fab1612 έγραψε: Βάσω συμφωνώ ας αφήσουμε τα προσχήματα.
Εάν καταλάβαινες δεν θα γέλαγες αλλά θα έκλαιγες.
Εχθές έκλαιγε όλο το βράδυ στην αγκαλιά μου ... ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ!!!
ΤΕΤΟΙΟ ΚΛΑΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΑΤΑΞΑΝΑΓΙΝΕΙ...
fab1612 έγραψε:
Αλλά είναι τόσο μεγάλη η ανάγκη σου για αυτοπροβολή που πατάς επί πτωμάτων.
Αλήθεια Βάσω... Πόσα πτώματα πάτησες σήμερα???
fab1612 έγραψε:
Σκέφτεσαι ότι με τσάκωσες ταλαίπωρη και δεν καταλαβαίνεις ότι η θεραπεία δεν έχει από κάτω χειροκροτητές που λένε «μπράβο είσαι μεγάλη, είσαι η πρώτη» και ότι στον κάθε άνθρωπο μιλάς στην γλώσσα του.
Εάν βεβαίως ενδιαφέρεσαι για εκείνον και όχι για την τροφή του εγωκεντρισμού σου.
Βάσω... είσαι μεγάλη? Και δεν μου το είπες? Και σε νόμιζα τόσο νέα!!!
Αλήθεια πόσα χειροκροτήματα θέλεις για σήμερα? Πέντε, δέκα, δεκαπέντε, είκοσι εικοσιπέντε, τριάντα τριανταπέντε ... φτου και βγαίνω!!!!
fab1612 έγραψε:
Μην μου απαντήσεις, θα τα βρεις μπροστά σου.
Μπρρρρρρρρρρρρρ .... τρέμω !!!! Βάσωωωωω προσευχή, ΟΜΜΜΜΜΜ, εξομολόγηση και θα δούμε... αν είσαι τυχερή ίσως τη γλυτώσεις.... και αν δεν έχεις εξοργίσει τον καλό θεούλη πάνω στο συννεφάκι με τα μακρυά γέννια και τα διαπεραστικά μάτια... Λες ο Γιωργάκης να είναι ενσάρκωση του Θεούλη αλλά οργισμένος???
τα έβγαλες μαρή τα μπιγκουτί? γιατί πως θα έρθει η φώτιση με τα μπικουτί στο κεφάλι?
ΟΜΜΜΜΜ ΟΜΜΜΜΜΜ όλο το βράδυ Βασούλι...
Ασε που με πήρε ο ύπνος με τα μπικουτί στο κεφάλι και τη μουτρίτσα μου μέσα στην αγία γραφή... Σηκώθηκα και έψαχνα τα μπικουτί μέσα στις σελίδες... Το τελευταίο το βρήκα στο κατά λουκά ευαγγέλιο... Λες να είναι σημάδι???
Παιδιά δεν πρόλαβα.... Αφενός δούλευα στις σκάλες (καθαριότητα) ως αργά... Επειτα... Ίσα που πρόλαβα να κάνω μια συνεδρία με τον Ανώτερο Εαυτό μου και τον Αγγελό μου και με βοήθησαν να φτιάξω μαλλί... Βασούλα να είσαι καλά που έχεις χρόνο και για τα ... πονεμένα αλλοδαπά !!!!
fab1612 έγραψε:Βάσω συμφωνώ ας αφήσουμε τα προσχήματα.
Εάν καταλάβαινες δεν θα γέλαγες αλλά θα έκλαιγες.
Αλλά είναι τόσο μεγάλη η ανάγκη σου για αυτοπροβολή που πατάς επί πτωμάτων.
Σκέφτεσαι ότι με τσάκωσες ταλαίπωρη και δεν καταλαβαίνεις ότι η θεραπεία δεν έχει από κάτω χειροκροτητές που λένε «μπράβο είσαι μεγάλη, είσαι η πρώτη» και ότι στον κάθε άνθρωπο μιλάς στην γλώσσα του.
Εάν βεβαίως ενδιαφέρεσαι για εκείνον και όχι για την τροφή του εγωκεντρισμού σου.
Μην μου απαντήσεις, θα τα βρεις μπροστά σου.
Είναι πολύ ενδιαφέρον να παρακολουθείς πως μάχεται απελπισμένα ο άνθρωπος με το ΕΓΩ του.
Έχω μόνο μια απορία.
Δεν ματώνεται όταν σπάει τον καθρέπτη που επιλέγει?
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο...