ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΤΕΣΤ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ

Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΤΕΣΤ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ

Δημοσίευση από Vasoula »

Ποια κοπέλα θα είναι η πιο όμορφη όταν γυρίσει; Το τεστ που αποκαλύπτει στοιχεία της προσωπικότητάς σου

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν ο τρόπος με τον οποίο αντιλαμβάνεσαι την ομορφιά μπορεί να αποκαλύπτει στοιχεία του χαρακτήρα σου; Αυτό το διασκεδαστικό τεστ προσωπικότητας βασίζεται στη διαίσθηση και στην πρώτη σου εντύπωση.

Μπροστά σου υπάρχουν πέντε γυναικείες φιγούρες. Κοίταξέ τες προσεκτικά και διάλεξε εκείνη που σου φαίνεται πιο όμορφη από πίσω. Μην το αναλύσεις υπερβολικά και μην επηρεαστείς από τα συνηθισμένα πρότυπα ομορφιάς. Άφησε απλώς το ένστικτό σου να αποφασίσει.

Η επιλογή σου υποτίθεται ότι μπορεί να φανερώσει ορισμένα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς σου.

Εικόνα
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα
Site Admin

Re: ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΤΕΣΤ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ

Δημοσίευση από Vasoula »

πάντως σε εμένα έπεσε μέσα 100%

8-}

Εικόνα

Δημοσίευση από Θοδωράκος »

Είμαι μεταξύ 2 και 5 :-?

Διαλέγω το 5 :x :x
Πολέμα και Οραματίσου @};-

Ανοίγω την Καρδιά μου στον Θεό. :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Annoula
Site Admin

Δημοσίευση από Annoula »

Κι εγώ μεταξύ 2 και 3 είμαι. Διαλέγω το 3. :x
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
Μάνος

Δημοσίευση από Μάνος »

Εγώ 2 :x :x :x
Εικόνα

Αγάπη είναι να με αφήνεις να σε αγγίξω,
να με ακούς, ακόμα και όταν δεν μιλάω,
να με βλέπεις, ακόμα και όταν δεν είμαι δίπλα σου...
Άβαταρ μέλους
ALEXOULA
Συντονιστής

Δημοσίευση από ALEXOULA »

Διαλέγω το 2 :x :x
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα

Δημοσίευση από Ellaki »

Εγώ το 3 :x
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Ιωαννάκι

Δημοσίευση από Ιωαννάκι »

Είμαι μεταξύ 3 κ 4. Θα διαλέξω το 4 :x
Θυμάμαι-Πιστεύω-Ζω :romance-heartbeating:
Όσο μακρύτερα ο Θεός, τόσο μακρύτερα πηγαίνω... :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

αύριο θα βάλω την λύση :romance-heartstiny:

Εικόνα

Δημοσίευση από Giorgos Agelis »

Μεταξυ 2 και 3 διαλέγω το 3 :romance-heartsthree:
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Πριν βάλω την λύση θα μοιραστώ έναν υγιή προβληματισμό

Είναι λογικό να διστάζεις μεταξύ της γυναίκας νο 2 και της γυναίκας νο 3 ποιά από τις δύο θα επιλέξεις, γιατί έχουν το ίδιο στυλ...
Όμως το να προβληματίζεσαι μεταξύ της γυναίκας νο 2 ή 3 με την γυναίκα νο 4 ή 5 δείχνει μια έντονη αντιπαράθεση στις επιλογές σου γενικά
Μεταξύ αρσενικού και θηλυκού ο αιώνιος πόλεμος γίνεται μέσα σου
Και αυτό είναι πέρα από τις λύσεις του τεστ για να ανακαλύψουμε, γιατί δεν αφορά την προσωπικότητα μας, αλλά τις πιο ασυνείδητες πεποιθήσεις μας σε ότι αφορά συναίσθημα και λογική.

:romance-heartstiny:

Πάω να σας βάλω τις λύσεις. Εγώ διάλεξα απευθείας την γυναίκα νο 4

Εικόνα
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Επέλεξες την πρώτη φιγούρα;
Αν η πρώτη ήταν αυτή που σου κέντρισε περισσότερο το ενδιαφέρον, θεωρείσαι δυναμικός, αξιόπιστος και ισορροπημένος άνθρωπος.

Δεν αποφεύγεις τις δυσκολίες και αντιμετωπίζεις τα εμπόδια ως ευκαιρίες για να αποκτήσεις νέες εμπειρίες και να εξελιχθείς. Είσαι επίμονος και προσγειωμένος, ενώ γνωρίζεις ότι οι σημαντικές επιτυχίες χρειάζονται χρόνο και προσπάθεια.

Η υπομονή και η ψυχραιμία σου σε κάνουν ένα άτομο στο οποίο μπορούν να στηριχθούν οι άνθρωποι γύρω σου. Ακόμη και όταν τα πράγματα δυσκολεύουν, προσπαθείς να διατηρείς την ηρεμία και τη σταθερότητά σου.

:romance-heartbeating:

Διάλεξες τη δεύτερη φιγούρα;
Τότε, σύμφωνα με το τεστ, είσαι ένας άνθρωπος που μεταδίδει θετική ενέργεια.

Είσαι κοινωνικός, χαμογελαστός και ειλικρινής και έχεις την ικανότητα να κάνεις τους άλλους να αισθάνονται άνετα μαζί σου. Σου αρέσει η επικοινωνία, το γέλιο και οι όμορφες στιγμές με τους ανθρώπους που αγαπάς.

Παρόλο που δείχνεις συχνά χαρούμενος και αισιόδοξος, έχεις και μια ευαίσθητη πλευρά. Βιώνεις έντονα τα συναισθήματά σου και πολλές φορές προσφέρεις στους άλλους περισσότερα από όσα θα έπρεπε.

Η αυθεντικότητα και η γενναιοδωρία σου είναι, σύμφωνα με το τεστ, αυτά που κάνουν τους ανθρώπους να σε εκτιμούν.

Σε τράβηξε περισσότερο η τρίτη;
Αν επέλεξες την τρίτη φιγούρα, χαρακτηρίζεσαι ως ήρεμος, τρυφερός και καλοπροαίρετος άνθρωπος.

Προτιμάς τη σταθερότητα και την ηρεμία και συνήθως αποφεύγεις τις περιττές εντάσεις και το χάος. Οι απότομες αλλαγές μπορεί να σε δυσκολεύουν, όμως καταφέρνεις τελικά να προσαρμόζεσαι και να βρίσκεις ξανά τις ισορροπίες σου.

Είσαι πιστός, υπομονετικός και συγχωρητικός, ενώ προσπαθείς να αναζητάς το καλό στους ανθρώπους. Οι γύρω σου εκτιμούν ιδιαίτερα την ηρεμία που αποπνέεις και το γεγονός ότι ξέρεις να ακούς πραγματικά τους άλλους.

Επέλεξες την τέταρτη φιγούρα;
Η τέταρτη επιλογή συνδέεται με τη σιωπηλή δύναμη και την εσωτερική ισορροπία.

Είσαι άνθρωπος που σκέφτεται πριν αντιδράσει και μπορεί να διατηρεί την ψυχραιμία του ακόμη και σε δύσκολες ή αβέβαιες καταστάσεις. Προσπαθείς να συνδυάζεις τη λογική με το συναίσθημα και να παίρνεις αποφάσεις με καθαρό μυαλό.

Μπορεί να δείχνεις συγκρατημένος, όμως μέσα σου υπάρχει έντονη αίσθηση δικαιοσύνης και βαθιά καλοσύνη.

Δεν έχεις ανάγκη να εντυπωσιάζεις τους άλλους ούτε να προσαρμόζεσαι στις προσδοκίες τους. Προτιμάς να προχωράς με αξιοπρέπεια, έχοντας ξεκάθαρες αξίες και παραμένοντας πιστός στις αρχές σου.

Η πέμπτη ήταν η επιλογή σου;
Αν σε κέρδισε η πέμπτη φιγούρα, το τεστ σε περιγράφει ως ανεξάρτητο, αποφασιστικό και φιλόδοξο άτομο.

Όταν βάζεις έναν στόχο, δύσκολα επιτρέπεις σε κάποιο εμπόδιο να σε σταματήσει. Η φιλοδοξία σου λειτουργεί ως κινητήριος δύναμη και μπορεί να αποτελέσει πηγή έμπνευσης για τους ανθρώπους γύρω σου.

Σου αρέσει να μαθαίνεις, να εξελίσσεσαι και να βελτιώνεις συνεχώς τον εαυτό σου. Αντιμετωπίζεις κάθε νέα ημέρα ως ευκαιρία για να ξεπεράσεις τα όριά σου.

Πίσω από την αυτοπεποίθησή σου, όμως, κρύβεται μια ιδιαίτερα συναισθηματική πλευρά. Είσαι πιστός, ειλικρινής και αφοσιωμένος στους ανθρώπους που αγαπάς.

Εικόνα

Δημοσίευση από Ellaki »

:x :x :x
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Annoula
Site Admin

Δημοσίευση από Annoula »

:x :x :x
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
Θοδωράκος

Δημοσίευση από Θοδωράκος »

Vasoula έγραψε: 24 Αύγ 2026 10:09 am Είναι λογικό να διστάζεις μεταξύ της γυναίκας νο 2 και της γυναίκας νο 3 ποιά από τις δύο θα επιλέξεις, γιατί έχουν το ίδιο στυλ...
Όμως το να προβληματίζεσαι μεταξύ της γυναίκας νο 2 ή 3 με την γυναίκα νο 4 ή 5 δείχνει μια έντονη αντιπαράθεση στις επιλογές σου γενικά
Μεταξύ αρσενικού και θηλυκού ο αιώνιος πόλεμος γίνεται μέσα σου
Και αυτό είναι πέρα από τις λύσεις του τεστ για να ανακαλύψουμε, γιατί δεν αφορά την προσωπικότητα μας, αλλά τις πιο ασυνείδητες πεποιθήσεις μας σε ότι αφορά συναίσθημα και λογική.
Α πολύ ωραία. 8-x

8-|

Δεν θα διαφωνίσω με τον πόλεμο. Ή με τις αντιπαραθέσεις στις επιλογές. Ακόμα υπάρχουν φορές που το νιώθω πως το συναίσθημα και η λογική δεν έχουν "παντρευτεί" μέσα μου. Και ίσως να είναι και αυτό μία πηγή για όλο αυτό το χάος που καμιά φορά νιώθω να βιώνω εσωτερικά. @};-
Πολέμα και Οραματίσου @};-

Ανοίγω την Καρδιά μου στον Θεό. :romance-heartbeating:

Επιστροφή στο “ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ”