Η ζωή μου...η ζωή μας! Μέρος Β'
ευχαριστω΄Ετσι μπλόκαρε από μόνος του την εσωτερική του επικοινωνία και άρχισε να φωνάζει για να ακουστεί, διεκδικώντας, όσα ένιωθε ότι του λείπουν, από τους άλλους!
Βρήκε τον πιο εύκολο δρόμο για να αναγνωρίσει τους υπαίτιους της δυστυχίας του, βάζοντας στο απυρόβλητο τον εαυτό του, χάνοντας έτσι την ευκαιρία να τον γνωρίσει!!

Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... 

H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Παρατηρώντας το χθες και το τώρα κατάλαβα πως μέσα από την πόλωση, μέσα από όλα αυτά που νόμιζα ότι ήμουν, έμαθα τελικά "τι δεν είμαι" Γιατί όμως αυτός ο δρόμος των επιγνώσεων και της αυτοπραγμάτωσης να είναι τόσο οδυνηρός??? Γιατί να μη θυμάμαι??? Γνωρίζω την απάντηση για την λήθη αλλά βαθιά μέσα μου χαίρομαι μεν για τις εμπειρίες που απόκτησα αλλά ανεβαίνοντας τον ανηφορικό δρόμο τα πόδια μου και τα χέρια μου δεν θα είναι απαλά και μεταξένια αλλά γδαρμένα και ματωμένα από όλα όσα χρειάστηκε να γίνουν για να βαδίσω πάνω στον δρόμο...Η πόλωση δημιούργησε συνεχόμενα συναισθηματικά μπλοκαρίσματα, απομακρύνοντας τον άνθρωπο από την πηγαία ευγένεια και την τέλεια μορφική εκδήλωση του ανεκδήλωτου μέρους του θεού
Σε αυτό το δρόμο βαδίζει ο καθένας μόνος του αλλά είναι παρήγορο να σκεφθείς, ότι άμα λυγίσεις από το βάρος του δικού σου σταυρού θα βρεθούν σίγουρα παρήγορα χέρια και λόγια να σε βοηθήσουν να συνεχίσεις........!!!!!!!
Η Ευγνωμοσύνη δονεί κάθε κύτταρο μου !!!
- galazia_sfaira
ακατανόητα και δυσβάσταχτα είναι για το εγώ μας, η ψυχή μας γνωρίζει...
Γι' αυτό ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ!!!!!

Γι' αυτό ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ!!!!!

H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
- CHRYSSOULA
Εναρμόνιση Βασούλα σωστά....αλλά πόσε φορές έχω πει..... έχετε πει.... όταν έρχεται η στιγμή της αντιμετώπισης κάποιου γεγονότος
που είναι δυσβάσταχτο...." Απελθέτω απ΄εμού το ποτήριον τούτο"
... και μετά υποκλίνεσαι γλυκά στο θέλημά Του που έχει γίνει θέλημα ΣΟΥ΄....
που είναι δυσβάσταχτο...." Απελθέτω απ΄εμού το ποτήριον τούτο"
... και μετά υποκλίνεσαι γλυκά στο θέλημά Του που έχει γίνει θέλημα ΣΟΥ΄....
Η Ευγνωμοσύνη δονεί κάθε κύτταρο μου !!!
Τα κείμενα αυτά αγγίζουν και εμβαθυνουν μέσα στη ψυχή μου, πέρνουν τη θέση που τους αξίζει και γίνεται επεξεργασία.
Ευχαριστώ πολύ γιαυτό τον δρόμο που εσείς με βοηθήσετε να συνεχίσω ευχόμενη να φτάσω αν τα καταφέρω στο τέλος του.

Ευχαριστώ πολύ γιαυτό τον δρόμο που εσείς με βοηθήσετε να συνεχίσω ευχόμενη να φτάσω αν τα καταφέρω στο τέλος του.

Η πολλή αγάπη ανοίγει πόρτες, γκρεμίζει τοίχους και κτίζει γέφυρες πάνω απο τη θάλασσα
Που οσο δυνατος κ αι να εισαι , τα εχεις τελικά, τοση μα τοση αναγκη.....HARIDEA έγραψε:Παρατηρώντας το χθες και το τώρα κατάλαβα πως μέσα από την πόλωση, μέσα από όλα αυτά που νόμιζα ότι ήμουν, έμαθα τελικά "τι δεν είμαι" Γιατί όμως αυτός ο δρόμος των επιγνώσεων και της αυτοπραγμάτωσης να είναι τόσο οδυνηρός??? Γιατί να μη θυμάμαι??? Γνωρίζω την απάντηση για την λήθη αλλά βαθιά μέσα μου χαίρομαι μεν για τις εμπειρίες που απόκτησα αλλά ανεβαίνοντας τον ανηφορικό δρόμο τα πόδια μου και τα χέρια μου δεν θα είναι απαλά και μεταξένια αλλά γδαρμένα και ματωμένα από όλα όσα χρειάστηκε να γίνουν για να βαδίσω πάνω στον δρόμο...Η πόλωση δημιούργησε συνεχόμενα συναισθηματικά μπλοκαρίσματα, απομακρύνοντας τον άνθρωπο από την πηγαία ευγένεια και την τέλεια μορφική εκδήλωση του ανεκδήλωτου μέρους του θεού
Σε αυτό το δρόμο βαδίζει ο καθένας μόνος του αλλά είναι παρήγορο να σκεφθείς, ότι άμα λυγίσεις από το βάρος του δικού σου σταυρού θα βρεθούν σίγουρα παρήγορα χέρια και λόγια να σε βοηθήσουν να συνεχίσεις........!!!!!!!
Χρυσούλα