Αφυπνιση / Ascension

Rainmaker

Δημοσίευση από Rainmaker »

Δεν χρειαζεται συγνωμη για το embed ....

Για αυτο το φορουμ πρεπει να μαθεις καποια πραγματα...
Εδω δεν θελουμε σωτηρες..
Δεν θελουμε ανθρωπους που διαχωριζουν την ενεργεια και τους ανθρωπους με βαση την ποιοτητα και την κοινωνικη ταξη...
Δεν μας αρεσουν οι ταμπελες...
Δεν θεωρουμε κανεναν ανωτερο και κανεναν
Δεν προσπαθουμε να σωσουμε κανεναν
Σεβομαστε τα ορια ολων των μελων
Συζηταμε τα θεματα χωρις αυτοπροβολη και διαφημιση
Κανουμε διαλογο οχι μονολογο αγνοωντας τις ερωτησεις των αλλων
Δεν μας αρεσει να μας πιεζουν προς κατευθηνσεις με τις οποιες δεν συμβαδιζουμε..
Ολες οι αποψεις ειναι σεβαστες αρκει να μην γινομαστε επιθετικοι και επιτακτικοι..
Δεν ειναι αναγκη να συμφωνησουν ολοι μαζι μας και δεν χρειαζεται ντε και καλα να επιμενουμε επιθετικα για τις αποψεις μας...
Και φυσικα ακολουθουμε τους ορους του φορουμ..

Αν μπορεις και θες πες μας λοιπον τι θεωρεις εσυ θεραπεια.....
Άβαταρ μέλους
Μαιρη

Δημοσίευση από Μαιρη »

[quote="silver29"]μαλιστα :-B[/quote
=)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) Γιαννηηηηη =)) =)) μου το διαβαζα σημερα μεχρι στις τρεις το πρωι εκανε τοσο κοπο να το γραψει και εσυ ειχες μονο αυτο να πεις;;; =)) =)) γελασα μεχρι δακρυων να σαι καλα καλε μου τετοιο γελιο καιρο ειχα να κανω.. ειχα αρχισει να ανατριχιαζω οσπου =)) =)) επεσα στην πρωτη απαντηση... =)) τη δικη σου και της ξανθουλας ξεπαατωθηκα στο γελιο να στε καλα βρε παιδια σας αγαπω πολυ πολυ :x :x :x
Ακολουθω την εσωτερικη πυξιδα μου και απορριπτω οποιες πεποιθησεις δεν με εξυπηρετουν πλεον...
Άβαταρ μέλους
LastTimeIcheckedEnlitend

Δημοσίευση από LastTimeIcheckedEnlitend »

Ilias έγραψε:Δεν χρειαζεται συγνωμη για το embed ....

Για αυτο το φορουμ πρεπει να μαθεις καποια πραγματα...
Εδω δεν θελουμε σωτηρες..
Δεν θελουμε ανθρωπους που διαχωριζουν την ενεργεια και τους ανθρωπους με βαση την ποιοτητα και την κοινωνικη ταξη...
Δεν μας αρεσουν οι ταμπελες...
Δεν θεωρουμε κανεναν ανωτερο και κανεναν
Δεν προσπαθουμε να σωσουμε κανεναν
Σεβομαστε τα ορια ολων των μελων
Συζηταμε τα θεματα χωρις αυτοπροβολη και διαφημιση
Κανουμε διαλογο οχι μονολογο αγνοωντας τις ερωτησεις των αλλων
Δεν μας αρεσει να μας πιεζουν προς κατευθηνσεις με τις οποιες δεν συμβαδιζουμε..
Ολες οι αποψεις ειναι σεβαστες αρκει να μην γινομαστε επιθετικοι και επιτακτικοι..
Δεν ειναι αναγκη να συμφωνησουν ολοι μαζι μας και δεν χρειαζεται ντε και καλα να επιμενουμε επιθετικα για τις αποψεις μας...
Και φυσικα ακολουθουμε τους ορους του φορουμ..

