ΚΑΛΗΜΕΡΑ...ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!
χχιχι...
της το είπα κι εγώ! ;)

H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Οχι φωτεινουλα....εγω με το γιαννακη εχουμε αλλου ειδους σχεση...ειμαστε οι ειδωλοφατσουλες αδερφακια!!!!!
Ελενιτσα ωραια φωτο!!

Ελενιτσα ωραια φωτο!!

Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
Reiki Center - Ρεικι
Reiki Center - Ρεικι
δεν είναι η ΕμμαVaso έγραψε:χχιχι...της το είπα κι εγώ! ;)

Βάσω μου έλεγες αλήθεια τελικά δεν το έκανες για να παρεις εσύ δωράκι, συγνώμη τότε σε κατηγόρησα άδίκως

μα ποιά είναι

όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... 

Ψαξε..ψαξε...δεν θα τη βρεις!!!!!!!

Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
Reiki Center - Ρεικι
Reiki Center - Ρεικι
- Madraoulas
χαχα..κι εγω νομιζω οτι την ξερω τη νεραιδα στο γριφο..κουφαλογο ειμαι αλλα ακουσα..χεχεχε
Εμμααα....δεν σ αρεσει η ωραια αθωα-σεξυ-τρυφερη ενσταντανε μας με το σεξυ-Μαρακι?
;)

Εμμααα....δεν σ αρεσει η ωραια αθωα-σεξυ-τρυφερη ενσταντανε μας με το σεξυ-Μαρακι?

ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
Μητσαααααακοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reiki Center - Ρεικι
Reiki Center - Ρεικι
Μα ειναι υπεροχη φωτο........και εσεις οι δυο μαζι..εκπληκτικοι!!!!

Reiki Center - Ρεικι
Reiki Center - Ρεικι
την βρήκες
χμχμχ θα το θυμασαι και εσύ μαλλον απο το θαρρος και αλήθεια
μωρέ που ήμουνα εγώ σε αυτο το θαρρος και αλήθεια αμαν όλο τα καλύτερα χάνω :-B

χμχμχ θα το θυμασαι και εσύ μαλλον απο το θαρρος και αλήθεια
μωρέ που ήμουνα εγώ σε αυτο το θαρρος και αλήθεια αμαν όλο τα καλύτερα χάνω :-B
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... 

- Madraoulas
Εδω υπαρχει ενας ερωτας μεγαλος..κι εσυ κοροιδευεις
....ααααααααααααααα.......δεν θα τα παμε καλα 
Υ.Γ...Μητσακο εσυ αγορι μου συνεχισε να σκαβεις στο Λαυριο

Υ.Γ...Μητσακο εσυ αγορι μου συνεχισε να σκαβεις στο Λαυριο

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Madraoulas την 27 Ιαν 2009 4:43 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....