Μαιρη έγραψε:Μαδρακο υπομονηηη το καλοκαιρι παστωνουμε ..επιφυλασσομαι
ζησε Μαη μου δλδ ..στη σαλαμουρα θα ειμαι μεχρι τοτε
θα βολευτω με εσπρεσσακι λοιπον ;)
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
Emmanouela έγραψε:μαδρακο ενα θα σου πω ........δεν ξερω να φτιαχνω καθολου καφε!!!!!!!!!!
ναι ε? ...ερωτας περαστικος ηταν τοτε...του πρωινου....παει και περασε
θα σε παω μια εσπρεσσο βολτα με τη μηχανη λοιπον να παμε για σαρδελλες=))
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
Υ.Γ....αααα δεν σας ειπα..μου κολλησε η ιδεα ν ασχοληθω με τη ζωγραφικη.
σου ηρθε ετσι ξαφνικα να ζωγραφισεις ε?
ναι, εχεις να πεις κατι?....ακουω
τις τελευταιες μερες μου ηρθε..κι εχθες με την Ελενα που ανεφερε για τον πινακα....το ξαναεβαλα στο μυαλο μου
Μια χαρα σε κοβω αγορι μου!!
παλι αγκαλιτσες ζητας και στη ζωγραφια ε?... ;)
κοριτσιαααααα...αγκαλιες στο σιλβερακο και γρηγορααααααα
Μαιρουλααα...γραψαμε με αλλα λογια το ιδιο συναισθημα..την ιδια ωρα στην ζωγραφια του σιλβερακου...ΑΛΗΘΕΙΑ ειπαμε!!
προχωρα Γιαννακηηηηη....ξερεις που πας ;) ..αληθεια σου λεω