HARIDEA έγραψε:
Τις λες Αμαλία να του ρίξουμε και μερικές ξυλιές στον πισινό μπας και συνέλθει????? Ξέρεις εμένα δεν μου βγαίνει πολύ το μητρικό...Κάτι σε πιο άγριο να πούμε?????
Xρυσουλα φανταζεσαι λεει να τον περιλαβουμε οι δυο μας οοοοοοοοοοοοοοοο το σκεφτομαι και μου ξυπναν αγρια ενστικτα............... που σε ποναει μανα μου
λοιπον εγω τις χειροπεδες εσυ το μαστιγιο βαλε λιγο φαντασια και συνεχιζουμε
ο φόβος ανήκει σε όσους κρέμονται από την ύλη και τρέμουν μην χάσουν την ζωή τους...
Ακριβώς Βασούλα!!!! Την ζωή μου την ορίζω εγώ και μόνο εγώ....και ματαιοπονεί όποιος θεωρεί ότι έχει όποια εξουσία....
Εξάλλου το τονίζω αυτό ::Η ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΘΕΛΗΣΗΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΚΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ...ΑΝ Η ΑΓΑΠΗ ΑΠΟΥΣΙΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΤΟΤΕ ΜΕΝΕΙ ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΣΕ ΠΑΝΤΟς ΕΊΔΟΥΣ ΦΟΒΟΥΣ /ΦΟΒΙΕΣ....
Εγώ σταματάω εδώ γιατί αφού έπαιξα με το παιδάκι.... βαρέθηκα !!!
Μπουρουμε να μην ασχοληθουμε αλλο με αυτο το θεμα??
Λεω..... αν θελετε και εσεις βεβαια .Με λυπει να γελαμε τοσο πολυ με ατομα που πασχουν απο ψυχικες διαταραχες και οπως λεει και το τραγουδι......ααααααας τον τρελοοοοο στην τρεεεελα τουυυυυ
Τωρα χωρις πλακα ,ας κανουμε μεταβολη ολοι μαζι προς την εξοδο .Παμε στο καφενεδακι μας που ειναι αγνο και καθαρο ..
Εκει δε χρειαστηκε να ακουσω ποτε την Βασουλα να λεει οτι θα κλ@@@ει τα α@@@ια στην μαντρα
ΑΝΤΕ ΠΑΜΕΕΕΕΕΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕΕΕ...ΕΛΕΝΑ ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΤΑ ΜΠΙΚΟΥΤΙΙΙΙΙ
Κανείς δεν θα σου απαντήσει τι είναι αλήθεια, γιατί αυτό που θα σου πει είναι μόνο η δικιά του!Βάσω Νικολοπούλου
καταρχην οι απαντησεις δεν δειχνουν σε καμια περιπτωση καθαρο διαχωρισμο υλης απο σωμα. Παρουσιαζουν μια μικτη κατασταση υλης και πνευματος. Με δικαιολογιες.
Δευτερον εκει που παραπεμπω κανεις δεν πηγε. Κατεφυγε στην προκαταληψη και στα μεχρι τωρα πιστευω του.
Τριτον παρερμηνευτηκαν : η ενεργεια, με το φως, η ενεργεια με την υλη. Η συνειδητοτητα μπορει να βρισκεται σε οποιαδηποτε ταυτιση με τα παραπανω ή και σε καμια. Απο χονδροειδες σε λεπτοφυες σωμα. Φυσικο αστρικο πνευματικο αιτιατο
Τεταρτον εαν εκανα διαφημιση θα χρεωνα ή θα πουλουσα βιβλια και βαθμους, χωρις να κατηγορω το οτι συμβαινει αυτη τη στιγμη αυτο στη Γη. Προφανως το εγω ειτε κρυβεται ή επιτιθεται με ανορθοδοξους τροπους και αποδεδειγμενα αυτοαναιρειται μην μπορωντας να αντιληφθει ταυτοχρονως διαφορετικες πλευρες της ζωης. Θιγοντας μεσα απο συγκεκριμενες σκεψεις.
Πεμπτον ο εγκεφαλογραφος μπορει να δειξει σε ποιο βαθμο κανεις εχει ελεγχο εγκεφαλικης δραστηριοτητας, το σαμαντχι καταγραφεται. Υπαρχουν videos.
