Ο ΑΥΛΟΣ -ΚΕΦ. 6/Α -Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ (ΠΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΟ)

Άβαταρ μέλους
CHRYSSOULA
Δημοσιεύσεις: 910
Εγγραφή: 04 Σεπ 2008 9:43 pm

Ο ΑΥΛΟΣ -ΚΕΦ. 6/Α -Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ (ΠΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΟ)

Δημοσίευση από CHRYSSOULA »

Ο ΑΥΛΟΣ

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 6 – Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ (Μέρος Α)


Είχε αρχίσει να ξημερώνει και η Έμιλι σηκώθηκε προσεκτικά από το κρεβάτι, για να μην ξυπνήσει τον Τομ, και τράβηξε για την κουζίνα να ετοιμάσει καφέ, μια και δεν είχε κλείσει μάτι όλη νύχτα.
Τότε με έκπληξη είδε τον Ντάνιελ να κάθεται ήδη στο τραπέζι της κουζίνας με μια κούπα καφέ στο χέρι.
Νωρίς σηκώθηκες του είπε χαμηλόφωνα.
Εκείνος την κοίταξε με απλανές βλέμμα και της αποκρίθηκε : «Δεν έκλεισα μάτι όλο το βράδυ.» Ήταν τόσο εξωπραγματικά όλα αυτά που έγιναν χθες αλλά και όσα ακούσαμε από τον πατέρα σου που νομίζω, ότι ίσως να βρίσκομαι πραγματικά κάτω από την επίδραση του φαινομένου της ψευδαίσθησης.
Δεν είχε τελειώσει την φράση του, όταν εμφανίστηκε μπροστά τους και ο Τομ.
Ούτε και εγώ έκλεισα μάτι φίλε μου αλλά προσπαθούσα να μην στριφογυρίζω στο κρεβάτι, για να μην ξυπνήσω την Έμιλι. Όμως βλέπω, ότι τελικά κανένας μας δεν μπόρεσε να κοιμηθεί.!!!
Αναλογίζομαι, ανέφερε τότε ο Ντάνιελ σαν υπνωτισμένος, όλα όσα μας συνέβησαν μέχρι τώρα.
Αυτά που μας είπε χθες ο Sir Ian μπαίνοντας λαθραία στο σπίτι των γονιών της Έμιλι, το βίντεο που είδαμε στο φλασάκι με την εικονική απεικόνιση του πατέρα της να λέει, ότι η μητέρα της πέθανε από ατύχημα και τον ίδιο να μεταφέρεται με αμνησία σε κάποιο νοσοκομείο στο Λονδίνο και μετά σε κάποιο πύργο του Sir Ian για να εργαστεί σε κάποιο project. Έπειτα το ηχογραφημένο μήνυμα του πατέρα σου λίγο πριν φύγουν για κάποια οροσειρά στην οποία τελικά ποτέ δεν πήγαν.
Το τεχνούργημα που έψαχναν αποδείχτηκε φαντασία και πείστηκαν να βοηθήσουν τους Ρει-Ακάνθιους να επιστρέψουν στην πατρίδα τους με το να βρουν τον Αυλό και να τον ενεργοποιήσει η μητέρα σου με την χρήση ειδικής γλώσσας που θα της μάθαιναν.
Ομοιώματα δε του αυλού βρήκες εσύ Έμιλι έξω από την σπηλιά αλλά και μέσα σαν να υπήρχε κάποια σύνδεση ή έστω κάποιο σινιάλο για να κινητοποιηθείς.
Φίλοι μου νοιώθω πολύ σαστισμένος με όλα αυτά και το μυαλό μου έτοιμο να εκραγεί. Ποτέ άλλοτε πριν δεν είχα αντιμετωπίσει τέτοιες απίστευτες καταστάσεις.


Ενώ ξεκινήσαμε να μάθουμε για τους γονείς σου Έμιλι, συνέχισε ο Ντάνιελ, και να βρούμε ίσως το από καιρό αναζητούμενο τεχνούργημα καταλήξαμε να μάθουμε για εξωγήινους που κατοικούν πάνω από 1000 χρόνια στην Γη και για μια συσκευή διαστημικής επικοινωνίας για την οποία έχει πλεχτεί ολόκληρη συνωμοσία .
Πιθανόν οι γονείς σου να κρατούνται κάπου χωρίς την θέληση τους, συνέχισε ο Ντάνιελ, και σίγουρα έχουν απομακρύνει από τον πατέρα σου την μητέρα σου !!
Δεν μπορώ να φανταστώ κάτι άλλο.
Ίσως να τους έχουν απομονώσει και να έχουν ξεχωριστά τον έναν από τον άλλον προσπαθώντας εκβιαστικά να μάθουν για την χρήση του αυλού ή για το που ακριβώς βρίσκεται η εξωγήινη πολιτεία με τις Οντότητες που έχουν τόσο υψηλή τεχνογνωσία αποκρίθηκε η Έμιλι.
Μπορεί κάποιος Ρει- Ακάνθιος να εξαπατήθηκε αλλά δεν τους αποκάλυψε ποτέ λεπτομέρειες για τον αυλό, μόλις κατάλαβε, ότι είχαν άλλα πονηρά σχέδια για το τόσο σημαντικό αυτό όργανο, συνέχισε η Έμιλι, και τώρα ο Sir Ian και οι συνεργάτες του προσπαθούν να μάθουν από τους γονείς μου όλα όσα γνωρίζουν για τον αυλό μια και σίγουρα τους παρακολουθούσαν καιρό τώρα σχετικά με τις έρευνες που έκαναν για αρχαία τεχνουργήματα.
Το θέμα είναι που μπορεί να τους έστειλαν οι Ρει -Ακάνθιοι, μια και δεν πήγαν ποτέ σε κάποια οροσειρά, που να βρίσκεται ο αυλός και με ποια δικαιολογία τους συνέλαβε ο Sir Ian.
Μπορώ να πάω στην αστυνομία και να τους δώσω το στικάκι που μου άφησε και να τους ζητήσω να έλθουν σε επαφή με τον πατέρα μου, όμως έχουν ανθρώπους παντού ακόμα και στην δουλειά μου μια και προσπάθησαν να θολώσουν τα νερά με το να βάλουν κάποια να με πείσει ότι ήμουν σε εφημερία και να αλλάξουν το πρόγραμμα εφημεριών στο Τμ. Προσωπικού.
Ήξεραν ότι δεν θα τους πίστευα μια και είμασταν μαζί όλο αυτό το διάστημα αλλά ήταν μια ειδοποίηση για μένα, ότι μπορούνε να κάνουνε ό,τι θελήσουνε και εάν δεν είμαστε μαζί τους είμαστε εναντίον τους!!!! Μιλάμε για αδίστακτους!!!!!
Το πιο πιθανό μέρος να κρατούν τους γονείς σου απάντησε τότε ο Τομ που παρέμενε σιωπηλός ακούγοντας τις σκέψεις του Ντάνιελ και της Έμιλι είναι μέσα στην σπηλιά Σμου. Φαίνεται ο Sir Ian χρηματοδότησε είτε ο ίδιος είτε με κεφάλαια της Μυστικής Υπηρεσίας Πληροφοριών την απάντληση των νερών από το σημείο που έπεσε ο Ron και την δημιουργία κάποιου εργαστηρίου εκεί για πειράματα, όπως τεχνητής νοημοσύνης, και χρονικών ψευδαισθήσεων. Το ερώτημα είναι γιατί δεν έστησαν κάπου αλλού έναν υπόγειο χώρο, όπως κάνουν και για άλλα πειράματα και προτίμησαν μια σπηλιά που είναι τουριστικό αξιοθέατο; Εσύ έπεσες στον Σιν έξω από την σπηλιά μία φορά και στον αυλό δύο !
