Vasoula έγραψε: 23 Μάιος 2026 2:10 pm Το δύο ε?
αποφεύγεις να δείχνεις αδυναμία
κρατάς τους φόβους σου για τον εαυτό σου
αντιμετωπίζεις το άγχος σιωπηλά
![]()
ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΤΕΣΤΑΚΙ...ΑΣ ΠΑΙΞΟΥΜΕ
Re: ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΤΕΣΤΑΚΙ...ΑΣ ΠΑΙΞΟΥΜΕ
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Γυναίκα #3 — Η χαρισματική ηγέτιδα
Πιθανότατα αποδίδεις καλύτερα όταν εργάζεσαι για ουσιαστικούς στόχους και βοηθάς τους άλλους να εξελιχθούν μαζί σου.
Θυμάμαι-Πιστεύω-Ζω
Όσο μακρύτερα ο Θεός, τόσο μακρύτερα πηγαίνω...
Όσο μακρύτερα ο Θεός, τόσο μακρύτερα πηγαίνω...
- Δεκατριούλης
Κι εγώ διαλέγω το νουμερο 2! Μου αρέσει η στάση του σώματος!
Ας αφησουμε την κριτική για τους ανθρώπους γύρω μας και ας ακολουθησουμε τον δρόμο που δείχνει η καρδιά μας.
- Δεκατριούλης
Μμμ αργησα λίγο έχουν μπει και οι απαντήσεις βλέπω!
Ευτυχώς εχω υπάρξει ήδη προεδρος στο παρελθόν!

Ευτυχώς εχω υπάρξει ήδη προεδρος στο παρελθόν!
Ας αφησουμε την κριτική για τους ανθρώπους γύρω μας και ας ακολουθησουμε τον δρόμο που δείχνει η καρδιά μας.
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Είναι οι όμορφες τάσεις που έχουν οι άνθρωποι, πριν παρεμβληθεί ο εγωισμός, η ανασφάλεια, ο φόβος, που τους κάνει να μοιάζουν όλοι ίδιοι...
1-Η συμπόνια...να νοιάζεσαι βαθιά για τους άλλους
2-Ο μαχητής της ζωής που δεν τα παρατάει, που έχει θάρρος ακόμα και όταν φοβάται, που δίνει θετικότητα στις δύσκολες στιγμές των άλλων ανθρώπων
3-Ο ομαδικός παίχτης, που εμπνέει τους άλλους με το παράδειγμα του, τους καθοδηγεί σε δύσκολες στιγμές και τους εμψυχώνει
4-Ο σοφός, που εστιάζει στην ουσία των πραγμάτων και την παρατηρεί, ώστε να μπορεί να στέκεται δίπλα στους ανθρώπους με τις βαθιά εμπεριστατωμένες συμβουλές του, να τους αφουγκράζεται και να έχει μια δίκαιη κρίση
Όπως βλέπετε τα χαρίσματα των ανθρώπων είναι πολύ σημαντικά για μια συλλογική ανθρώπινη ζωή που το επίκεντρο δεν είναι ο εαυτός μας, αλλά και οι άλλοι που ζουν μαζί μας.
Διαλέξατε έναν τύπο προσωπικότητας μέσω της έμπνευσης...
Και τα χαρίσματα αυτής της προσωπικότητας είναι το δυνατό σας σημείο...
που χάνονται άραγε? Τι δεν έχει εκπληρωθεί?

Είναι οι όμορφες τάσεις που έχουν οι άνθρωποι, πριν παρεμβληθεί ο εγωισμός, η ανασφάλεια, ο φόβος, που τους κάνει να μοιάζουν όλοι ίδιοι...
1-Η συμπόνια...να νοιάζεσαι βαθιά για τους άλλους
2-Ο μαχητής της ζωής που δεν τα παρατάει, που έχει θάρρος ακόμα και όταν φοβάται, που δίνει θετικότητα στις δύσκολες στιγμές των άλλων ανθρώπων
3-Ο ομαδικός παίχτης, που εμπνέει τους άλλους με το παράδειγμα του, τους καθοδηγεί σε δύσκολες στιγμές και τους εμψυχώνει
4-Ο σοφός, που εστιάζει στην ουσία των πραγμάτων και την παρατηρεί, ώστε να μπορεί να στέκεται δίπλα στους ανθρώπους με τις βαθιά εμπεριστατωμένες συμβουλές του, να τους αφουγκράζεται και να έχει μια δίκαιη κρίση
Όπως βλέπετε τα χαρίσματα των ανθρώπων είναι πολύ σημαντικά για μια συλλογική ανθρώπινη ζωή που το επίκεντρο δεν είναι ο εαυτός μας, αλλά και οι άλλοι που ζουν μαζί μας.
Διαλέξατε έναν τύπο προσωπικότητας μέσω της έμπνευσης...
Και τα χαρίσματα αυτής της προσωπικότητας είναι το δυνατό σας σημείο...
που χάνονται άραγε? Τι δεν έχει εκπληρωθεί?
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Αγάπη είναι να με αφήνεις να σε αγγίξω,
να με ακούς, ακόμα και όταν δεν μιλάω,
να με βλέπεις, ακόμα και όταν δεν είμαι δίπλα σου...