Καλα κανεις!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ...ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!
- galazia_sfaira
- Madraoulas
ααα...πεσ το ντε!..σε κατασταση στιγμιαιας οξυδερκειας μπηκες εδωsilver29 έγραψε: το τσιγαρο ειναι τρελλη απολαυση μαζι με τον καφε και το ποτο και αυξανει την στιγμιαια οξυδερκεια του μυαλου!!!
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
Καλημερα παιδακιααααααααααααα

Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
Reiki Center - Ρεικι
Reiki Center - Ρεικι
-
Επισκέπτης
-
Επισκέπτης
...και χαλαει την επιδερμιδα, προκαλει προωρη γηρανση, δυσκολια στην αναπνοη, κιτρινισμα στα δοντια και στα χερια....Επίσης αυξανει την πιθανότητα για καρδιοπάθειες και πνευμονικό εμφύσημα....εκτός ολων των δυσπλασιών....
Ας παω να κανω ενα τσιγαρακι τωρα....
Ντανουκοοοο
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
Reiki Center - Ρεικι
Reiki Center - Ρεικι
- galazia_sfaira
σε μένα είναι απλά μια συνήθεια όπως το κρέας...silver29 έγραψε:και ανικανοτητα στο σεξ και καρκινο στον πνευμονα...Επίσης αυξανει την πιθανότητα για καρδιοπάθειες και πνευμονικό εμφύσημα....εκτός ολων των δυσπλασιών....![]()
δεν βρίσκω λόγο να το κόψω,
αν είναι το σώμα μου θα μου το πει...
Ετσι κι αλλιώς, για μένα, οι ασθένειες έχουν άλλον ρόλο στην ζωή μας!
Και έχει μεγάλη σημασία η πρόθεση της ανάπτυξης μιας βλάβης, μιας συνήθειας, μιας εξάρτησης...
Αν την βλέπεις εμπόδιο στην ανάπτυξη σου, τότε αρχίζεις να επεξεργάζεσαι την αρχική σου πρόθεση...
Τα κύτταρα έχουν μνήμες από τις "ασυνείδητες" εντολές...
Η εντολή ότι το τσιγάρο βλάπτει, θα σε βλάψει, αν η εντολή που έχει καταγραφεί δεν μπορεί συνειδητά να ανατραπεί...
όπως η εντολή, για να σε αγαπούν, πρέπει να το δείχνουν...
Οι "πάγιες" εντολές έχουν φέρει και την ζωή μας σ' αυτό το χάος!!
Ο θεός θα μας τιμωρήσει...
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό