Το ξέρατε οτι...;
Που είναι το περίεργο?Βιολογικό κατσαριδοκτόνο;;;;;;;;;;;;;
Δηλαδή οι κατσαρίδες πεθαίνουν με αγνά, βιολογικά συστατικά????????????
Εδώ μπορείς να είσαι δυσανεκτικός στο αγγούρι και να παχαίνεις ενώ τα "πεθαμένα" ενεργειακά άσπρα μακαρόνια να είναι ουδέτερα για τον οργανισμό σου(τα οποία δεν τα τρώνε ούτε τα σκουλήκια!).
Κάποιες ουσίες στη φύση είναι τοξικές για κάποια είδη.
There is a difference between knowing the path and walking the path
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:ενώ τα "πεθαμένα" ενεργειακά άσπρα μακαρόνια να είναι ουδέτερα για τον οργανισμό σου(τα οποία δεν τα τρώνε ούτε τα σκουλήκια!).
Βρε Νίκο δε μπορώ να ακούω τέτοια γιατί τρελλαίνομαι......δηλαδή τι θες να μου πεις οτι τα μακαρόνια που τρως εσύ τα βιολογικά είναι καλύτερα απο αυτά τα άσπρα που τρώω εγώ....;;;;;;
Ε όχι....δε σημαίνει οτι επειδή είναι βιολογικά είναι και καλά...
Σήμερα κανένας δεν ξέρει τι τρώει............!
καλέ σταματήστε να μιλάτε για καλό και κακό φαγητό!!!
Αμάν!!!
Τρώτε ότι θέλετε πια!!! ΄Οτι σας αρέσει και σας κάνει καλό στο στομάχι...Φεύγουμε από τα "πρότυπα" χαρακτήρων και πάμε στα "πρότυπα" φαγητού?
Ο καθένας ξέρει πια τι θέλει και τι δεν θέλει...΄Ολα μεταξύ μας σκ...είναι, με αυτήν την μόλυνση, τι να κάνουμε τώρα?
Το καλό για τον καθένα έχει άλλη αξία...Γι' αυτό Εμμανουέλα τρώγε εσύ άσπρα μακαρόνια και άσε τον Νίκο να τρώει μαύρα!!!
Δηλαδή τώρα που σου το είπε, δεν θα ξαναφάς?
Ισχύει το ίδιο και για τα γλυκά ε??? Το πόσο βλαβερή είναι η ζάχαρη το ξέρουμε, σταματήσαμε να τα τρώμε όμως???
Θα έρθει κάποια στιγμή που δεν θα τρώμε παρά ελάχιστα...Υπομονή!!
Αμάν!!!
Τρώτε ότι θέλετε πια!!! ΄Οτι σας αρέσει και σας κάνει καλό στο στομάχι...Φεύγουμε από τα "πρότυπα" χαρακτήρων και πάμε στα "πρότυπα" φαγητού?
Ο καθένας ξέρει πια τι θέλει και τι δεν θέλει...΄Ολα μεταξύ μας σκ...είναι, με αυτήν την μόλυνση, τι να κάνουμε τώρα?
Το καλό για τον καθένα έχει άλλη αξία...Γι' αυτό Εμμανουέλα τρώγε εσύ άσπρα μακαρόνια και άσε τον Νίκο να τρώει μαύρα!!!
Δηλαδή τώρα που σου το είπε, δεν θα ξαναφάς?
Ισχύει το ίδιο και για τα γλυκά ε??? Το πόσο βλαβερή είναι η ζάχαρη το ξέρουμε, σταματήσαμε να τα τρώμε όμως???
Θα έρθει κάποια στιγμή που δεν θα τρώμε παρά ελάχιστα...Υπομονή!!
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

εεε λοιπον και αερα κοπανιστο να τρως , μολινση θα φας ...
Και απο χωραφι δικο σου να φας λαχανικα που εκανες ο ιδιος χωρις χημικα εε παλι χημικα θα φας ... ισως λιγοτερο αλλα ειναι αναποφευκτο .
Εκεινο που βρισκω να κανει την διαφορα ειναι να καλιεργουμε την κυρα ΥΓΕΙΑ σωματος και πνευματος (οπως λεμε ) γιατι τοτε ο οργανισμος μας αναπτυσει απιστευτες δυναμεις αυτοιασης . !!!
Και εδω ειναι που το Ρεικι ερχεται να μας συνδραμει ......;-)
Εμενα η δουλια μου ειναι να παρεχω τεχνικη υποστηριξη και προιοντα σε 3 4 κατηγοριες εργαστηριων παρασκευης τροφιμων .
εεε λοιπον και αερα κοπανιστο να τρως , μολινση θα φας ...
Και απο χωραφι δικο σου να φας λαχανικα που εκανες ο ιδιος χωρις χημικα εε παλι χημικα θα φας ... ισως λιγοτερο αλλα ειναι αναποφευκτο .
Εκεινο που βρισκω να κανει την διαφορα ειναι να καλιεργουμε την κυρα ΥΓΕΙΑ σωματος και πνευματος (οπως λεμε ) γιατι τοτε ο οργανισμος μας αναπτυσει απιστευτες δυναμεις αυτοιασης . !!!
Και εδω ειναι που το Ρεικι ερχεται να μας συνδραμει ......;-)
La culture c est comme la confiture , moins on en a plus on l etale
Αυτό λέω κι εγώ συνεχώς Qisan!!!
Mα συνεχώς!!!
Το είπα άλλωστε...και από τον κήπο του μπαρμπα-Μήτσου να φας πάλι μόλυνση θα έχεις στο πιάτο σου...αφού το χώμα της γης έχει τόνους μπαταρίας και πυρηνικά!!!
Ευχαριστώ που το επιβεβαιώνεις σαν πιο ειδικός!!!
΄Οχι τίποτα άλλο, αλλά δεν μπορώ να ακούω τι είναι ωφέλιμο και τι όχι...
Ρωτήστε το σώμα σας...αυτό αν το αντέχει το φαγητό!!! Αλλιώς...
Mα συνεχώς!!!
Το είπα άλλωστε...και από τον κήπο του μπαρμπα-Μήτσου να φας πάλι μόλυνση θα έχεις στο πιάτο σου...αφού το χώμα της γης έχει τόνους μπαταρίας και πυρηνικά!!!
Ευχαριστώ που το επιβεβαιώνεις σαν πιο ειδικός!!!
΄Οχι τίποτα άλλο, αλλά δεν μπορώ να ακούω τι είναι ωφέλιμο και τι όχι...
Ρωτήστε το σώμα σας...αυτό αν το αντέχει το φαγητό!!! Αλλιώς...

Δεν είχα πρόθεση να κρίνω τι τρως αφού δεν με ενδιαφέρει. Αλλού ήταν το θέμα μου. Στο εντομοκτόνο...δηλαδή τι θες να μου πεις οτι τα μακαρόνια που τρως εσύ τα βιολογικά είναι καλύτερα απο αυτά τα άσπρα που τρώω εγώ....;;;;;;
Όμως πάνω σε αυτό που λες,τι εννοείς καλύτερα?
Αν εννοείς καλύτερο από άποψη θρεπτικών συστατικών είναι σαφώς και με διαφορά. Δηλαδή το φαΐ δεν σου προσφέρει ενέργεια?
Το ότι η μελάσα έχει μαγνήσιο 200μγ/100γρ η μαύρη ζάχαρη 14 και η άσπρη 0 δεν έχει διαφορά ως προς τη θρεπτικότητα?
’μα δεν έχει διαφορά αυτό που βάζεις στο σώμα σου πίνε κι από τον Ασωπό νερό που έχει 500 φορές πιο μολυσμένο νερό από τα επιτρεπτά όρια.
Μπορεί να το καταλαβαίνει από την ενέργεια που παίρνει.Ε όχι....δε σημαίνει οτι επειδή είναι βιολογικά είναι και καλά...
Σήμερα κανένας δεν ξέρει τι τρώει............!
Είπα εγώ κάτι επ'αυτού? Ας κάνει ο καθένας ό,τι θέλει!Τρώτε ότι θέλετε πια!!!
πρόβλημά του , του καθενός τι θα επιλέξει. Δεν αντιλέγω. Δεν κάνω κήρυγμα ούτε εστιάστηκα στο φαΐ στο ποστ που έγραψα για το εντομοκτόνο. ’λλωστε όπως λες παρακάτω και το γλυκάκι μου τρωω με την άσπρη ζάχαρη και την πυρηνική πίτσα που φάγαμε τις προάλλες.΄Ολα μεταξύ μας σκ...είναι, με αυτήν την μόλυνση, τι να κάνουμε τώρα?
:shock: Τότε να βγάλουμε και την ενότητα διατροφή αφού δεν έχει και νόημα. Ποσοστό ωφελιμότητας υπάρχει στην τροφή όπως και να το μετρήσεις΄Οχι τίποτα άλλο, αλλά δεν μπορώ να ακούω τι είναι ωφέλιμο και τι όχι...
Α, Νίκο, δεν είπα ότι σε νοιάζει τι τρώει ο καθένας, ούτε ότι κάνεις κριτική..., απλά είπα να μην δίνετε τόση σημασία στο μολυσμένο ή το λιγότερο μολυσμένο...
Οι θρεπτικές ουσίες των τροφίμων δεν αλλάζουν από την μόλυνση, αλλά από την επεξεργασία τους. Αυτό προσπάθησα να πω.
Σίγουρα το μαύρο ψωμί είναι πιο θρεπτικό από το άσπρο...Μολυσμένα όμως είναι και τα δύο...Αυτό απλά είπα!
΄Οσο για την πίτσα που φάγαμε...εγώ το πλήρωσα
Οι θρεπτικές ουσίες των τροφίμων δεν αλλάζουν από την μόλυνση, αλλά από την επεξεργασία τους. Αυτό προσπάθησα να πω.
Σίγουρα το μαύρο ψωμί είναι πιο θρεπτικό από το άσπρο...Μολυσμένα όμως είναι και τα δύο...Αυτό απλά είπα!
΄Οσο για την πίτσα που φάγαμε...εγώ το πλήρωσα

Πυρηνική πίτσα, το πλήρωσα γενναία αυτό!!!
Για να μην ακούσω την φωνούλα που έλεγε "δεν θέλω πίτσα"...
Μα τώρα τι λες?
Πυρηνική πίτσα, το πλήρωσα γενναία αυτό!!!
Για να μην ακούσω την φωνούλα που έλεγε "δεν θέλω πίτσα"...

(θες να ξέρεις τα υλικά από που τα παίρνει η συγκεκριμένη αλυσίδα? δεν θες :lol: )
Δεν πλήρωσες τίποτα αφού δεν είχα πρόβλημα όπως είδες(έφαγα και 4 κομμάτια). Πλήρωσες τα χρήματα όμως για την αγορά κάτι που δεν θα δεχτώ να ξαναγίνει παρεπιπτόντως...

(θες να ξέρεις τα υλικά από που τα παίρνει η συγκεκριμένη αλυσίδα? δεν θες :lol: )