Καλό μάθημα σε όσους απομείνετε.

Προφανως οσοι δεν ηθελαν κλειστήκαν απέξω ..να παρει μας.... τελειωσαν και τα φάρμακα ... Τελευταία ελπίδα μας να μην λαμβάνουμε υπ οψιν μας τα συμπτώματα....παρ΄ολα αυτα συνιστώ ενα μπανάκι με αφρόλουτρο '' γκάλαξυ'' ενα μασάζ τυπου ταντρα γκουνταλίνι και στο τελος μια ευθυγράμιση πισωκολλητή μπας και συνέλθει και οποιος αντεξειΝαι ,σε οσους δεν ηθελαν την κλεισαμε επι τοπου πολυ ευκολα, την εμπειρια μπορει να την εχει ουτως η αλλως και να μην συνεχισει. Εαν θελουν και ειναι ετοιμοι μπορει να γινει (ισως να συμβαινει ηδη και να μην ξερουν τι ειναι, υπαρχουν πολλα συμπτωματα), εαν κανεις δεν θελει δεν το λαμβανει υπ'οψην του, σταματαει στις πρωτες σειρες που περιγραφω τα συμπτωματα.
Ισως θα ηταν καλο να γινει ενα thread για planetary ascension.
Αγαπητή μου ο σωστος όρος δεν είναι επιδίωξη κάποιου σκοπού αλλα καταδίωξη αυτού...παρακαλω να προσέχετε πως εκφράζεστε.η κατεύθυνση ταυτίζεται με την φορά, την διεύθυνση μιας κίνησης ή το σημείο προς το οποίο κατευθύνεται μια κίνηση ή ενέργεια. Σε κοινές εκφράσεις λαμβάνει την σημασία της επιδίωξης κάποιου σκοπού. Επιπρόσθετα στη Γεωγραφία και στη Ναυτιλία ο όρος αυτός είναι ιδιαίτερα σημαντικός τόσο για τον προσανατολισμό όσο και για τις μετακινήσεις. Εξ αυτού κρίνεται και ιδιαίτερα απαραίτητος στις διοπτεύσεις.
Τι να ξέρουμε? Αντιγραφή είναι, απο το μανιφεστο της ανατολικής μαφίας που θέλει να ελέγξει την περίμετρο στηθους -περιφερειας-γοφων....Βασίζεται στην εγγενή αναγκαιότητα του καπιταλισμού για επέκταση και κυριαρχία και τον ολοκληρωτισμό της επιβολής ενός και μοναδικού προτύπου σε παγκόσμια κλίμακα (με την καταστροφή όλων των άλλων ιστορικών προοπτικών εξέλιξης της κοινωνίας).
όχι για να ξέρετε δηλαδή...
Απολύτως κατανοητη αλλα μου διαφευγει μια μόνο λέξη [ ολες τις αλλες τις ηξερα] Τι θα πει 12, 2 km?θα απεικονεισω τα κειμενο της Βασως σε μια γραφικη παρασταση για να γινει περισσοτερο κατανοητο στους περισσοτερους απο εσας που εχετε χαμηλο δεικτη νοημοσυνης...
Γι αυτη την συνευρεση κοπιάζει το παλληκάρι και εμείς οι ανίδεοι αντί να το στηρίξουμε ..μιλάμε κι απο πάνω..Γιατί όσο οι άνθρωποι περιθωριοποιούνται και κατακερματίζονται δεν έχουν τη δυνατότητα να συνευρεθούν
φοβαμαι μηπως αντι να μου φυγει ο πονοκεφαλος....μου ερθει στο κεφαλι κανενα προφυλαχτικο απο τους Ταλιμπαν
Καρδιά μου γλυκειά θα στείλω το αερόστατο της αγάπης σε ροζ ..να σε φερει κοντα μου....τίποτα πιά δεν θα σκιάσει την ευτυχία μας....αστερι μου..Αγάπη μου γλυκιά καθημερινά Σ' αγαπώ όλο και περισσότερο. Αισθάνομαι τόσο όμορφα όταν βρίσκομαι στην αγκαλιά σου και ονερέυομαι όλο και περισσότερο την ζωή μου μαζί σου. Μια ζωή ονειρική που τίποτα δε θα μπορεί να την χαλάσει. Τώρα αυτή την ζωή τη βλέπω μόνο στα ονειρά μου και ξέρω πως μπορώ να την ζήσω μόνο μαζί σου.
κι εγω θέλω....πολύυυυυυυ...ax [-o<Σκοπός μας είναι να δημιουργήσουμε ένα κέντρο που θα διαφυλάσει την παράδοση της Ελληνικής κουζίνας, θα παρουσιάζει συνταγές από άλλα μέρη του κόσμου και συγχρόνως θα προσφέρει μία πληθώρα βοηθημάτων που θα κάνει τη δημιουργία του φαγητού πραγματική διασκέδαση
χα χα χα χα εμενα μου αρεσουν οι ακτίνες ..με γαργαλάνε ..πειράζει?καλα γελα εσυ να πεταξει καμια ακτινα γαμα.. εδω μεσα να γινει της ποπης.
εμ ε'ιπα να το μεταφερουμε αλλα δεν θέλατε...να τα τωρα ..κινδυνέυουμε να μας νομίζουν δρακονιανούς.....σκεφτείτε μόνο να έμπαινε η μανούλα μου στο φόρουμ...
και όλως τυχαία να άνοιγε την σελίδα της αυτογνωσίας, για να καμαρώσει το παιδάκι της!
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΚΛΑΙΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!σκεφτείτε μόνο να έμπαινε η μανούλα μου στο φόρουμ...
και όλως τυχαία να άνοιγε την σελίδα της αυτογνωσίας, για να καμαρώσει το παιδάκι της!
γι' αυτό κι εγώ σταματάω...
όχι για μενα, για την καημένη την μάνα μου...!!!!!