Αν μπορεις και θες πες μας λοιπον τι θεωρεις εσυ θεραπεια.....
Οι κανονες του φορουμ ειναι οι κανονες του φορουμ, το ποστ αναφερει συνοπτικα την παραδοση της ανατολης και δεν λεει απολυτως τιποτα καινουριο ουτε διαχωριζει τιποτα. Οι γνωσεις υπαρχουν απο παρα πολλες πηγες και ανθρωπους οι οποιοι εχουν καποια πειρα, και νομιμα ερευνουν. Μεταφερονται λοιπον και φυσικα εκλαμβανονται απο τον καθενα με διαφορετικο τροπο και φιλτραρονται απο διαφορετικη χροια. Κατι μπορει να φαινεται κακο σε καποιον, για καποιον αλλο με ευρυτερη εικονα ειναι φυσιολογικο.
Το κλειδι ειναι η συνειδητοτητα. Τα παντα ειναι θεος και ο καθενας επιλεγει τη ζωη του. Κανεις δεν σωζει καποιον ασφαλως και δεν εχει σημασια πως θα γινει μια υπερβαση, απλως η συγκεκριμενη παραδοση ακολουθει αυτη τη τεχνικη. Η συγκεκριμενη περιοδος ειναι κρισιμη απο την αποψη οτι επιτρεπει το ascension. Η θεραπεια ειναι ευρυτερη εννοια. Θεραπεια και στα 7 σωματα οδηγει σε nirvikalpa sahaja samadhi. Ολα επιλεγονται απο την ιδια την ψυχη. Θεραπεια σε διαφορετικα σωματα μεμονωμενα ειναι κατι που και παλι μπορει να συμβει, ο στοχος ομως απο ενα σημειο και περα ειναι να προαχθει η συνειδηση, να καλλιεργηθει επιγνωση. Οσο αυτη προαγεται, χανονται τα ορια διαφοροποιησης.
Μπορεις να δεις τα σωματα χωριστα αλλα δεν βρισκεσαι στα δεσμα τους. Μπορεις να δεις τα εμποδια αλλα μπορεις να τα υπερβεις. Θεραπεια = καθαρση αισθησεων, νου, πνευματος . Ειναι παρα πολυ απλο, δεν επηρεαζεσαι πλεον απο τα φαινομενα, απο την ως τωρα δραση των φαινομενων της ζωης. Εχει κατανοηθει το αναλλοιωτο τωρα απο και τα 7 σωματα. Φυσικο πρανικο σακρας αστρικο διαννοητικο κοσμικο nirvanic. Η θεραπεια προυποθετει "χωρο και χρονο" Ή υποννοει εργασια η οποια πρεπει να γινει σε καποιο αλλο επιπεδο ωστε να επιτευχθει η υγεια. Η υγεια ομως αναλυεται σε πολλαπλα σωματα και η θεραπεια που γινεται σε μια ζωη μπορει να μην ειναι αρκετη ωστε η ψυχη να φτασει στην αφυπνιση. Με αλλα λογια εαν δεν θεραπευτει αυτο που ταυτιζεται με το σωμα, (η ψυχη) και δεν κατανοηθει η αληθεια, η θεραπεια του σωματος και μονο δεν ειναι αρκετη για να μην επιστρεψει η ψυχη ξανα στο σωμα.
Η ταυτιση με οτιδηποτε υπαγεται σε συγκεκριμενους κανονες οπως π.χ. γεννηση-θανατος δεν δινει την ολοκληρωση εκεινη την οποια ψαχνει η ψυχη.
Άβαταρ μέλους
Annoula
Site Admin

Δημοσίευση από Annoula »

:-o :-o :-o :-o :-o :-o
όποιος κατάλαβε να μου εξηγήσει και εμένα pls....
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
LastTimeIcheckedEnlitend

Anna έγραψε::-o :-o :-o :-o :-o :-o
τα 7 σωματα ειναι προσωπικα, δηλ. ο καθενας εχει 7 σωματα τα οποια αντανακλωνται σε παραλληλες διαστασεις. π.χ. φυσικο σωμα σε αυτη τη ζωη. πρανικο σωμα (αναπνοη αλλα ειναι πιο συνθετο) και παλι σε αυτη τη ζωη. Ομοια μπορεις να εχεις σε μια παραλληλη ζωη την οποια επισκεπτεσαι στα ονειρα σου. Οσο ανεβαινεις "προς τα πανω" π.χ. στο αστρικο εχεις επιγνωση του οτι εχεις υπαρξει ηδη σε ενα συγκεκριμενο μερος που επισκεφθηκες. Σου φανηκε γνωστο, πιθανον να εχεις ζησει εκει με ενα αλλο φυσικο και πρανικο σωμα. - -Οσο λοιπον ανεβαινεις, "απεγκλωβιζεσαι" απο τις ενσαρκωσεις και εχεις τη δυνατοτητα να εχεις λεπτοφυες σωμα, να εχεις ενα ελευθερο σωμα που εκτεινεται με διαφορετικο τροπο στο περιβαλλον, απ'οτι κανει το φυσικο σου. Εν τελη ολα υπαγονται στο τωρα, δηλαδη οσο επιστρεφεις προς την πηγη τοσο περισσοτερο καθαρη/καθαρος νιωθεις ωστε να δημιουργεις και τοσο μεγαλυτερη διαυγεια υπαρχει συν οτι βλεπεις τις μεταξυ σχεσεις που εχουν δημιουργηθει αναμεσα στα αστρικα σωματα των αλλων.

Το να μεταφερεις μια πληροφορια καρμικου περιεχομενου λοιπον σε καποιους ανθρωπους ειναι ενα ειδος καθαρσης, ειναι κατι το οποιο ηθελαν να απαντηθει και ελευθερωθηκε. Καποια στιγμη το παρελθον των ενσαρκωσεων δεν εχει σημασια, μπορεις να το υπερβεις.
Άβαταρ μέλους
LastTimeIcheckedEnlitend

GeorgeMartzoukos έγραψε:
Anna έγραψε::-o :-o :-o :-o :-o :-o
τα 7 σωματα ειναι προσωπικα, δηλ. ο καθενας εχει 7 σωματα τα οποια αντανακλωνται σε παραλληλες διαστασεις. π.χ. φυσικο σωμα σε αυτη τη ζωη. πρανικο σωμα (αναπνοη αλλα ειναι πιο συνθετο) και παλι σε αυτη τη ζωη. Ομοια μπορεις να εχεις σε μια παραλληλη ζωη την οποια επισκεπτεσαι στα ονειρα σου. Οσο ανεβαινεις "προς τα πανω" π.χ. στο αστρικο εχεις επιγνωση του οτι εχεις υπαρξει ηδη σε ενα συγκεκριμενο μερος που επισκεφθηκες. Σου φανηκε γνωστο, πιθανον να εχεις ζησει εκει με ενα αλλο φυσικο και πρανικο σωμα. - -Οσο λοιπον ανεβαινεις, "απεγκλωβιζεσαι" απο τις ενσαρκωσεις και εχεις τη δυνατοτητα να εχεις λεπτοφυες σωμα, να εχεις ενα ελευθερο σωμα που εκτεινεται με διαφορετικο τροπο στο περιβαλλον, απ'οτι κανει το φυσικο σου. Εν τελη ολα υπαγονται στο τωρα, δηλαδη οσο επιστρεφεις προς την πηγη τοσο περισσοτερο καθαρη/καθαρος νιωθεις ωστε να δημιουργεις και τοσο μεγαλυτερη διαυγεια υπαρχει συν οτι βλεπεις τις μεταξυ σχεσεις που εχουν δημιουργηθει αναμεσα στα αστρικα σωματα των αλλων.

Το να μεταφερεις μια πληροφορια καρμικου περιεχομενου λοιπον σε καποιους ανθρωπους ειναι ενα ειδος καθαρσης, ειναι κατι το οποιο ηθελαν να απαντηθει και ελευθερωθηκε. Καποια στιγμη το παρελθον των ενσαρκωσεων δεν εχει σημασια, μπορεις να το υπερβεις.
Σε ολα η ζωη συμβαινει ταυτοχρονα, ολα δημιουργουν. Το διαννοητικο σωμα θα δημιουργει διαρκως ιδεες σκεψεις, η υλη ανακυκλωνεται, το φυσικο διαρκως ανανεωνεται η ζωη δεν σταματαει. Το προβλημα προερχεται ειτε απο προσωπικες ή συλλογικες προσκολλησεις και προστριβες αναμεσα σε αυτα, οι οποιες ειναι ψευδαισθηση ολες. Δεν υπαρχει κατι αρνητικο εκτος και αν το δημιουργουμε.

