ΚΑΛΗΜΕΡΑ...ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!
- galazia_sfaira
Καλημέρα σας παιδάκια.
Είμαι και αρρωστούλα χθες και σήμερα.
Αννούλα, σφαιρούλα

Είμαι και αρρωστούλα χθες και σήμερα.
Αννούλα, σφαιρούλα

Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα
- Madraoulas
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΣΙΚΝΙΣΤΗ
!
Αν και την 1η καλημερα την πηρε αυτοπροσωπος το Εμμανουελακι απο εναν ψηλο, 2 μετρο, μελαχροινο, μπιρμπιλωματη πανω σε μοτ/κλετα

Αν και την 1η καλημερα την πηρε αυτοπροσωπος το Εμμανουελακι απο εναν ψηλο, 2 μετρο, μελαχροινο, μπιρμπιλωματη πανω σε μοτ/κλετα

ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
Καλημερα σε οοοοολα τα παιδακια!!!!
Αλεξια μου περαστικουλια σου!!!
Αδερφουλη μου....μην το γελας καθολου για εγκυμοσυνες, γιατι πλεον η τεχνολογια και η φυση δεν αστειευεται....!!
Αν θες παιδακι......μπορεις να το γεννησεις κι εσυ...
(να σε δω εγκυο παναθεμα σε......
)
Αλλα παλι ζωγραφισες........
Αλεξια μου περαστικουλια σου!!!
Αδερφουλη μου....μην το γελας καθολου για εγκυμοσυνες, γιατι πλεον η τεχνολογια και η φυση δεν αστειευεται....!!

Αν θες παιδακι......μπορεις να το γεννησεις κι εσυ...

(να σε δω εγκυο παναθεμα σε......

Αλλα παλι ζωγραφισες........

Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
Reiki Center - Ρεικι
Reiki Center - Ρεικι