ΚΑΛΗΜΕΡΑ...ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!

καμιά φορά ξεχνιόμαστε...
και εκτός από την "καλημέρα"
λέμε και ότι νιώθουμε!!
Rainmaker

Δημοσίευση από Rainmaker »

Vaso έγραψε:Δεν θα συμφωνήσω μαζί σας...

Δεν είναι φόβος θανάτου...είναι φόβος ζωής!!

Τι περισσότερα θα σου κάνει ο θάνατος βρε Μαράκι?
Μα ο φόβος θανάτου και ο φόβος της ζωής είναι αλληλένδετοι...
κάποιος που φοβάται το θάνατο φοβάται και να ζήσει....
Άβαταρ μέλους
Maraki
Site Admin

Δημοσίευση από Maraki »

Πάντως Μαράκι (ksanthoula).. το γεγονός ότι έκοψες το τσιγάρο μου κάνει για αρκετά δυνατό άνθρωπο!!!
Είμαι καπνίστρια...και κάπνιζα ακόμη και στην εγκυμοσύνη, 2-3 τσιγάρα ημερησίως!!!!
Τη θεωρώ απίστευτη εξάρτηση και ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!!!!
Είσαι δυνατή να καταφέρεις πράγματα λοιπόν... ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΣΚΛΗΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΕΣΕΝΑ! @};-
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είμαι Παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο Δρόμος ο δικός μου προς εσένα...

Και ο Ιησούς είπε ότι μόνο τα παιδιά θα μπουν στο Βασίλειο των Ουρανών.

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Madraoulas

Δημοσίευση από Madraoulas »

την σοβαροτητα του θεματος μαλλον εσυ δεν εχεις καταλαβει οτι την εχουμε δει πολυ σοβαρα....και μονο εσυ την ´αδυνατιζεις' με τα λεγομενα σου..οποτε δρουμε αναλογα
και ναι..το ταπερ ειναι αυτο που ειναι
η νικοτινη ομως ειναι σταχτη στα ματια του προβληματος που μας εβαλεσ στη διαδικασια να σε βοηθησουμε
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
Άβαταρ μέλους
ksan8oula

Δημοσίευση από ksan8oula »

Madraoulas έγραψε:Ξανθουλα μας..με το προβλημα σου γι αλλη μια φορα μας τραβηξες την προσοχη πανω σου και τωρα θελεις ν αλλαξεις 'ατμοσφαιρα'..γιατι αραγε?.....ετσι νιωθω και το λεω ανοιχτα
Καλα κανεις και λες την γνωμη σου και παντα να την λες...

Δεν προσπαθησα να τραβηξω την προσοχη απο κανενα σας..

εγραψα ακριβως αυτο που ειχα αναγκη να γραψω λογο της αγωνιας μου και της φοβιας μου Γιωργο και ηθελα την παρεα σας αν μπορουσατε....δεν υποχρεωσα κανενα να με διαβασει .

Οπως δεν υποχρεωνεις κανενα γραφοντας ενα ανεκδοτο να το διαβασει και να γελασει μαζι του.

επετρεψε μου να πιστευω οτι αυτο το φορουμ δεν ειναι μονο καφενειο αλλα και χωρος της *μιζεριας* μας αν χρειαστει αν αυτο μας βοηθησει να απελευθερωθουμε απο αυτην.

Καληνυχτα σας και ευχαριστω πολυ @};- @};- @};- @};-
Κανείς δεν θα σου απαντήσει τι είναι αλήθεια, γιατί αυτό που θα σου πει είναι μόνο η δικιά του!Βάσω Νικολοπούλου
Rainmaker

Δημοσίευση από Rainmaker »

Καληνύχτα ξανθουλα...
Άβαταρ μέλους
ksan8oula

Δημοσίευση από ksan8oula »

Σε ευχαριστω Μαρακι @};-

Μακαρι να εβρισκα την δυναμη να το κοψω πριν μου πει ο γιατρος οτι εχω προβλημα στον πνευμονα.

:*
Κανείς δεν θα σου απαντήσει τι είναι αλήθεια, γιατί αυτό που θα σου πει είναι μόνο η δικιά του!Βάσω Νικολοπούλου
Άβαταρ μέλους
Madraoulas

ο λογος ειναι θεραπευτικος ξανθουλα εστω και αν δεν ειναι με την πρωτη ματια αρεστος στα αυτια μας....κι εσυ τωρα αμυνεσαι...απο τι αραγε?...σε αγγιξαν τα λογια μου ακουμπωντας τους φοβους σου?

σε αγαπαω αλλα δεν το δειχνω παντα με λογια κανακεματος...χρειαζεται και η αλλη πλευρα καμια φορα για να ´δεις' την πληγη σου
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
Άβαταρ μέλους
Maraki
Site Admin

Δημοσίευση από Maraki »

ksan8oula έγραψε:επετρεψε μου να πιστευω οτι αυτο το φορουμ δεν ειναι μονο καφενειο αλλα και χωρος της *μιζεριας* μας αν χρειαστει αν αυτο μας βοηθησει να απελευθερωθουμε απο αυτην.
Αυτό το φόρουμ είναι ΟΛΑ όπως και εμείς για να είμαστε ολοκληρωμένοι και ισσοροπημένοι πρέπει να είμαστε ΟΛΑ.
Μαράκι σε καταλαβαίνω πάρα πολύ καλά, όμως νομίζω ότι τελικά δεν θέλεις να γίνεις καλά. Με όλη μου την αγάπη στο γράφω αυτό γιατί όταν εγώ δεν ήμουν καλά ζητούσα απεγνωσμένα βοήθεια για να θεραπευτώ.. @};- @};-..και όταν πάλι ήμουν πραγματικά πολύ άσχημα και ήθελα να φύγω και να μη ζώ..πάλι απλά το έλεγα..χωρίς να κλαίγομαι..απλά το κατέθετα.
ΖΗΤΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ!
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είμαι Παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο Δρόμος ο δικός μου προς εσένα...

Reiki Center - Ρεικι
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Σεξυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ Μαρακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!! >:d< >:d< >:d< >:d<

Σ αγαπωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω :x :x :x :x :x

:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

καληνύχτα παιδάκια...

Μαράκι καμιά φορά η αλήθεια δεν αντέχεται...αλλά είναι κι αυτή μέσα στο "παιχνίδι" της ζωής μας...
δεν υποχρεωσα κανενα να με διαβασει
Πως θα σου φαινόταν λοιπόν, αν οι φίλοι εδώ αγνοούσαν το ποστ σου και συνέχιζαν τον χαρούμενο διάλογό τους?

Μάλλον ούτε αυτό θα σου άρεσε, νιώθω...

Γι' αυτό, να αποδέχεσαι και τα αποτελέσματα του μοιράσματος, που ίσως δεν έχει ίσα μερίδια για τον καθένα μας, αλλά τουλάχιστον είναι αληθινό...

καληνύχτα σου Μαράκι... :x
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Γιαννακηηηηηηηηη :mad: :mad: :mad: :mad: .......να τα μας βραδιατικααααααα :-? :-? :-? :-? :-?
Άβαταρ μέλους
AMALIA

Δημοσίευση από AMALIA »

Καληνυχτααα!!!!

@};- >:d<
Άβαταρ μέλους
angela_al

Δημοσίευση από angela_al »

Καληνύχτα παιδάκια
:x :x :x :x :x :x
L' Amor che move il sole e l'altre stelle
Dante Aligieri
Άβαταρ μέλους
Maraki
Site Admin

Δημοσίευση από Maraki »

silver29 έγραψε: Σ αγαπωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
..σ' αγαπώ καρδουλίνι μου... :x :x

Καληνύχτα και όνειρα γλυκά και όμορφα σε όλους μας @};-

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Madraoulas

πωπω!! :-o :-o :-o :-o :-o ...πρεπει να βρω αλλη :-? :)) :))

Επιστροφή στο “Η ΠΑΡΕΑ - ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!”