ΚΑΛΗΜΕΡΑ...ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!
πλάκα κάνεις!!! 

H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

![]()

παρατριχα

δεν ξέρεις όμως ποτέ μέχρι τελευτάια στιγμή ;)

όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... 

καρδούλα μου δεν ξέρω αν αστειέυεται ή όχι
δεν έχω ακούσει τίποτα, μπορείς όμως να παρέις και στο Έλ. Βενιζέλος να ρωτήσεις για να είσαι και εσύ σίγουρη, να ξερεις ΄τι γίνεται απο πρώτο χέρι
δεν έχω ακούσει τίποτα, μπορείς όμως να παρέις και στο Έλ. Βενιζέλος να ρωτήσεις για να είσαι και εσύ σίγουρη, να ξερεις ΄τι γίνεται απο πρώτο χέρι

όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... 

Ουάου Τζιλντάκι!!!!Αναψα ένα κεράκι ΄σε ενα κηροπήγιο-καρδιά από σελενίτη, πήρα αγκαλιά εναν κουνζίτη,

Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
Ευχαριστώ Φωτεινή μου θα το κανω αυριο γιατι τώρα δεν αισθανομαι καλά και με το ζορι κρατιεμαι στα πόδια μου, παω να ξαπλώσω ισως τα καταφερω να σηκωθώ αυριο για τη δουλειά.
Φιλάκια πολλά καρδουλλα μου και πάλι σε ευχαριστώ που με βοήθησες.
Καλο βράδυ να έχετε και καλή συνεχεια.
Φιλάκια πολλά καρδουλλα μου και πάλι σε ευχαριστώ που με βοήθησες.
Καλο βράδυ να έχετε και καλή συνεχεια.
Η πολλή αγάπη ανοίγει πόρτες, γκρεμίζει τοίχους και κτίζει γέφυρες πάνω απο τη θάλασσα
- Madraoulas
- galazia_sfaira
- Madraoulas
και βεβαια γιορταζω...ειναι του ΑΣΩΤΟΥIsida έγραψε:Γιορτάζεις?Madraoulas έγραψε:Χρονια πολλα δεν μου ειπατε σημερα![]()

ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
- Madraoulas