ΚΑΛΗΜΕΡΑ...ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!

καμιά φορά ξεχνιόμαστε...
και εκτός από την "καλημέρα"
λέμε και ότι νιώθουμε!!
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Ντανιελάκι κανένα Cd με ρέϊκι έχεις????

=)) =)) =)) =)) =))
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

δεν μου λες Γιαννάκη...την προετοίμαζες καιρό αυτήν την έρευνα, ή σου βγήκε αυθόρμητα το βράδυ που πριν κοιμηθείς ξεφύλλισες την αγία γραφή? =)) =)) =)) =)) =)) =))
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Vaso έγραψε:δεν μου λες Γιαννάκη...την προετοίμαζες καιρό αυτήν την έρευνα, ή σου βγήκε αυθόρμητα το βράδυ που πριν κοιμηθείς ξεφύλλισες την αγία γραφή? =)) =)) =)) =)) =)) =))
Γιατί Βάσω μου, εσύ δεν διαβάζεις κάθε βράδυ την Αγία Γραφή ή το Ευαγγέλιο πριν κοιμηθείς??? :-o :-o :-o :-o :-o :-o
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Καλησπέρα στα ζουζουνάκια!!! :x O:-)
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Επισκέπτης

Ελενιτσα αδιαβαστη σε βρισκω....

Η αγια γραφη χωριζεται στην παλαια και καινη διαθηκη ή οποια καινη διαθηκη εμπεριεχει και τα 4 ευαγγελια.... :D :D :D
Επισκέπτης

silver29 έγραψε:Ελενιτσα αδιαβαστη σε βρισκω....

Η αγια γραφη χωριζεται στην παλαια και καινη διαθηκη ή οποια καινη διαθηκη εμπεριεχει και τα 4 ευαγγελια.... :D :D :D
Παραδιάβασες Γιαννάκη... :D :D
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

ε κάτσε Ελενάκι, αυτό το ξέρω κι εγώ! =)) =))
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

:-o ... Κάποιος με γέλασε... Δεν μου τα έμαθε καλά :-(

Βασούλι δεν ξεκινάς κανένα σεμινάριο για την Αγία Γραφή???

=)) :)) =)) :)) =))
Άβαταρ μέλους
Fotinoula
Site Admin

Δημοσίευση από Fotinoula »

:)) :)) :))
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... :x
Άβαταρ μέλους
Μαιρη

Δημοσίευση από Μαιρη »

Καλησπερα στην ομορφη παρεα :* :* O:-)
Ακολουθω την εσωτερικη πυξιδα μου και απορριπτω οποιες πεποιθησεις δεν με εξυπηρετουν πλεον...
Άβαταρ μέλους
Αμαλία

Δημοσίευση από Αμαλία »

Καλησπέρα παιδιά! O:-)
Εικόνα

Είναι βολικό να γίνεσαι καλός άνθρωπος από φόβο, από το να γίνεσαι συνειδητός στην Αγάπη και να τους έχεις όλους εναντίον σου...
Άβαταρ μέλους
Danielli
Site Admin

Δημοσίευση από Danielli »

Καλησπέρα παιδάκια O:-)
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Άβαταρ μέλους
zefira

Δημοσίευση από zefira »

Καλησπέρα
Εικόνα

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΑ
Η ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΒΑΛΣΑΜΟ ΖΩΗΣ.
Άβαταρ μέλους
Μαιρη

Δημοσίευση από Μαιρη »

τι κανετε κοριτσια βγηκατε καθολου εξω; @};-
Ακολουθω την εσωτερικη πυξιδα μου και απορριπτω οποιες πεποιθησεις δεν με εξυπηρετουν πλεον...
Επισκέπτης

Καλημερουδια @};-

Εχει ενα πανέμορφο παγωμένο ήλιο εξω ..... :x

Ο Αβραάμ γέννησε τον Ισαάκ, και ο Ισαάκ γέννησε τον Ιακώβ, και ο Ιακώβ γέννησε τον Ιούδα και τους αδελφούς του, και ο Ιούδας γέννησε το Φάρες και το Ζάρα από τη Θαμάρ, και ο Φάρες γέννησε τον Εσρώμ, και ο Εσρώμ γέννησε τον Αράμ, και ο Αράμ γέννησε τον Αμιναδάβ, και ο Αμιναδάβ γέννησε το Ναασσών, και ο Ναασσών γέννησε το Σαλμών, και ο Σαλμών γέννησε το Βόες από τη Ραχάβ, και ο Βόες γέννησε τον Ιωβήδ από τη Ρουθ, και ο Ιωβήδ γέννησε τον Ιεσσαί, και ο Ιεσσαί γέννησε το Δαβίδ το βασιλιά.
Και ο Δαβίδ γέννησε το Σολομώντα από τη γυναίκα του Ουρία, και ο Σολομώντας γέννησε το Ροβοάμ, και ο Ροβοάμ γέννησε τον Αβιά, και ο Αβιά γέννησε τον Ασάφ, και ο Ασάφ γέννησε τον Ιωσαφάτ, και ο Ιωσαφάτ γέννησε τον Ιωράμ, και ο Ιωράμ γέννησε τον Οζία, και ο Οζίας γέννησε τον Ιωαθάμ, και ο Ιωαθάμ γέννησε τον Αχάζ, και ο Αχάζ γέννησε τον Εζεκία, και ο Εζεκίας γέννησε το Μανασσή, και ο Μανασσής γέννησε τον Αμώς, και ο Αμώς γέννησε τον Ιωσία, και ο Ιωσίας γέννησε τον Ιεχονία και τους αδελφούς του κατά τη μετοικεσία στη Βαβυλώνα.
Μετά λοιπόν τη μετοικεσία στη Βαβυλώνα ο Ιεχονίας γέννησε το Σαλαθιήλ, και ο Σαλαθιήλ γέννησε το Ζοροβαβέλ, και ο Ζοροβαβέλ γέννησε τον Αβιούδ, και ο Αβιούδ γέννησε τον Ελιακίμ, και ο Ελιακίμ γέννησε τον Αζώρ, και ο Αζώρ γέννησε το Σαδώκ, και ο Σαδώκ γέννησε τον Αχίμ, και ο Αχίμ γέννησε τον Ελιούδ, και ο Ελιούδ γέννησε τον Ελεάζαρ, και ο Ελεάζαρ γέννησε το Ματθάν, και ο Ματθάν γέννησε τον Ιακώβ, και ο Ιακώβ γέννησε τον Ιωσήφ τον άντρα της Μαρίας, από την οποία γεννήθηκε ο Ιησούς, ο λεγόμενος Χριστός.

Που βλεπεις το παραξενο Εμμουλα??

Ολοι αυτοί γεννησανε... εγω στο πηγαδι κατουρησα????

Αυτό δεν το είχα δεί..

Ρε αθεόφοβε......στη διαθεση σου όποτε θέλεις και εσυ και ο Πέτρος της Ελενας >:) ..θα σας ξεγεννήσω φυσιολογικά λέμε...και μετα θα γραφτείτε στην αγία γραφη σε συνεχεια...αλήθεια αν το καλοσκεφτούμε απο τότε δεν γεννηθηκε καμια αλλη δύναμη??? :-?

Εμας θα περιμέναν.... :geek:

Επιστροφή στο “Η ΠΑΡΕΑ - ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!”