Αφυπνιση / Ascension

Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Μου ερχεται να πω το πατερ ημων.....
Άβαταρ μέλους
galazia_sfaira

Δημοσίευση από galazia_sfaira »

Αμην! ^:)^
Eγώ είμαι εσύ και Εσύ είμαι Εγω!

"Αφίεσθε Ημών"
Άβαταρ μέλους
Madraoulas

Δημοσίευση από Madraoulas »

Αγαπητε Γιωργο θα σου πω μονο το εξης χωρις ιχνος ειρωνιας παρα μονο οπως το αισθανομαι...
ΚΑΝΕ ΜΕ ΦΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ..τουλαχιστον ετσι οπως το εννοεις εσυ αφου εγω δεν μπορω να το 'δω' ακομα....ή αφου δεν εχω 'κατακτησει' παραπανω διασταση οπως εσυ
ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ!...χωρις χρηματα..χωρις τιποτ αλλο.....εξ αποστασεως οπως λες..με ανιδιοτελεια και καθαρη αγαπη..αφου φως=αγαπη...
περιμενω.....
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
Επισκέπτης

Εψανα καιρό να το βρω επειδή ηθελα να το αφιερώσω σε μια ψυχή .....αλλα μια και καθε τι γίνεται στην ωρα του ....το limewire, τωρα εδεησε να μου το χαρίσει..

Φίλε Γιώργο οι στίχοι για σενα ....

http://www.youtube.com/watch?v=xfB33CFu ... re=related
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Ελενάκι, αυτό που κάνει ο τύπος με το εκκρεμές...

κόβει καρμικά? :-?

συγνωμη αλλά δεν καταλαβαίνω αγγλικά... 8-}
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Ολο το τραγούδι μιλάει για προηγούμενες ζωες..
Τωρα για να σοβαρέψουμε ..η αποψη μου είναι οτι αυτα που διάβασα είναι φαντασιοπληξίες απο κάθε αποψη ......
Αφήνω κατα μέρους την πρόθεση του συγγραφεα να αυτοκηρυχθεί δάσκαλος γκουρου κλπ η να βρει μαθητες και αλλα τέτοια και εστιάζομαι στο κείμενο..
Κατα την γνωμη μου προσβάλλει τον εσωτερισμό και αποδεικνύει ποιοί και πως εχουν δημιουργήσει αυτή την εικόνα ....εξω στο κόσμο .....

Ο Στοχος μας είναι να εναρμονίστουμε ψυχοσωματικά και να ζησουμε μια ζωή πληρότητας και ολοκλήρωσης εδω που ειμαστε.
Δεν δραπετεύουμε σε ονειρικά παρελθόντα ..αναμφίβολλα αν υπήρξαν...δεν πλάθουμε ηρωικες προσωπικότητες για να καλύψουμε την ανεπάρκεια μας ....αλλα ανακαλύπτουμε τι είναι ο ήρωας μεσα σε καθε ανθρωπο ....και κυρίως γνωριζουμε οτι εχουμε το δικαίωμα του φωτός αυτούσιο..δεν μας δίνεται ουτε μας χαρίζεται. Εμείς εχουμε τον διακόπτη ΜΑΣ.....
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Θέλω να μοιραστώ μαζί σας και έναν άλλον λόγο, για τον οποίο θεωρώ όσα ο Γιώργος μας παρέθεσε, έναν ακράτητο εγωισμό που δεν έχει λογική και κρίση... Τόσο πολύ μάλιστα, που όλο το ποστ το θεωρώ ασεβές προς όλους μας!

Αν ήθελα να λειτουργήσω ως κάτι ιδιαίτερο σ' αυτήν μου την ζωή, αν θεωρούσα ότι ήμουν ο σωτήρας αυτού του κόσμου, αυτό που θα έκανα θα ήταν να βρω μια ομάδα που θα μπορούσε να απορροφήσει αυτήν μου την ανάγκη και να με βοηθήσει να την εκφράσω...

Κοινά, δεν θα έμπαινα σε ένα φόρουμ σαν το δικό μας, όπου λίγο να διαβάσει κανείς, θα καταλάβει ότι πρόκειται για άτομα με την δική τους προσωπικότητα που συνυπάρχουν αρμονικά με όποιες ιδιαιτερότητες έχει ο καθένας μας, και δεν είμαστε για "σώσιμο", αφού δεν ψάχνουμε σωτήρα...

Δεν θα έμπαινα στο φόρουμ του αγίου όρους επίσης...

θα έμπαινα σε κάποια φόρουμ που οι άνθρωποι θα ήταν ανίδεοι και θα προσπαθουσα να τους κάνω επίδειξη και φυσικά να τους φοβίσω με τις καταπληκτικές μου γνώσεις...

