Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
Το προσωπο σου λαμπει... μου θυμιζει ταυρο σε στιγμη οργασμου!!!
Ειλικρινα...εισαι θεος!!!!!!!!!!
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
Ναι καλα !!!!!!το ξερω γιατι την εβαλε τη φωτο, για να με κανει να ζηλευω.
Ωχ!!!προβλεπω μαχη.....μαντρυ και μητσακο..ετοιμαστε τα οπλα και παμεεεεεεε.....
Καλα εσυ που το ξέρεις πως είναι οι ταυροι
Λοιπον προχθες είχε κατω απο το μπαλκόνι μου πεντε γάτες....ολες μαζί ....με κατι ανασηκωμενες ουρες....φουντωτες και λυγιστες...
Στο τελος πέσαν απο το σπρώξιμο κάτω απο την κολώνα που ηταν ανεβασμένες και μετα ετρεχαν γύρω γύρω....νιαουρίζοντας..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Επισκέπτης την 27 Ιαν 2009 4:51 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
@dimitrios...:εσυ που την ξερεις...μηπως ειναι γοργονα Μητσακο και θελει μονο αυτα?
@silver29...: ενα συγκρυο μ επιασε..δεν μπορω να πω οχι....ειχα και το αγερωχο βλεμμα του αξινα-μαν απο πισω ;)