Ειναι καθρεπτης, δεν ειναι η ουσια αλλα ειναι ενα Κινητρο. Ειναι ενα πρωτο βημα και ενα τεραστιο επιχειρημα για να προχωρησει κανεις.
Συνεχιζοντας, προηγουμενες ζωες, τα εχω απαντησει, μπορειτε να κανετε search σε sites του εξωτερικου, οργανισμους υπνωσης.
Να λυθει το θεμα του βιντεο, τα ματια μου δεν κλεινουν για πανω απο ενα λεπτο. Τα κατεβαζω με ευκολια. Σας παραπεμπω σε βιντεος του οσσο. Το τσι ειναι τοσο συμπιεσμενο και τα σακρας ανοιχτα ωστε η ενεργεια ρεει ελευθερα προς τα πανω, τα ματια δεν δακρυζουν, η ψυχη ελευθερωνει τις αισθησεις. Δεν υπαρχει ταυτιση. Υπαρχει καθαρη διελευση ενεργειας. καθαρισμος.
Συνεχιζοντας, υπαρχουν μαρτυρες να επιβεβαιωσουν την μεταβιβαση εικονων, την θεραπεια. Ισως αναιρειτε τους βαθμους ρεικι μεσα στο ιδιο το φορουμ του ρεικι απλα επειδη γραφετε στο φορουμ αυτογνωσιας; Υπαρχει καποια λογικη σε αυτο που κανετε;
Προαγεται η συνειδητοτητα με αυτον τον τροπο;..
Σας παραπεμπω εν συνεχεια σε βιντεος του κεν γουιλμπερ οπου σταματα το εγκεφαλικο του σημα.
Το θεμα των ψυχικων νοσηματων απανταται, μπορεις να αποδειξεις αν μπορεις να μπεις σε θητα γαμμα χωρις κινδυνο. Να καλεσουμε δεκα ανθρωπους, θα διαλεξω εγω 10 ελληνες πολιτες να δουμε τι θα γινει. Και να γνωτοποιηθει εαν δεχονται ή οχι.
Πρεπει κανεις να εχει αφυπνιστει για να μπορει να κανει καποια συγκεκριμενα πραγματα εκτος απο το να διοχετευει ενεργεια και να την αντιμετωπιζει με τον τροπο που εκεινος θελει σε μικτες καταστασεις συνειδησης. Συνεχεια - Το ρεικι οδηγει στην αφυπνιση. Η γιογκα οδηγει στην αφυπνιση.
Ορισμοι wikipedia κλπ. - siddha siddhis yogi kundalini siva Ολικη ενωση με τη συνειδητοτητα απελευθερωση απο το καρμα. shaktipat deeksha ascended masters avatar sadhaka karmi bottisatva
Επισης δεν βλεπω για ποιο λογο η ειρωνια στις διαφορετικες μορφες ενεργειας που εκφραζονται με συγκεκριμενα ονοματα. Ποιος ο λογος της οποιασδηποτε αρνησης; Συνηθως συμπληρωνουμε με γνωση δεν αρνουμαστε κατι ετσι απλα.
Ειναι καλο να εχεις καποιες αποδειξεις για να μπορεσουν να σταθουν τα επιχειρηματα σου.
Οπως επισης να μπορεις να καταλαβεις ακριβως τι λεει ενα κειμενο να μπορεις να δεις, ακριβως αυτα τα οποια δινει ενα κειμενο και οχι να το διαστρεβλωνεις ή να διαστρεβλωνεις κομματια του, αυτα που μπορεις. Επιπλεον πριν εκφρασεις γνωμη αναζητας καποιον που να μπορει να σου δωσει μια εμπειρια αυτων που αναφερονται στο κειμενο που διαβασες.
Τα συμπτωματα που εχουν ομολογησει οσοι τους εχω δωσει μεταβιβασει κουνταλινι ειναι τα ιδια σε ολους.
Καποιος απαντησε πολυ σωστα οτι ειναι επικινδυνο. Για οσους ειναι επικινδυνο ξερουν και πως να μην αναζητησουν την εμπειρια.
Τελος, απο τη στιγμη που ξυπνας καλεισαι σε καποιο σταδιο της ζωης σου να μιλησεις, να μεταφερεις τη γνωση. Ειτε απορριφθει ή βοηθησει τον οποιονδηποτε.