Εδώ μέσα, λοιπόν, το λέω και το τονίζω...

1ον ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ

2ον ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΙΔΕΟΙ

3ον ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ (άσχετα αν μας είπαν μαντρί)

και

4ον ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ...

αν αυτά εξυπηρετούν την κατανόηση του Γιώργου και όποιου άλλου, οκ.
Αν όχι, ας ξεκινήσει ο διάλογος και όπου βγει...

Αυτό μόνο, για συμπλήρωση της τοποθέτησής μου! :x

Εικόνα

Δημοσίευση από galazia_sfaira »

.......και αν παψουμε να "τροφοδοτούμε"ποκιλοτροπα "σωτήρες" και "χειριστες" σιγουρα δεν θαχουν λογο να μπαινουν.
Eγώ είμαι εσύ και Εσύ είμαι Εγω!

"Αφίεσθε Ημών"
Άβαταρ μέλους
WonderBoy

Δημοσίευση από WonderBoy »

Εδώ μέσα λέμε ότι λέμε, συμφωνούμε και διαφωνούμε υγιώς!
Σαφώς και γιαυτό μαρέσει......
΄Ομως ξέρεις τι καταλαβαίνω με αυτό που λες?

ότι χρειάζεσαι μια ορισμένη συμπεριφορά για να νιώσεις καλά...
Οχι βάσω μου τουλάχιστο όχι τώρα, ίσως να εντυπωσιαζόμουν με παρόμοιους ανθρώπους στο ξεκίνημα της δικής μου αναζήτησης έχοντας ακόμη πλήρη άγνοια, ομως τώρα απλά παρατηρώ και διαλέγω μόνος άσχετα με το τι λέει ο καθένας.
Ας νιώσει όση απόρριψη θέλει, εμένα προσωπικά δεν με ενδιαφέρει τι θα αισθανθεί κανείς, αν αυτό που θα εκφράσω είναι μόνο η αληθεια ΜΟΥ!!!
με καλύπτει απόλυτα.
και φαντάστηκες ποτέ, ότι δεν θα τοποθετηθούμε σ' αυτό?
Οχι βάσω μου και εγώ τοποθέτηση έκανα και απλά είπα να μην κρίνουμε γρήγορα οχι να μην τοποθετηθούμε :x :x

Και επίσης επειδή αυτός λέει οτι είναι ότι είναι και εμέις σχολιάζουμε σαν όντως να έχει αυτή την ιδιότητα αλλα δεν την κάνει σωστά.
Στο ίδιο καζάνι βράζει και αυτός μην το ξεχνάμε ......ιδάλως απλα θα βλέπουμε μπροστά μας κόσμο που δέν κάνει οτι λέει.

Πώς λέει οτι είπε ο χριστός ?συγχώρεσέ τους δεν γνωρίζουν τί κάνουν?? :-? :-? :-? :-? :-?
.......και αν παψουμε να "τροφοδοτούμε"ποκιλοτροπα "σωτήρες" και "χειριστες" σιγουρα δεν θαχουν λογο να μπαινουν.
Σφαιρούλα συμφωνώ :thumbsup:
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Πώς λέει οτι είπε ο χριστός ?συγχώρεσέ τους δεν γνωρίζουν τί κάνουν??
αυτό μπορεί να το πω κι εγώ και εσύ και ο καθένας που νιώθει να του επιτίθενται άδικα...αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι λέω ότι είμαι ο Μεσσίας...

Το τι έχει φτάσει σε εμάς, από τους διάφορες σχολιαστές και συγγραφείς τω ευαγγελίων ας μην το συζητήσουμε τώρα...
να μην κρίνουμε γρήγορα
Βρε Τασούλη, γιατί να παίζουμε με τις λέξεις?

Μια τοποθέτηση δεν είναι και ένα είδος κρίσης? Αλλιώς πως θα τοποθετηθείς?
Το αν αρέσει ή όχι η τοποθέτηση είναι άλλο θέμα...
Πάντως κρίση είναι...

δεν είναι τοποθέτηση η δική σου κατά την άποψή μου, Tασούλη...
Διαπίστωση είναι...
Εντάξει καταρχή σαφώς και δε νομίζω να τα έγραψε όλα αυτά απο ουρανοκατέβατη εμπνευση,μάλον copy απο κανα έτοιμο αρχείο του έκανε και σίγουρα το έστειλε σε πολά πολά άλλα φόρουμ.
Τοποθέτηση για ότι παρατέθηκε δεν εξέφρασες...

Η τοποθέτηση σου αφορούσε τις απαντήσεις περισσότερο…

Οπότε δεν συγκλίνουν οι τοποθετήσεις μας, για τον λόγο ότι δεν αφορούν στο ίδιο αντικείμενο…
Και επίσης επειδή αυτός λέει οτι είναι ότι είναι και εμέις σχολιάζουμε σαν όντως να έχει αυτή την ιδιότητα αλλα δεν την κάνει σωστά.
δεν αμφισβητώ την ιδιότητα κανενός...Μπορεί να έχει και να είναι ότι θεωρεί ότι είναι και εμένα δεν με αφορά η γνώμη του για τον εαυτό του...

Με αφορά όταν εκτίθεται ο ίδιος και μάλιστα μέσα στο σπίτι μου, τόσο κραυγαλέα...

΄Οπως αφορά και όλους, όσοι μένουν σ' αυτό το σπίτι, Τάσο μου!

και όπως λέει η σφαιρούλα και συμφωνείς...
και αν παψουμε να "τροφοδοτούμε"ποκιλοτροπα "σωτήρες" και "χειριστες" σιγουρα δεν θαχουν λογο να μπαινουν.
To σταμάτημα της τροφοδότησης έχει δύο επιλογές...η σβήνεις τα ποστ τους, πράγμα που αντίκειται στους εσωτερικούς μου νόμους περί ελευθερίας, ή τους λες ότι δεν μασάς...Απλά, Τασούλη μου... :x :x

>:d<
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Vasoula την 19 Φεβ 2009 4:53 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Εικόνα

τι να πεις και τι να κραξεις?

μονο συμπονια νιωθω για τον Γιωργακη... κριμα.. :-(

http://www.youtube.com/watch?v=ijhtaOyCGjE&eurl
Επισκέπτης

Πώς λέει οτι είπε ο χριστός ?συγχώρεσέ τους δεν γνωρίζουν τί κάνουν??
Πολύ όμορφο και απολύτως σωστο αυτό που είπε ο Ιησούς.
Ομως οπως ολη η διδασκαλία Του καθώς και πολλων αλλων Διδασκάλων εχει ''μεταφραστεί'' κατα το δοκούν , ετσι ωστε να πλάθονται συνειδήσεις ...

Συγχωρω δεν σημαίνει δέχομαι . ουτε αποδέχομαι συμπεριφορές.
Σημάινει κατανοώ μεσα απο τον εαυτό μου και τις εμπειρίες μου , τις ατέλειες και την αγνοια και την δική μου και των αλλων αλλα συγχρόνως θέτω και τα όρια επάνω στα οποία σταθμεύει η λογική η κρίση και το συνάισθημα μου....κάθε φορά.
Και μια και εχουμε τον Ιησου σαν παράδειγμα ....αν θυμαμαι καλως , εξεδίωξε τους ασεβείς απο τον ναό του πατρός του.....αρα εθεσε όρια και δεν τους αφησε να μετατρέψουν τον οικο του θεού σε παζάρι.
Αλληγορικα ο ναός είναι η ψυχή του Ανθρώπου .....αυτήν διαφυλάττουμε ....
Άβαταρ μέλους
WonderBoy

Τοποθέτηση για ότι παρατέθηκε δεν εξέφρασες...

Η τοποθέτηση σου αφορούσε τις απαντήσεις περισσότερο&#133;
Ναι η αλήθεια είναι αυτή........αυτό γιατί δεν διάβασα όλα όσα έγραψε(είμαι στη δουλε'ια και είναι ατελείωτο....... :P )

Όμως απλά τοποθετήθηκα στις απαντήσεις σας με όλο το θάρος και γνωρίζοντας πως θα υπάρχει συζήτηση μαζί σας......που θα μου δείξει και 'αλλες οπτικές γωνίες......

Βάσω μου είσαι σίγουρα καλή οικοδέσποινα >:d< :x

Ωρα να βγάλεις το ρόζ τηγάνι και ναρχίσεις :P :P όχι μόνο το madry......
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Tασούλη, αυτό που κάνουμε τώρα, για μένα είναι ιερό!

Ο διάλογος, ακόμα και αν διαφωνούμε, οδηγεί τον καθένα μας να κάνει τις δικές του σκέψεις...

όμως αυτό το κατάλαβα ;) ...γι' αυτό στο είπα
αυτό γιατί δεν διάβασα όλα όσα έγραψε
εγώ όμως το διάβασα όλο!!! Με σηκωμένη τρίχα βέβαια, αλλά πριν τοποθετηθώ θα ήθελα να είμαι ενημερωμένη...

Τασούλη... :x :x :x >:d<

Εικόνα

Πως γίνετε να είσαι πάντα παρόν :oops: @};-

Επιστροφή στο “ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ - ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ”