Δεν με χτύπησε τόσο πολύ η ίωση!!!!!!
Ναι ,σε οσους δεν ηθελαν την κλεισαμε επι τοπου πολυ ευκολα, την εμπειρια μπορει να την εχει ουτως η αλλως και να μην συνεχισειDanny έγραψε:Εγώ θα ήθελα να ξέρω Γιώργο, πως μπορείς να ξέρεις πόσο "έτοιμος" είναι κάποιος που θα αναζητήσει αυτήν την εμπειρία, -και εσυ πρόθυμα θα τον βοηθήσεις- με οποιοδήποτε κόστος (για τον άλλον).GeorgeMartzoukos έγραψε:Τα συμπτωματα που εχουν ομολογησει οσοι τους εχω δωσει μεταβιβασει κουνταλινι ειναι τα ιδια σε ολους.
Καποιος απαντησε πολυ σωστα οτι ειναι επικινδυνο. Για οσους ειναι επικινδυνο ξερουν και πως να μην αναζητησουν την εμπειρια.
Δεν είναι ρίσκο όπως π.χ τα ναρκωτικά??
Βάζει κάποιος μιά ποικιλία ναρκωτικών ουσιών μπροστά σε έναν ανυποψίαστο που ψάχνει κάτι άλλο στη ζωή του, και τότε υπάρχουν 2 περιπτώσεις, να έχει μία εμπειρία ή να καταστρέψει τη ζωή του....
Τότε τι λέει ο ηθικός αυτουργός? "Ας μην δοκίμαζε αφού δεν το άντεχε"??
Για κάποιον που αναζητεί την αγάπη και την πνευματικότητα, δεν είναι εγωιστικό, ενώ ξέρεις, να αποφασίζεις για τον άλλον? ή έχεις τυφλή εμπιστοσύνη ότι δεν θα έλξεις αυτούς που θα καταστραφούν με τη βίαιη αφύπνιση της κουνταλίνι??:-?