Αναλυονται ολα απο βιβλια και πηγες στο ιντερνετ, υπαρχουν κειμενα. Δε νομιζω οτι η προσωπικη μου γνωμη απο αυτο το σημειο και μετα εχει κατι να προσθεσει αλλα αν κανεις θελει περισσοτερες πληροφοριες μπορει να με ρωτησει.

Ειναι μια μεγαλη ευκαιρια προς το 2012 αυτη της αλλαγης της συνειδητοτητας προς κατι καλυτερο.
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Aννούλα με βάζεις σε πειρασμό ....μωρό μου..

Οταν η συγχρονικότητα των πλανητων συμπέσει και τα επτά επι επτά σωματα μας εκτοξευτούν πέρα απο την υλη και την ρευστή πραγματικότητα , τοτε που οι φλόγες του εωσφόρου θα κραδαίνονται επάνω απο τα τέσσερα κεφάλια της ανθρωπότητας.... τότε θα ενωθούν η συμπαντικές ενέργειες σε μια απαστραπτουσα γκουνταλινοφόρα..με τοση καλλιεπεια και κινητική συμφόρηση που ολο το αστρικό μας σύστημα θα γίνει μαι φλόγα φωτός και θα ξεχυθεί μια αχαλίνωτη σπίθα απο το πρώτο και το δεύτερο κεντρο... ολης της καταπίεσης που εχουν υποστεί οι πανταχόθεν αγάμητοι θύτες. Προσεχε λοιπον γλυκειά μου, μια και είναι περισσή η χαρη σου να μην βρεθείς μπροστα σε αυτόν τον κυκλώνα του σεξ αν δεν εχει λάβει τις καταλληλες προφυλάξεις . Και μια και ακόμη δεν μετέδωσα την φυλαγμένη γνώση στους αδαεις οταν εννούμε προφύλαξη εδω σημαίνει το λιγώτερο ενα ντούρεξ και το περισσότερο η ζωνη αγνότητας.

Συντονισμός απολυτος
Άβαταρ μέλους
Ellaki

Δημοσίευση από Ellaki »

aetos έγραψε:Aννούλα με βάζεις σε πειρασμό ....μωρό μου..

Οταν η συγχρονικότητα των πλανητων συμπέσει και τα επτά επι επτά σωματα μας εκτοξευτούν πέρα απο την υλη και την ρευστή πραγματικότητα , τοτε που οι φλόγες του εωσφόρου θα κραδαίνονται επάνω απο τα τέσσερα κεφάλια της ανθρωπότητας.... τότε θα ενωθούν η συμπαντικές ενέργειες σε μια απαστραπτουσα γκουνταλινοφόρα..με τοση καλλιεπεια και κινητική συμφόρηση που ολο το αστρικό μας σύστημα θα γίνει μαι φλόγα φωτός και θα ξεχυθεί μια αχαλίνωτη σπίθα απο το πρώτο και το δεύτερο κεντρο... ολης της καταπίεσης που εχουν υποστεί οι πανταχόθεν αγάμητοι θύτες. Προσεχε λοιπον γλυκειά μου, μια και είναι περισσή η χαρη σου να μην βρεθείς μπροστα σε αυτόν τον κυκλώνα του σεξ αν δεν εχει λάβει τις καταλληλες προφυλάξεις . Και μια και ακόμη δεν μετέδωσα την φυλαγμένη γνώση στους αδαεις οταν εννούμε προφύλαξη εδω σημαίνει το λιγώτερο ενα ντούρεξ και το περισσότερο η ζωνη αγνότητας.

Συντονισμός απολυτος
δηλαδή θα πολεμήσουμε την υπογεννητικότητα του πλανήτη ? :D
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... :romance-heartbeating:
Επισκέπτης

Θα πολεμήσουμε την τρελα με ομοιοπαθητική μπας και ο καθρεφτης δρασει ..... :mad:
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Δεν ξέρω, φίλε Γιώργο, αν θέλεις διάλογο…
Μου φάνηκε ότι θέλεις μόνο μονόλογο και γι’ αυτό αντιδράσαμε έτσι…

Ας πάμε λοιπόν να στηρίξουμε όσα λες και με πνευματική συνείδηση, γιατί αλλιώς δεν έχει νόημα…

και συγκεκριμένα αυτό, που λες...

Δεν εχω καποια συμπαθεια ή χρονο για τετοιο κοσμο. Μονοι τους αντιφασκουν, ας ακουσουν προσεκτικα τι λενε, τα ιδια τους τα λογια με προσοχη.

Αυτό λοιπόν εσύ θεωρεις αφύπνιση? Να διαχωρίζεσαι μέσα από συμπάθεια ή αντιπάθεια από τα όντα?

Αν ήξερες λοιπόν τις πνευματικές διαστάσεις, μια από τις οποίες είναι και η 5η στην οποία αναφέρεσαι, θα γνώριζες βαθιά ότι η πνευματική υπόσταση των ανθρώπων υφίσταται εν δυνάμει μέσα τους και δεν ξεχωρίζει τα όντα, αλλά τα ευεργετεί για να βιώσουν την υλική τους εμπειρία, με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συνειδητότητα.

΄Όταν εσύ θεωρείς τον εαυτό σου δάσκαλο, είναι πολύ εύκολο να γίνεσαι δάσκαλος όσων γνωρίζουν, νομίζεις…Μα κάνεις λάθος. Γιατί όσοι γνωρίζουν δεν χρειάζονται ούτε δάσκαλο, ουτε μαθητές. Συνυπάρχουν με ευλογία και χαρά μέσα στους ανθρώπους, αφυπνισμένους και μη.

΄Οσα γνωρίζει ο καθένας μας είναι φως στον δικό του δρόμο και δεν μπορεί να τραβήξει βίαια σ’ αυτόν κανέναν.

Το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να στέκεται στο μέσον της ανθρωπότητας και να ακτινοβολεί το δικό του φως και αυτό είναι ένα μέρος του θεϊκού σχεδίου. ΄Όχι να δίνει φως, αλλά να ακτινοβολεί φως…΄Εχει μεγάλη διαφορά, και ελπίζω να την κατανοείς…

Σ’ ευχαριστούμε για όσα μας καταθέτεις για τα σώματα και την θεραπεία. Ο καθένας μπορεί να γίνει ειδικός θεραπευτής στους άλλους, αλλά επί του πρακτικού δεν μπορεί καν να θεραπεύσει τον εαυτό του…

Αυτό το τελευταίο ειδικά θα ήθελα να το μελετήσεις με την πνευματική σου συνείδηση, αν έχεις…

Γιατί αν έχεις, θα δεις ότι εδώ μέσα μάλλον γελοιοποιείσαι περισσότερο, παρά προσφέρεις.

Μερικές φορές αυτό που γνωρίζουμε εμείς, δεν μπορούμε να το εκφράσουμε στους άλλους, λόγω των δικών μας μπλοκαρισμάτων. ΄Ετσι προσπαθούμε να βρούμε τις δικές μας εσωτερικές ισορροπίες πρώτα, και μετά να μοιραστούμε με τους άλλους σημαντικά και τρυφερά κομμάτια μας.

Σ’ ευχαριστούμε και καλή συνέχεια στον ατομικό σου δρόμο

Αν θέλεις να είσαι δάσκαλος, καλύτερα να είσαι δάσκαλος του εαυτού σου. ΄Ετσι δεν θα έχεις ανάγκη να "διαλαλείς" την γνώση σου, γιατί απλά δεν θα έχεις ανάγκη από μαθητές...

@};-
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Vaso έγραψε:Δεν ξέρω, φίλε Γιώργο, αν θέλεις διάλογο…
Μου φάνηκε ότι θέλεις μόνο μονόλογο και γι’ αυτό αντιδράσαμε έτσι…

Ας πάμε λοιπόν να στηρίξουμε όσα λες και με πνευματική συνείδηση, γιατί αλλιώς δεν έχει νόημα…

και συγκεκριμένα αυτό, που λες...

Δεν εχω καποια συμπαθεια ή χρονο για τετοιο κοσμο. Μονοι τους αντιφασκουν, ας ακουσουν προσεκτικα τι λενε, τα ιδια τους τα λογια με προσοχη.

Αυτό λοιπόν εσύ θεωρεις αφύπνιση? Να διαχωρίζεσαι μέσα από συμπάθεια ή αντιπάθεια από τα όντα?

-Υπαρχουν ανωτερες συχνοτητες της συμπαθειας και αντιπαθειας που αφηνει χωρο στο καρμα.

Αν ήξερες λοιπόν τις πνευματικές διαστάσεις, μια από τις οποίες είναι και η 5η στην οποία αναφέρεσαι, θα γνώριζες βαθιά ότι η πνευματική υπόσταση των ανθρώπων υφίσταται εν δυνάμει μέσα τους και δεν ξεχωρίζει τα όντα, αλλά τα ευεργετεί για να βιώσουν την υλική τους εμπειρία, με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συνειδητότητα.

-Σαφως, εξω απο το καρμα και τον δυισμο, οχι μεσα απο την ταυτιση με την προσωπικοτητα.

΄Όταν εσύ θεωρείς τον εαυτό σου δάσκαλο, είναι πολύ εύκολο να γίνεσαι δάσκαλος όσων γνωρίζουν, νομίζεις…Μα κάνεις λάθος. Γιατί όσοι γνωρίζουν δεν χρειάζονται ούτε δάσκαλο, ουτε μαθητές. Συνυπάρχουν με ευλογία και χαρά μέσα στους ανθρώπους, αφυπνισμένους και μη.

-Αναφερομαι σε initiation, περασμα φωτος μεσα απο τα σακρας. Και το αφηνω στην επιλογη του καθενος. Δεν ειναι φιλοσοφικο ερωτημα, ουτε κατι που κρινεται απο την προσωπικοτητα.

΄Οσα γνωρίζει ο καθένας μας είναι φως στον δικό του δρόμο και δεν μπορεί να τραβήξει βίαια σ’ αυτόν κανέναν.

-Δεν τραβαω βιαια κανεναν, παραθετω γνωσεις μεσα απο διαφορετικα πεδια. Αν καποιος νιωθει βια προφανως υπαρχει λογος.

Το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να στέκεται στο μέσον της ανθρωπότητας και να ακτινοβολεί το δικό του φως και αυτό είναι ένα μέρος του θεϊκού σχεδίου. ΄Όχι να δίνει φως, αλλά να ακτινοβολεί φως…΄Εχει μεγάλη διαφορά, και ελπίζω να την κατανοείς…

-Η ανθρωποτητα δεν παυει να ειναι ψευδαισθηση για μια αφυπνισμενη συνειδητοτητα. Δεν υπαρχει διαχωρισμος ουτε καν αναμεσα σε προσωπικες ψυχες εφοσον η ψυχη ειναι ολοκληρωμενη.

Σ’ ευχαριστούμε για όσα μας καταθέτεις για τα σώματα και την θεραπεία. Ο καθένας μπορεί να γίνει ειδικός θεραπευτής στους άλλους, αλλά επί του πρακτικού δεν μπορεί καν να θεραπεύσει τον εαυτό του…

-Με συνειδητη αποφαση μπορει να γινει θεραπευτης του εαυτου του και να φτασει στο 7ο πεδιο οπου ο εαυτος αναιρειται γιατι δεν υπαρχει τιποτα να θεραπευτει.

Αυτό το τελευταίο ειδικά θα ήθελα να το μελετήσεις με την πνευματική σου συνείδηση, αν έχεις…

Γιατί αν έχεις, θα δεις ότι εδώ μέσα μάλλον γελοιοποιείσαι περισσότερο, παρά προσφέρεις.

-Δεν υπαρχει κατι να γελοιοποιηθει εκτος και αν η συνειδηση αναγνωριζεται με καποια τετοια διασταση.

Μερικές φορές αυτό που γνωρίζουμε εμείς, δεν μπορούμε να το εκφράσουμε στους άλλους, λόγω των δικών μας μπλοκαρισμάτων. ΄Ετσι προσπαθούμε να βρούμε τις δικές μας εσωτερικές ισορροπίες πρώτα, και μετά να μοιραστούμε με τους άλλους σημαντικά και τρυφερά κομμάτια μας.

-Συμβαινει να υπαρχει μια διαφορα αναμεσα στα πεδια και στη ροη της ενεργειας και τα μπλοκαρισματα του ενος να εκλαμβανονται ως του αλλου.

Σ’ ευχαριστούμε και καλή συνέχεια στον ατομικό σου δρόμο

Αν θέλεις να είσαι δάσκαλος, καλύτερα να είσαι δάσκαλος του εαυτού σου. ΄Ετσι δεν θα έχεις ανάγκη να "διαλαλείς" την γνώση σου, γιατί απλά δεν θα έχεις ανάγκη από μαθητές...

-Αυτο ειναι κατι που κρινεται απο το φως και οχι απο την προσωπικοτητα.

Ολες οι ερωτησεις αλλα και αυτες που θα μπορουσαν να γινουν εχουν ηδη απαντηθει. Ενας τροπος να εξακριβωθει σε ποιο σταδιο ειναι η ψυχη ειναι το θετα healing.

Ευχαριστω.

@};-

-Παρερμηνευτηκε η συνταξη του κειμενου. Οπως με το να αναφερομαι στο : μην φοβασαι να ζητησεις βοηθεια παραπεμπω σε star families.

-Οι λεξεις προερχονται απο εμενα, η συνταξη ειναι τετοια ωστε να αφηνει περιθωρια στον καθενα να ψαχτει και να βγαλει τα συμπερασματα του.
Άβαταρ μέλους
zefira

Δημοσίευση από zefira »

Συγνώμη Γιώργο αλλά αυτό που διακρίνω μέσα από αυτά που γράφεις και με τον τρόπο που λειτουργείς εδώ είναι ένα Εγώ που κάτι προσπαθεί να εισπράξει.

Ούτε μια φορά δεν μπήκες στη διαδικασία να νιώσεις τι γίνεται εδώ μέσα σ' αυτό το φόρουμ.
Ούτε μια φορά δεν μας είπες καλημέρα.

Μπαίνεις σαν κομήτης διαβάζεις τι έχει γραφτεί στο συγκεκριμένο ποστ αν το κρίνεις σκόπιμο απαντάς και αμέσως μετά βγαίνεις χωρίς καν να περιμένεις να δεις τι θα γίνει.
Εικόνα

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΑ
Η ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΒΑΛΣΑΜΟ ΖΩΗΣ.
Επισκέπτης

Τώρα διάβασα το όλο θέμα ένα πράγμα θα πω ΟΡΕ ΜΑΝΑ ΜΟΥ.
Δεν θέλω να γράψω τίποτα ούτε να τοποθετηθώ όχι γιατί δεν εγώ γνώμη αλλά γιατί περιμένω τις δικές μου εμπειρίες και τη γνώση που θα αποκομίσω μέσα από την διαδρομή μου ,ευτυχώς για μένα που έχω πλάι μου ανθρώπους που εμπιστεύομαι και αγαπώ ώστε να μου κάνουν την διαδρομή μου ευκολότερη.
Τεταρτον εαν εκανα διαφημιση θα χρεωνα ή θα πουλουσα βιβλια και βαθμους, χωρις να κατηγορω το οτι συμβαινει αυτη τη στιγμη αυτο στη Γη. Προφανως το εγω ειτε κρυβεται ή επιτιθεται με ανορθοδοξους τροπους και αποδεδειγμενα αυτοαναιρειται μην μπορωντας να αντιληφθει ταυτοχρονως διαφορετικες πλευρες της ζωης. Θιγοντας μεσα απο συγκεκριμενες σκεψεις.
Αγαπητέ Γιώργο αυτοί που το κάνουν και τσάμπα έχουνε μεγαλύτερο θέμα.

Α!!!!! Και κάτι άλλο εκεί που έβλεπα το video μου άνοιξε το τρίτο μάτι ....... το είχα καταλάβει
Είμαι ο Λόρεν της Αραβίας , λετε αν παω αύριο έτσι στη δουλεία να με διώξουν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Επισκέπτης την 22 Φεβ 2009 2:04 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Επισκέπτης

Είμαι ο Λόρεν της Αραβίας , λετε αν παω αύριο έτσι στη δουλεία να με διώξουν.
Ηρωά μου εσυ.. :P
Επισκέπτης

>:d< >:d< αετουλι >:d< >:d<

Επιστροφή στο “ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ - ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ”