ΚΑΛΗΜΕΡΑ...ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!
Kαλημέρα!
Εδώ Δημήτρη μου, εδώ είμαι..
Δεν κοιμαμαι

Εδώ Δημήτρη μου, εδώ είμαι..
Δεν κοιμαμαι

H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Καλημέρα. :shock: :shock: :shock: :shock: Καλά βρε Δημήτρη Σαββατιατικά από τα μαύρα χαράματα όπως λέει και η Καλλιόπη θα ξυπνήσουμε. Και νωρίς είναι ακόμα... 8)
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
αχ Αννούλα...
με όποιον δάσκαλο καθίσεις...
με όποιον δάσκαλο καθίσεις...

Tην γλυκιά σου αγκαλίτσα την εισέπραξα μόλις τώρα Βάσω μου!Δεν έχει σημασία όμως γατί η δόνηση σου η γλυκιά μεταφέρεται και με συγκινεί πάντα όλες τις ώρες της ημέρας!Καλημέρα σε όλους!Ένα όμορφο Σαββατοκύριακο ξεκινάει εποικοδομητικά!Φιλιά!
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
γατί η δόνηση σου η γλυκιά μεταφέρεται και με συγκινεί πάντα όλες τις ώρες της ημέρας

Και βλέπω από το παράθυρο τα δέντρα να κουνιούνται στο χάδι του αέρα, και θυμάμαι πόσο λαχτάρα είχα παλιά γι' αυτήν την εποχή που άρχιζαν τα σχολεία και πάντα ξεκινάγαμε την χρονιά με μια έκθεση "Το φθινόπωρο"...Αυτή η μυρωδιά της "νέας χρονιάς" μου έχει λείψει...Μήπως ήρθε ο καιρός να "μυρίσουμε" τις εποχές ξανά..???? Μήπως να βρούμε τον χρόνο? Γιατί μνήμες έχουμε...
Και βλέπω από το παράθυρο τα δέντρα να κουνιούνται στο χάδι του αέρα, και θυμάμαι πόσο λαχτάρα είχα παλιά γι' αυτήν την εποχή που άρχιζαν τα σχολεία και πάντα ξεκινάγαμε την χρονιά με μια έκθεση "Το φθινόπωρο"...Αυτή η μυρωδιά της "νέας χρονιάς" μου έχει λείψει...Μήπως ήρθε ο καιρός να "μυρίσουμε" τις εποχές ξανά..???? Μήπως να βρούμε τον χρόνο? Γιατί μνήμες έχουμε...