευση από galazia_sfaira »

στο μέγεθος που αυτή έχει αναπτυχθεί και δεν είναι συγκινησιακή πρόθεση...
Βρε Βασουλα μου....τι εννοείς εδώ;
:-?
Eγώ είμαι εσύ και Εσύ είμαι Εγω!

"Αφίεσθε Ημών"
Άβαταρ μέλους
eudemonia

galazia_sfaira έγραψε:
Μετα από διαλογισμό νοητικά και με τα χέρια ανεβάζεις την κουνταλινι σταδιακά από το τσάρκας της ριζας στο τσάρκα της κορυφής, δεν υπάρχει κάτι το περίεργο...
Και μετα που την πιάνεις και την ανεβάζεις;
Εννοώ αυτο το θέμα ποσο εσενα σαν άνθρωπο σε βοηθάει,σε εχει αλλαξει ίσως αν φυσικα ενοιωσες οτι θες κατι να αλλαξει....
Τι σημαίνει για καποιον που πιανει την κουνταλινη και την κανει βολτα..... :-?στην ζωη του,στην προσωπικότητα του...
Προσωπικά δεν τρελάθηκα κιόλας, είναι μια δυνατή ενέργεια που σε ενδυναμώνει πνευματικά.
Εμπειρικά δεν μπορώ να το περιγράψω με λέξεις.
Απ την άλλη μπορεί να είναι και όλα φαντασία μου και παιχνίδια του μυαλού μου όπως σχεδόν λέτε...

Επιστροφή στο “ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ - ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ”