ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΕΠΙΓΝΩΣΕΙΣ...και οποιος αντεξει!

ολιστική θεραπεία
και ο ρόλος της
επίγνωσης σ' αυτήν
fab1612

Δημοσίευση από fab1612 »

Ελένη μου δεν έχω τίποτα με τον Ελύτη αλλά μόλις βλέπω αυτό που έχεις ως ψηφιακή υπογραφή ένα κάτι το παθαίνω και αν συνδυάζεται και με post περί αλαζονείας παθαίνω δύο κάτι.

αυτό που έγραψες έχει μια διαφορά από του Ελύτη
το σωστό είναι

«Μές στούς τέσσερις τοίχους,τό ταβάνι,τό πάτωμα
Νά φωνάζω από σένα καί νά μέ χτυπά η φωνή μου
Νά μυρίζω από σένα καί ν’αγριεύουν οί άνθρωποι
Επειδή τό αδοκίμαστο καί τό απ’αλλού φερμένο
Δέν τ’αντέχουν οί άνθρωποι
κι είναι νωρίς,μ’ακούς
Είναι νωρίς ακόμη μές στόν κόσμο αυτόν αγάπη μου

Να μιλώ γιά σένα καί γιά μένα.»

Το Μονόγραμμα
Ο.Ελύτης
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

...Κι οποιος αντεξει...

καλημερα Ρουλακι! :x :x :x
Άβαταρ μέλους
Madraoulas

Δημοσίευση από Madraoulas »

fab1612 έγραψε:... δεν έχω τίποτα με τον Ελύτη αλλά μόλις βλέπω αυτό που έχεις ως ψηφιακή υπογραφή ένα κάτι το παθαίνω και αν συνδυάζεται και με post περί αλαζονείας παθαίνω δύο κάτι.
fab...μπορεις σε παρακαλω να το αναλυσεις πως το βιωνεις αυτο το 'παθαινω' και για ποιο λογο?...επειδη δεν το καταλαβαινω οπως το λες
ευχαριστω
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
Επισκέπτης

Ρούλα το ποστ περι αλαζονίας είναι της Βάσως οπως και ολα που είναι σε αυτό το θέμα. Εγω απλώς ανέλαβα να τα βγάζω εξω απο τις κλειστες ενότητες του φόρουμ , για να τα βλέπει όποιος θέλει...μια και ειναι απο τα πιο σημαντικά.

Τωρα σχετικά με τον Ελύτη.....όπως τον νιώθει ο καθένας ....
Τα ποιήματα του , οπως και οι λόγοι του Κρισναμούρτι είναι για μενα κατι που δεν μπορω να μοιραστώ...

Ομως επειδή δεν καταλαβαίνω τι παθαίνεις αν θες , εξηγησε μου το και προκειμένου να μου συγχίζεσαι θα την αλλαξω...ετσι κι αλλιως για λίγο την εχω...
fab1612

Δημοσίευση από fab1612 »

Ελένη μου το ποστ από την στιγμή που το ανεβάζεις εσύ τώρα, ως τοποθέτηση που μέσω αυτής μπορεί αυτός που διαβάζει να δουλέψει, είναι δικό σου και όχι της Βάσως. Η Βάσω ήταν αυτή που το έγραψε, τώρα δεν ξέρουμε εάν υπάρχει αυτή η Βάσω υπό την έννοια της ύπαρξης συνεχούς εξέλιξης. @};-

Μην το παίρνετε και στα σοβαρά, δεν έπαθα κάτι, είναι απλώς νόμοι.
Θα καταλάβετε τι εννοώ.

Γιάννη μου το ξέρω ότι τα σκάτωσα σήμερα
Αυτό που υπόσχομαι είναι να δουλέψω.

Τα όποια μηνύματα, όταν ο άνθρωπος λόγω περιορισμών της προσωπικότητας δεν είναι δεκτικός μια δεδομένη στιγμή, στέλνονται σε αυτούς που είναι δεκτικοί και εκείνοι βρίσκουν τον τρόπο καθοδηγούμενοι από αυτό που ονομάζουμε Ανώτερο Εαυτό να τα μεταφέρουν επιτυχώς.

Εάν madraoulas δεν σε κάλυψα και θέλεις μια επιπλέον εξήγηση ευχαρίστως να την δώσω. Ενημέρωσέ με. @};-
Άβαταρ μέλους
ksan8oula

Δημοσίευση από ksan8oula »

μα τι λες βρε κουκλα μου?? Δεν ειναι της Ελενης ,ειναι της βασως,δεν ειναι της βασως ειναι της Ελενης.....ελεοςςςςςς!!!!
Με τις λεξεις παιζουμε για να εχουμε να ασχολουμαστε????

ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΝΑ ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ???

γιατι καθε φορα που μιλας νομιζω οτι διαδημιζεις τις γνωσεις σου???

γιατι νομιζω οτι θες να φορεσεις στους αλλους γυαλια ευγενεστατα

και εγω τωρα γιατι να βγαζω νευρα με τα γραφομενα σου και να το παιζω ξυπνοια :-? :-?

Κανε οτι θελεις fab
Κανείς δεν θα σου απαντήσει τι είναι αλήθεια, γιατί αυτό που θα σου πει είναι μόνο η δικιά του!Βάσω Νικολοπούλου
fab1612

Δημοσίευση από fab1612 »

Αγαπητή μου

Πρώτον δεν είμαι κούκλα σου
Και δεύτερον βγάζεις νεύρα γιατί δεν σου έχω απαντήσει σε ότι και αν έχεις πει.

Εάν έχεις και άλλες απορίες ενημέρωσέ με.
Επισκέπτης

φαμπουλακι εμενα με αγαπας? :-D

:x :x :x :x :x
Άβαταρ μέλους
ksan8oula

Δημοσίευση από ksan8oula »

Πρωτον ,συγνωμη για το κουκλα μου, αν το θεωρεις βρισια!!

Και δευτερον δε περιμενω απαντηση απο σενα σε τιποτα φαμπ... γιατι λοιπον να θυμωσω??? Δεν ηταν αυτος ο λογος γι αυτο μη χαιδευεσαι.

Τα ατομα που εκτιμω και σεβομαι εδω εχουν λυσει ολες τις αποριες μου και σε αυτα θα απευθυνθω για οτι αλλο χρειαστω.

Μια φορα απαντησες σε αποριες μου, στο θεμα ΥΠΝΩΣΗ και με μπερδεψες αρκετα
Εάν έχεις και άλλες απορίες ενημέρωσέ με.
λυθηκε καποια απορια μου πριν και δε το καταλαβα?? :-?
Κανείς δεν θα σου απαντήσει τι είναι αλήθεια, γιατί αυτό που θα σου πει είναι μόνο η δικιά του!Βάσω Νικολοπούλου
fab1612

Δημοσίευση από fab1612 »

Γιάννη μου σε ευχαριστώ πολύ.
Με έβγαλες από μεγάλο θέμα.

Ξέρεις, το ζήτημα του τι αντέχει κάποιος είναι σχετικό, εξαρτάται την στιγμή. Όσο αντέχεις τόσο δυσκολεύουν τα πράγματα.
Σήμερα ήταν μια δύσκολη ημέρα, έχασα την ψυχραιμία μου και νόμιζα κιόλας ότι έχω δίκιο, μόνο που το θέμα δεν ήταν αυτό.
Δεν έβλεπα τι γίνεται μέχρι που έγραψες «...Κι οποιος αντεξει...».

Εγώ λοιπόν πρέπει να μάθω κάτι, όμως δεν έγινε και τίποτα εάν δεν το μάθω, στην επόμενη ενσάρκωση. Δεν πρόκειται να ασχοληθεί κανείς μαζί μου τώρα εάν δεν το διεκδικήσω, θα ασχοληθεί όταν θα δουλέψω και θα πειθαρχήσω τις κατώτερες αρχές στις ανώτερες. Είτε μου αρέσει είτε όχι έτσι είναι τα πράγματα και πραγματικά είναι δικό μου πρόβλημα.

Δεν ξέρω εάν έχεις καταλάβει από όσα γράφω πόσο σημαντικό ήταν αυτό που έκανες. Πραγματικά σε ευχαριστώ για όλη την δουλειά που έχεις κάνει. :x :x :x
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Η Βάσω ήταν αυτή που το έγραψε, τώρα δεν ξέρουμε εάν υπάρχει αυτή η Βάσω υπό την έννοια της ύπαρξης συνεχούς εξέλιξης
:-?

γμ το ξανθό μου! :D
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από fab1612 »

Να εξηγήσω Βάσω μου τι εννοώ

Έγραψες ένα κείμενο κάποια χ ημερομηνία. Ασχέτως πόσο χρονικό διάστημα πέρασε εσύ δεν μπήκες στην κατάψυξη ούτε έκανες λοβοτομή ώστε από εκείνη την στιγμή μέχρι τώρα να μην υπήρξε ούτε το παραμικρό ψήγμα εξέλιξης. Δουλεύεις καθημερινά, κάθε στιγμή, άρα δεν είσαι ίδια. Πιθανόν όλα αυτά που υπήρχαν στα κείμενα που μετέφερε η Ελένη να είναι ως επί το πλείστον ίδια μέσα σου, όμως, κατά την άποψή μου, ο τόνος που θα αφήσει η τοποθέτησή σου εάν σου ζητηθεί να την ξανακάνεις θα είναι διαφοροποιημένος.

Η Ελένη από την δική της πλευρά, κινείται στον τόνο που είχες δώσει όταν τα έγραφες, είναι σαν να πρόκειται για δικά της κείμενα διότι επιθυμεί να τα κάνει δικά της. Εάν όμως της ζητηθεί να κάνει μια τοποθέτηση βάσει αυτών οπωσδήποτε θα δώσει ένα άλλον τόνο διότι είναι άλλη προσωπικότητα από εσένα.

Σου έδωσα να καταλάβεις τι θέλω να πω? :-?
Ελπίζω κάτι να κατάφερα :D
Άβαταρ μέλους
Madraoulas

Δημοσίευση από Madraoulas »

fab..παρε μια αγκαλιτσα κι ενα φιλακι >:d< :x ...και γινε φως μεσα απο την 'ανθρωπια' σου... @};-
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Σου έδωσα να καταλάβεις τι θέλω να πω?
ο τόνος μπορεί να είναι διαφοροποιημένος Ρούλα μου, η ουσία όμως θα είναι η ίδια...

όσο για την Ελένη, φυσικά και δεν θα μπορούσε να γράψει σαν και μένα.

΄Ομως αν έχει μέσα της την ουσία, θα την μεταφέρει, αλλάζοντας την έκφραση και τον τόνο...

Για μένα έχει σημασία η ουσία να μην αλλοιώνεται, αν διαφοροποιηθεί το τόνος ή η έκφραση, όλοι θα κατανοησουν το ίδιο...

Κάνω λάθος σ' αυτό? :-?

Ξέρεις διαβάζω κείμενα που έγραψα πριν 5 χρόνια και αυτό που μου μένει είναι ότι ξαναγράφω την ίδια ουσία, με πιο διευρυμένη έκφραση...

΄Ομως αλλάζει τελικά το βάθος? :x
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Ρούλα μου , θα την αλλάξω αμέσως την υπογραφή μου....η μάλλον για να είμαι ακριβής αυριο το πρωι επειδή τωρα νυστάζω και δεν προλαβαίνω να φτιάξω μια δική μου , που να μας καλύπτει και τις δύο...... που να το φανταστώ...

Τωρα θα πρέπει να πω τα εξής ...
Αν εσυ καταφερες να πιάσεις τους τόνους , θα πρέπει να σε ερωτήσω με τι το εκανες ....διότι με την λογική αυτό αποκλειεται να το κάνεις .....
Κατα τα αλλα , επειδή σε πιστεύω οτι τους αναγνωρίζεις και κατα την γνώμη μου σε αυτό ωφείλουμε αυτη την επικοινωνία , σε προτρέπω να τους δείς οσο πιο βαθειά μπορείς.
Συμφωνω με όσα εγραψες ..σε όλα... μια και εγω μεσω των τόνων προσελκύστηκα εδω και μεσα απο τούς εκπέμπω τώρα σε εσενα.
Ακριβως επειδή το ξέρω, όποτε κάνω παραπομπή των κειμένων της Βάσως προσπαθώ να είμαι όσο πιο αμετοχη μπορω, εις ενδειξη σεβασμού προς την ίδια και το σύμπαν..
Εξακολουθω πάντως να πιστεύω οτι τα γραπτά αυτα πρέπει να βγαίνουν εξω προς όλους ....

Αυτό που ακολουθεί εσυ το εγραψες Τα όποια μηνύματα, όταν ο άνθρωπος λόγω περιορισμών της προσωπικότητας δεν είναι δεκτικός μια δεδομένη στιγμή, στέλνονται σε αυτούς που είναι δεκτικοί και εκείνοι βρίσκουν τον τρόπο καθοδηγούμενοι από αυτό που ονομάζουμε Ανώτερο Εαυτό να τα μεταφέρουν επιτυχώς.

Επίσης θα ήθελα την αποψη σου.....αν ευαρεστείται το κοσμικό να δωθεί..
Πιστεύεις οτι οταν συντονιζόμαστε με ενα συγγραφέα ''ακούμε'' τον ίδιο η τον εαυτό μας ?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Επισκέπτης την 17 Φεβ 2009 1:27 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Επιστροφή στο “ΘΕΡΑΠΕΙΑ”