Πεθερουλα μου τι εχασα?????Ενα σ/κ ελειψα.....γιορταζε ο αντρουλης μου ο μικρος και ο τριανταφυλλενιος????Να τον χαιρεσαι..οτι επιθυμει το γλυκουλι!!!!!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ...ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!
Καλησπερα σε ολα τα παιδακιαααααα!!!!!
Πεθερουλα μου τι εχασα?????Ενα σ/κ ελειψα.....γιορταζε ο αντρουλης μου ο μικρος και ο τριανταφυλλενιος????Να τον χαιρεσαι..οτι επιθυμει το γλυκουλι!!!!!!
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
Reiki Center - Ρεικι
Reiki Center - Ρεικι
-
Επισκέπτης
Δεν θα το πιστεψεις..αλλα του ειπα καλη επιτυχια και να βαλει κανα γκολ!!!!!
Ο Αντρεας κοντεψε να με σκοτωσει...
Ο Αντρεας κοντεψε να με σκοτωσει...
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
Reiki Center - Ρεικι
Reiki Center - Ρεικι
Reiki Center - Ρεικι
Reiki Center - Ρεικι
Καλησπέρα γλυκούλια!!!

Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
-
Επισκέπτης