Θαρρος θα πει...
-
-
Εχω αρκετό καίρο να μπώ στο forum και ξεφιλίζοντας τώρα τα θέμματα ήταν το δεύτερο που διάβασα.Εμένα τα όσα διάβασα με συγκίνησαν.Αυτο που συμβαίνει στην Eftimia συμβαίνει σε πολους ανα το κόσμο.Η Eftimia ομως το περνάει συνηδητά και μαθένει απο αυτό και το μοιράζετε με άλλους δείχνοντάς τους εναν τρόπο αντιμετώπισης πιο ώριμο και σοφό.
Μπράβο σου εftimia,να είσαι πάντα δυνατή σε όλες τις δοκιμασίες που θα βρείς στο διάβα σου.
Μπράβο σου εftimia,να είσαι πάντα δυνατή σε όλες τις δοκιμασίες που θα βρείς στο διάβα σου.
ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ Η ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣ, ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ....Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ, ΟΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΗΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ "ΑΣΘΕΝΗΣ".!!!!

Κανείς δεν θα σου απαντήσει τι είναι αλήθεια, γιατί αυτό που θα σου πει είναι μόνο η δικιά του!Βάσω Νικολοπούλου
Θαρρος...θα πει...να παραδεχεσαι τα λαθη και τις αδυναμιες σου και να τα κανεις κομματι του εαυτου σου...γιατι ειναι απο σενα!!!!!
Θαρρος θα πει.....να εισαι ο εαυτος σου....ακομα κι αν ξερεις οτι θα χασεις προσωπα που αγαπας αληθινα!!!!!
Θαρρος θα πει.....να εισαι ο εαυτος σου....ακομα κι αν ξερεις οτι θα χασεις προσωπα που αγαπας αληθινα!!!!!
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
Reiki Center - Ρεικι
Reiki Center - Ρεικι

H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

και η αμφισβήτηση μου, πάνω σ' αυτό το ΠΒ ή ΜΒ, είναι για μενα ένας ακόμα δρόμος αλήθειας και σεβασμού...

H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Η πιο ισχυρη επιβεβαιωση για μενα ξερεις ποια ειναι? οτι εχουν περασει μονο 8 μηνες!!! και αν βαλεις οτι δεν πηρα αμεσως εμπρος, ειναι πολυ λιγοτεροι... απιστευτες αλλαγες στον τροπο σκεψης, στον τροπο ζωης, στην αντιληψη των γεγονοτων, στις φιλιες μου, στα αγαπημενα μου προσωπα, σε ολα!
κι αισθανομαι οτι ειμαι εδω μεσα απο τοτε που γεννηθηκα

κι αισθανομαι οτι ειμαι εδω μεσα απο τοτε που γεννηθηκα