ΑΣΘΕΝΕΙΑ, Η ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ

ολιστική θεραπεία
και ο ρόλος της
επίγνωσης σ' αυτήν
Άβαταρ μέλους
Ellaki

Δημοσίευση από Ellaki »

Γινόμαστε όλο και περισσότεροι >:d< >:d< >:d<
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Annoula
Site Admin

Δημοσίευση από Annoula »

Υπέροχο άρθρο @};- @};-
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
xamogelo

Δημοσίευση από xamogelo »

Εξαιρετικά καλα τα άρθρα και η συμπήρωση απο τη Βάσω μας..
Σας ευχαριστουμε,
Τώρα θα χρειαστουμε να τα επεξεργαστουμε εμεις για το καλό το δικό μας και κατ επέκταση στους υπόλοιπους ανθρώπους
Ευχαριστώ
Η πολλή αγάπη ανοίγει πόρτες, γκρεμίζει τοίχους και κτίζει γέφυρες πάνω απο τη θάλασσα
Άβαταρ μέλους
galazia_sfaira

Δημοσίευση από galazia_sfaira »

Bήμα βήμα Χαμογελάκι .....
Ας ξεκινήσουμε οπο μας ...και βλεπουμε την επέκταση! >:d<
Eγώ είμαι εσύ και Εσύ είμαι Εγω!

"Αφίεσθε Ημών"
Άβαταρ μέλους
xamogelo

Δημοσίευση από xamogelo »

Ναι σφαιρούλλα μου βήμα βήμα.... το κατ΄επέκταση εννοούσα η αντανάκληση της αγαπης μας πανω στους αλλους ανθρώπους
Η πολλή αγάπη ανοίγει πόρτες, γκρεμίζει τοίχους και κτίζει γέφυρες πάνω απο τη θάλασσα
Άβαταρ μέλους
galazia_sfaira

>:d<

"Αφίεσθε Ημών"
Άβαταρ μέλους
Maraki
Site Admin

Δημοσίευση από Maraki »

ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ.

...έψαξα και δεν βρήκα κάτι σχετικό με την ερώτησή μου..αν υπάρχει με ενημερώνεται..Θέλω να ρωτήσω το εξής:

Aπό ποια ηλικία και έπειτα, η ασθένεια στο φυσικό μας σώμα έχει σχέση με τα μπλοκαρίσματα μας..φόβους...ανασφάλειες κ.α.?
Από την ηλικία περίπου των 7 ετών όταν έχει δημιουργηθεί το υποσυνείδητο?
Ασθένειες σε μικρότερες ηλικίες τί μήνυμα έχουν να μας δώσουν? Ισως πρόκειται για μπλοκαρίσματα από προηγούμενες ζωές που ξεκινούν να κάνουν την εμφάνισή τους σε πολύ μικρές ηλικίες έως ότου λυθούν?
... η κόρη μου για παράδειγμα από την ηλικία του 1 έτους έως και τώρα που είναι 3 ετών έχει ευαισθησία στα αυτάκια της. Κάθε φορά που αρωσταίνει είναι πιθανόν να κάνει ωτίτιδα. Πολλά παιδάκία αυτης της ηλικίας έχουν κάποια ευαισθησία όταν αρρωσταίνουν...άλλα στο λαιμό..άλλα στα αυτιά..

Σας ευχαριστώ πολύ.... :x :x
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είμαι Παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο Δρόμος ο δικός μου προς εσένα...

Και ο Ιησούς είπε ότι μόνο τα παιδιά θα μπουν στο Βασίλειο των Ουρανών.

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
galazia_sfaira

Μαρία μου,δεν ξέρω να σου πω αλλα θυμαμαι το μεσαίο μου απο μικρό ηταν ευαίσθητο στο λαιμο....και ειναι μέχρι τώρα,γιατι εχει να κάνει καθαρα με τα μπλοκαρίσματα του.Το βλεπω τωρα βεβαια.
Επισης ο Ταξιάρχης ειχε προβλημα με την κοιλιά του απο μικρό και φυσικά με το πονοκεφαλο που κι αυτο ειχε να κανει καθαρά με ψυχολογικά αίτια.Τωρα σπανια τον πιανει κι αν συμβει ψαχνουμε να βρουμε τι εγινε. :x
Παντως ξερω οτι η ομοοιπαθητική πιάνει πολύ καλα τις ωτιτιδες.

"Αφίεσθε Ημών"
Άβαταρ μέλους
Maraki
Site Admin

Δημοσίευση από Maraki »

Σ' ευχαριστώ σφαιρούλα μου... :x :x
...απλά με αφορμή την ωτίτιδα και κάτι τελευταίο που παρουσίασε τελευταία - εχθές δηλαδή κάποια εξανθήματα ίσως από πυρετό που είχε - μου ήρθε ένα φλας πριν λιγο για να μάθω τί μπορεί να σημαίνουν αυτά..οι ασθενειες..οι ευαισθησίες σε παιδάκια τόσο μικρά...:)
..αν είναι ενδείξεις για πράγματα που πρεπει εμείς ως γονείς να δουμε....ή αν είναι απλά πραγματικά παθολογικά τα αίτια....

φιλάκια πολλά σφαιρούλα μου... :x :x
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είμαι Παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο Δρόμος ο δικός μου προς εσένα...

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
galazia_sfaira

Μαρία μου τωρα που το λες ου ήρθε μιας και η δική σου ενεργεια εχει σχεση με του παιδιου.....
Εσύ....ακους;
Εχεις κατι να ακούσεις ίσως ή μηπως χριάζεταικαπου να κλείσεις τα αυτια σου και να ακούσεις την εσωτερική σου φωνή;
ΑΠλά ετσι μου ήρθεΜαρια μου.
Φιλακια

"Αφίεσθε Ημών"
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

..αν είναι ενδείξεις για πράγματα που πρεπει εμείς ως γονείς να δουμε....ή αν είναι απλά πραγματικά παθολογικά τα αίτια....
Mαράκι αυτό με καλύπτει!!σε κάποια παρόμοια συζήτηση που είχαμε με τη Βάσω(θα προσπαθήσω να το βρω και θα στο παραθέσω)κάτι ρώταγε η ’τζελα για την μικρή της!!!
η ασθένεια σε τόσο μικρή ηλικία σίγουρα έχει να κάνει και με το περιεχόμενο της ψυχής και τι έχει έρθει να δουλέψει, αλλά κυρίως τα παιδάκια λειτουργούν ως φίλτρο συναισθηματικό των γονιών τους!! @};-
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Μαράκι για μελέτησε αυτό viewtopic.php?p=53323&highlight=#53323
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Μαράκι, οι εντάσεις μεταξύ των γονιών είναι οι εσωτερικές αιτίες της ωτίτιδας...

αν μπορούσες να αντιληφθείς τις ενέργειες που αποβάλλονται από τα συναισθήματα, την ώρα που είμαστε θυμωμένοι, φοβισμένοι, αγχωμένοι, θα κατανοούσες άμεσα την αμυντική στάση του παιδιού, που το ψυχοπνευματικο του πεδίο, θέλει να προστατέψει...

Δεν θέλει να ακούει...Και ξεκίνα από εκεί... :x :x
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα
Site Admin

Δημοσίευση από Maraki »

..δεν το πιστεύω...ΕΓΡΑΦΑ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΧΑΣΑ ΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΚΑΙ ΣΑΝ ΠΡΩΤΑΡΑ..ΕΧΑΣΑ Ο,ΤΙ ΣΑΣ ΕΓΡΑΦΑ..!

..ΟΚ..δεν μπορώ να τα γράψω ξανά..απλά σας ευχαριστώ όλους..Καλλιοπίτσα έχεις δίκιο..Δωρούλα ήταν άκρως κατατοπιστικό το λινκ..Βασούλα μακάρι να είχες άδικο.. @};-

...και επιπλέον δουλειά με εμένα..... :oops: :oops:
Χριστούλη μου.. :oops:

Reiki Center - Ρεικι
Deukalion

Δημοσίευση από Deukalion »

Vaso έγραψε:Μαράκι, οι εντάσεις μεταξύ των γονιών είναι οι εσωτερικές αιτίες της ωτίτιδας...

αν μπορούσες να αντιληφθείς τις ενέργειες που αποβάλλονται από τα συναισθήματα, την ώρα που είμαστε θυμωμένοι, φοβισμένοι, αγχωμένοι, θα κατανοούσες άμεσα την αμυντική στάση του παιδιού, που το ψυχοπνευματικο του πεδίο, θέλει να προστατέψει...

Δεν θέλει να ακούει...Και ξεκίνα από εκεί... :x :x
:-o
Για αυτο μήπως είχα ωτίτιδα στα παιδικά μου χρόνια; Ειχα συνεχώς ωτίτιδα σε σημείο που ο γιατρός δεν μου επετρεπε να παω σε πισίνα τότε.Αυτο ειναι πολυ παλαια όμως έως 6 χρονων ..

Επιστροφή στο “ΘΕΡΑΠΕΙΑ”