Ειναι δρόμος![/size]
Την ώρα που λειτουργεί ο καθένας μας βάσει των "τα πάντα",δεν ξερει που οδηγείται,υπάρχει περίπτωση να μεινει και μονιμα στην σκοτεινιά όχι μόνο μια ζωή αλλα εκατό,Α Λ Λ Α έιναι και η μόνη περίπτωση που θα τον οδηγήσει στο ΦΩΣ,χωρις να το ξερει συνειδητά.
Δεν υπαρχει περίπτωση να φτασεις στο Φώς αν πρωτα δεν περάσεις μεσα απο την απολυτη,απο την πιο βαθειά σκοτεινιά.
Το ποσο βαθειά είναι για τον καθένα δεν ξερω..........η δικια μου δεν ήταν ουτε να σκοτώσω ,ουτε να βιάσω ,ούτε να κλεψω.........αλλά ήταν εξαπάτηση τους Εαυτου μου και κατ'επέκταση των αλλων,ήταν έλλειψη αληθειας για την αδυναμια μου,την έλλειψη σεβασμού ,την έλλειψη αυτοεκτίμησης και αδυναμία της παραδοχής των φόβων μου.
Τα έζησα ολα στο μεγαλειο,παντρεύτηκα δυο φορές ώσπου να πω ότι δεν έχω ανάγκη για την καλή μου εικόνα στην κοινωνία.
Εκανα σχεση μπερδεμένη μεχρι να κατανοήσω την δυναμή μου και την ικανότητα μου να υπαρξω μόνη κι ακέραια.Υπηρξα επικριτική κι απολυτη στο έπακρον μεχρι να μπορεσω να κατανόησω και να δω τα ματια των αλλων και την ανάγκη για αγαπη.
Μεσα απο αυτην την σκοτεινιά γεννηθηκα,μέσα σε αυτην την σκοτεινιά,ζεστάθηκα και έσκασα μύτη σαν Καλλιόπη.
Αγαπησα και κατανόησα την σκοτεινιά μου,αγαπησα και κατανόησα εμένα,αγαπησα και κατανόησα τους αλλους μεσα απο μενα.