Αφυπνιση / Ascension

Άβαταρ μέλους
zefira

Δημοσίευση από zefira »

Έτσι Βασούλα μου βάζε και καμιά αγγλική λέξη για να μην ξεχνιόμαστε.
Εικόνα

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΑ
Η ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΒΑΛΣΑΜΟ ΖΩΗΣ.
Rainmaker

Δημοσίευση από Rainmaker »

Απορία.. για να κινηθουμε πάνω σε αυτή την κατευθυντήρια γραμμή προς την διαστρική προβολίκή συνουσία πληρώνουμε τέλη κυκλοφορίας;;;;;;;;;;

=)) =)) =)) =)) =)) =))
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Kατσε να θυμηθω ποτε πληρωσα τελευταια φορα!!!!!
τι μιλας εσυ ρε ταλιμπαν? ομολογησε οτι κατω απο την κελεμπια φορας στριγκακι και μετα μιλα!!!

Παρταααααααααααααααααααα!!!!
Άβαταρ μέλους
zefira

Δημοσίευση από zefira »

Ilias έγραψε:Απορία.. για να κινηθουμε πάνω σε αυτή την κατευθυντήρια γραμμή προς την διαστρική προβολίκή συνουσία πληρώνουμε τέλη κυκλοφορίας;;;;;;;;;;

=)) =)) =)) =)) =)) =))
Μπα άμα έχεις κατάλληλα εργαλεία δεν νομίζω να χρειάζεται να πληρώσεις.
Εικόνα

Επισκέπτης

εγω ρε παλιο@@@@@@α ελα να το σηκωσεις να δεις τι εχω απο κατω.
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

φυσικά και πάρτα...

και συνεχίζω ακάθεκτη...

η κατεύθυνση ταυτίζεται με την φορά, την διεύθυνση μιας κίνησης ή το σημείο προς το οποίο κατευθύνεται μια κίνηση ή ενέργεια. Σε κοινές εκφράσεις λαμβάνει την σημασία της επιδίωξης κάποιου σκοπού. Επιπρόσθετα στη Γεωγραφία και στη Ναυτιλία ο όρος αυτός είναι ιδιαίτερα σημαντικός τόσο για τον προσανατολισμό όσο και για τις μετακινήσεις. Εξ αυτού κρίνεται και ιδιαίτερα απαραίτητος στις διοπτεύσεις.

Η κατεύθυνση θα μπορούσε να ορισθεί ως: θέση σημείου σε σχέση προς έτερο σημείο, μη λαμβάνοντας υπ΄ όψη την μεταξύ τους απόσταση.
Για παράδειγμα αν ένα πλοίο βρίσκεται στον Ισημερινό και κινείται προς τον Βόρειο Πόλο τότε η κατεύθυνσή του χαρακτηρίζεται Βόρεια (North direction). Το αντίθετο αν κινηθεί προς τον Νότιο Πόλο η κατεύθυνσή του χαρακτηρίζεται νότια (South direction). Αν το ίδιο πλοίο την ώρα που κινείται προς Βορρά στρέψει προς τα δεξιά η κατεύθυνσή του τότε χαρακτηρίζεται ανατολική (East direction) και αντίθετα αν στρέψει αριστερά δυτική (West direction).

αμ για μιλήστε τώρα αν σας βαστάει!!!
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

=)) =)) =)) =)) =))

έγραψες!!!!! ^:)^ ^:)^ ^:)^
Άβαταρ μέλους
zefira

Δημοσίευση από zefira »

Γεωγραφία και φυσική παρακολουθούμε τώρα? :study: :study:

Πάντως αυτό που μ' αρέσει σε αυτό το θέμα είναι ότι είναι ανεξάντλητο :') :')
Εικόνα

Rainmaker

σε λίγο να δείς που θα κάνουμε κι άλλα μαθήματα.. ;) ;) ;) ;)
Άβαταρ μέλους
zefira

Δημοσίευση από zefira »

Γουαου πολύ γουστάρω!!!

’ρε Γιώργο τι μας κάνεις σε αυτή την ηλικία τι έχουμε να μάθουμε ακόμη!!!
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Μουλωσατε πουλάκια μου ε?

Μετά την ιστορική περίοδο της αδιαμφισβήτητης ’εθνικής κυριαρχίας’ ανατέλλει μια νέα ιστορική περίοδος, αυτή της παγκόσμιας κυριαρχίας σ’ έναν πλανητικό κοσμοχώρο (όχι σαν κάτι εντελώς νέο, αλλά σαν συνέχεια και επέκταση του διεθνισμού που προϋπήρχε). Βασίζεται στην εγγενή αναγκαιότητα του καπιταλισμού για επέκταση και κυριαρχία και τον ολοκληρωτισμό της επιβολής ενός και μοναδικού προτύπου σε παγκόσμια κλίμακα (με την καταστροφή όλων των άλλων ιστορικών προοπτικών εξέλιξης της κοινωνίας).

όχι για να ξέρετε δηλαδή...
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Γιατί τι έχει η ηλικία μας;;;;;; μια χαρα κατάληλη είναι για μάθηση!!!!
Άβαταρ μέλους
zefira

Δημοσίευση από zefira »

Παιδιά ας βγει κάποιος να μοιράσει πατατάκια, πασατέμπο, κοκκα-κόλες κλπ.

Η βραδιά είναι μεγάλη και χρειαζόμαστε ενισχύσεις!!!
Εικόνα

Επισκέπτης

Vaso έγραψε:Μουλωσατε πουλάκια μου ε?

Μετά την ιστορική περίοδο της αδιαμφισβήτητης ’εθνικής κυριαρχίας’ ανατέλλει μια νέα ιστορική περίοδος, αυτή της παγκόσμιας κυριαρχίας σ’ έναν πλανητικό κοσμοχώρο (όχι σαν κάτι εντελώς νέο, αλλά σαν συνέχεια και επέκταση του διεθνισμού που προϋπήρχε). Βασίζεται στην εγγενή αναγκαιότητα του καπιταλισμού για επέκταση και κυριαρχία και τον ολοκληρωτισμό της επιβολής ενός και μοναδικού προτύπου σε παγκόσμια κλίμακα (με την καταστροφή όλων των άλλων ιστορικών προοπτικών εξέλιξης της κοινωνίας).

όχι για να ξέρετε δηλαδή...
Στη μανα σου το ειπες?
Επισκέπτης

Vaso έγραψε:φυσικά και πάρτα...

και συνεχίζω ακάθεκτη...

η κατεύθυνση ταυτίζεται με την φορά, την διεύθυνση μιας κίνησης ή το σημείο προς το οποίο κατευθύνεται μια κίνηση ή ενέργεια. Σε κοινές εκφράσεις λαμβάνει την σημασία της επιδίωξης κάποιου σκοπού. Επιπρόσθετα στη Γεωγραφία και στη Ναυτιλία ο όρος αυτός είναι ιδιαίτερα σημαντικός τόσο για τον προσανατολισμό όσο και για τις μετακινήσεις. Εξ αυτού κρίνεται και ιδιαίτερα απαραίτητος στις διοπτεύσεις.

Η κατεύθυνση θα μπορούσε να ορισθεί ως: θέση σημείου σε σχέση προς έτερο σημείο, μη λαμβάνοντας υπ΄ όψη την μεταξύ τους απόσταση.
Για παράδειγμα αν ένα πλοίο βρίσκεται στον Ισημερινό και κινείται προς τον Βόρειο Πόλο τότε η κατεύθυνσή του χαρακτηρίζεται Βόρεια (North direction). Το αντίθετο αν κινηθεί προς τον Νότιο Πόλο η κατεύθυνσή του χαρακτηρίζεται νότια (South direction). Αν το ίδιο πλοίο την ώρα που κινείται προς Βορρά στρέψει προς τα δεξιά η κατεύθυνσή του τότε χαρακτηρίζεται ανατολική (East direction) και αντίθετα αν στρέψει αριστερά δυτική (West direction).

αμ για μιλήστε τώρα αν σας βαστάει!!!
‘Εισαι θεα!!!!!

θα απεικονεισω τα κειμενο της Βασως σε μια γραφικη παρασταση για να γινει περισσοτερο κατανοητο στους περισσοτερους απο εσας που εχετε χαμηλο δεικτη νοημοσυνης...

Εικόνα

(Βρε μουσταφαμπεη θα ερθω να το σηκωσω... να φερω και το μικροσκοποιο μαζι μου?) παρταααααααααααααααααααααα!!!!

Επιστροφή στο “ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ - ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ”