ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Ευχαριστω καθε τι που με περιβαλει!!!
Ευχαριστω για οσα μου δοθηκαν και για οσα θα μου δοθουν!!
Ευχαριστω καθε ενα απο σας χωριστα για το λυθαρακι που βαλατε στο οικοδομημα της ψυχης μου τους τελευταιους μηνες
Σας Αγαπω ....ετσι απλα...
Ευχαριστω για οσα μου δοθηκαν και για οσα θα μου δοθουν!!
Ευχαριστω καθε ενα απο σας χωριστα για το λυθαρακι που βαλατε στο οικοδομημα της ψυχης μου τους τελευταιους μηνες
Σας Αγαπω ....ετσι απλα...

Κανείς δεν θα σου απαντήσει τι είναι αλήθεια, γιατί αυτό που θα σου πει είναι μόνο η δικιά του!Βάσω Νικολοπούλου
- margaritarenia
Ευχαριστω τον Χριστο που ηρθε στην ζωη μου για να μου δειξει την ΖΩΗ και την ΑΓΑΠΗ!
Ευχαριστω την Ευαξενια που ειναι η Ζωη και η Αγαπη!
Ευχαριστω την Βασω που μου φωτιζει την Ζωη και την Αγαπη!
Ευχαριστω ολους εσας που μου δειχνετε την Ζωη και την Αγαπη!
Ευχαριστω που Ζω και Αγαπω!
Ευχαριστω την Ευαξενια που ειναι η Ζωη και η Αγαπη!
Ευχαριστω την Βασω που μου φωτιζει την Ζωη και την Αγαπη!
Ευχαριστω ολους εσας που μου δειχνετε την Ζωη και την Αγαπη!
Ευχαριστω που Ζω και Αγαπω!

Απόφαση να μην επιτρέψω σε κανεναν να με εκπλήξει. Ο μονος που εχει αυτο το δικαίωμα είναι ο Εαυτος μου και ο Θεος μεσα μου
https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog

https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog
Ευχαριστούμε την Βασούλα..γιατί χωρίς αυτήν δεν θα είχαμε γνωριστεί...
.. no other comments.... 

Πατέρα μου/Μητέρα μου, είμαι Παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο Δρόμος ο δικός μου προς εσένα...
Και ο Ιησούς είπε ότι μόνο τα παιδιά θα μπουν στο Βασίλειο των Ουρανών.
Reiki Center - Ρεικι
Reiki Center - Ρεικι
Eυχαριστώ τον ευατό μου και όσους με βοήθησαν και συνεχίζουν να με βοηθάνε..γιατί αρχίζω και βλέπω τα πρώτα φωτάκια μέσα στο υπόγειο που ήμουν και είμαι.
Ευχαριστώ τον ευατό μου και τη Βάσω που πίστεψε σε εμένα ότι θα τα καταφέρω και για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε, όταν ένιωθα ανήμπορη ότι θα τα καταφέρω.
Είμαι σίγουρη πλέον ότι τα καταφέρνω
..μια μεγάλη αγκαλιά για εμένα
Ευχαριστώ πολλά άτομα του φόρουμ που είτε με στήριξαν με μια τηλεφωνική επικοινωνία, είτε μέσω γραπτού λόγου στο φόρουμ, είτε μέσω των ομάδων μας, είτε σε συναντήσεις που κάναμε και έπαιρνα ενέργεια και αγάπη χωρίς να αντιλαμβάνονται πόσο πολύ καλό μου έκαναν.
Σας ευχαριστώ

Ευχαριστώ τον ευατό μου και τη Βάσω που πίστεψε σε εμένα ότι θα τα καταφέρω και για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε, όταν ένιωθα ανήμπορη ότι θα τα καταφέρω.

Είμαι σίγουρη πλέον ότι τα καταφέρνω

Ευχαριστώ πολλά άτομα του φόρουμ που είτε με στήριξαν με μια τηλεφωνική επικοινωνία, είτε μέσω γραπτού λόγου στο φόρουμ, είτε μέσω των ομάδων μας, είτε σε συναντήσεις που κάναμε και έπαιρνα ενέργεια και αγάπη χωρίς να αντιλαμβάνονται πόσο πολύ καλό μου έκαναν.

Σας ευχαριστώ

Πατέρα μου/Μητέρα μου, είμαι Παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο Δρόμος ο δικός μου προς εσένα...
Reiki Center - Ρεικι
Reiki Center - Ρεικι
- Madraoulas