Επίσης το ίδιο έγινε και μέσα στην σπηλιά. Θα μπορούσε να συμβεί και σε κάποιον άλλο;; αναρωτήθηκε ο Τομ.
Όχι αυτό έγινε καθαρά για να το δω εγώ αποκρίθηκε η Έμιλι !!!
Ίσως θεωρούν, ότι αν οι γονείς μου δεν τους δίνουν τις πληροφορίες που θέλουν ίσως εγώ γίνω ένας μοχλός πίεσης κατά κάποιον τρόπο για να αποσπάσουν αυτό που θέλουν.
Η είσοδος στο σπίτι των γονιών μου, η κάμερα που έβαλαν, το στημένο βίντεο με τον πατέρα μου μόνο ένα στόχο είχαν. Τον εκφοβισμό μου!!!!
Οι δύο άνδρες άκουγαν με προσοχή όσα έλεγε η Έμιλι και ένοιωθαν ότι είχε δίκιο. Αλήθεια μέχρι που θα έφταναν για να αποκτήσουν αυτό που ήθελαν αναρωτήθηκε φωναχτά ο Τομ.
Καθώς έμεναν σιωπηλοί ο καθένας στις δικές τους σκέψεις άκουσαν έναν περίεργο θόρυβο από το δωμάτιο που ήταν το γραφείο της Έμιλι. Η Έμιλι σηκώθηκε να πάει να δει τι συμβαίνει και ο Τομ την ακολούθησε.
Ο θόρυβος ερχόταν από ένα συρτάρι του γραφείου. Η Έμιλι άνοιξε με προσοχή το συρτάρι και από ένα στρογγυλό αντικείμενο που ήταν μέσα έβγαιναν περίεργες λάμψεις.
Τι είναι αυτό την ρώτησε ο Τομ;; που το βρήκες;;
Μου το έδωσε ο πατέρας μου λίγο πριν αναχωρήσουν και μου είπε ότι ήταν υψομετρικό βαρόμετρο και να το φύλαγα εγώ κάπου μέχρι να επιστρέψουν. Δεν θα το έπαιρναν μαζί τους αυτήν την φορά, γιατί είχαν πάρει άλλα διαφορετικά όργανα. Το έβαλα στο συρτάρι του γραφείου και το ξέχασα. Ο Τομ το πήρε στα χέρια του και το περιεργάστηκε.
Δεν μοιάζει με βαρόμετρο τους ανέφερε. Το έβαλε επάνω στο τραπέζι της κουζίνας που καθόντουσαν για να δει προς τα πού πήγαιναν οι λάμψεις.
Τότε ο Ντάνιελ με μια αυθόρμητη κίνηση έβαλε το χέρι του επάνω του και το πίεσε φωνάζοντας δυνατά: «ΜΕΙΝΑΡ»
Τότε ο χώρος όλος φωτίστηκε και σε λίγα δευτερόλεπτα μια πανύψηλη φιγούρα εμφανίστηκε μπροστά τους μέσα στο δωμάτιο.
Δεν ήταν το ανθρωποειδές ο Σιν που γνώριζαν αλλά έμοιαζε με κοσμική οντότητα.
Προσπαθώντας να κρατήσει σταθερή την φωνή της η Έμιλι ρώτησε.
Ποιος είστε;;; τι γυρεύετε στο διαμέρισμα μου;;
Τότε άκουσαν την οντότητα να τους μιλά τηλεπαθητικά στα αγγλικά.
Ονομάζομαι Azious αποκρίθηκε και βρίσκομαι εδώ γιατί θέλω να σας πληροφορήσω που βρίσκονται οι Δόκτορες Richard & Jennifer Grey για να μην έχετε καμία ανησυχία.
Πιστεύω ότι έχετε ακούσει τις πληροφορίες που σας έδωσαν μέσω της ηλεκτρονικής τους συσκευής και για την αποδοχή τους να μας βοηθήσουν να αναχωρήσουμε για την πατρίδα μας που βρίσκεται πολλά έτη φωτός μακριά από τον πλανήτη σας.

Εγώ είμαι ο επικεφαλής της ομάδας των Ρει- Ακάνθιων που κατέβηκε στην Γη πριν 1000 γήινα χρόνια, για να βοηθήσει τους κατοίκους αυτού του πλανήτη σε μια θανατηφόρα επιδημία που είχε ξεσπάσει τότε. Όλο αυτό το διάστημα επισκευάζαμε το όχημα μας που είχε υποστεί πολλές ζημιές με την βοήθεια λαμπρών Ινδών επιστημόνων ανταλλάσσοντας γνώσεις. Την ύπαρξη μας στην Γη την γνωρίζουν οι μυστικές υπηρεσίες στην Ινδία αλλά και στην Αγγλία και ξέρουν τους σκοπούς μας.
Χωρίς την δική τους έγκριση θα ήταν δύσκολο να φύγουμε από τον εναέριο χώρο της Γης με διαστημικό όχημα χωρίς να δημιουργηθεί μεγάλο πρόβλημα.
Δυστυχώς όμως κάποια άτομα παρασυρόμενα από φιλαργυρία πούλησαν αυστηρά μυστικά σε επικίνδυνα άτομα που είχαν στόχο εκβιασμούς αλλά και απειλές για την ειρήνη και την ευημερία του πλανήτη σας.
Μέσα σε αυτά υπάρχει και ένας Άγγλος επιστήμων ο Sir Ian Nilsson που έχει στην κατοχή του ειδικά έγγραφα κλεμμένα από τις μυστικές υπηρεσίες της Αγγλίας αλλά και ένα ειδικό όργανο το οποίο το αποκαλούμε εμείς ο ΑΥΛΟΣ και είναι συσκευή διαστημικής επικοινωνίας. Όπως πιθανόν να γνωρίζετε αυτό κλάπηκε από εμάς και βρίσκετε στα χέρια του ανωτέρω επικίνδυνου ατόμου. Είναι φυσικά απενεργοποιημένο και μόνο με την χρήση ειδικής γλώσσας και ειδικής ακτινοβολίας μπορεί να ενεργοποιηθεί.
Επειδή οι δόκτορες Grey έχουν μεγάλη εμπειρία σε γλώσσες αλλά και σε διερεύνηση τέτοιων συσκευών ζητήσαμε την βοήθεια τους. Τονίσαμε ότι ήταν ριψοκίνδυνο εγχείρημα, όπως άλλωστε όλες οι έρευνες ή ανασκαφές αλλά ποτέ δεν τους αφήσαμε από την προσοχή μας, έτοιμοι να επέμβουμε με κάθε τρόπο.
Αντιλαμβάνομαι, ότι για σας απουσιάζουν μεγάλο χρονικό διάστημα αλλά εκεί που βρίσκονται ο χρόνος περνάει πολύ αργά και τους φαίνεται ότι λείπουν λίγες ημέρες σαν ένα συνηθισμένο τους ταξίδι.
Ο Sir Ian και οι χορηγοί του έχουν φτειάξει έναν υπόγειο χώρο μέσα στην σπηλιά Σμου από την πίσω όμως πλευρά του βουνού. Εκεί από έγγραφα που είχαμε δώσει εμείς στις μυστικές υπηρεσίες για την καμπύλωση του χρόνου και την χωροχρονική συνέχεια μέσα στην διάσταση που βρίσκεστε εσείς, έφτιαξαν αυτόν τον χώρο για διάφορα πειράματα, όπως μεταφορά μπρος και πίσω στον χρόνο, εξελιγμένη τεχνητή νοημοσύνη καθώς και άλλα που αποδείχτηκαν ανακριβή και άνευ ουσίας.
Όταν κατέληξε στα χέρια τους ο αυλός και η χρήση του κωδικού «ΜΕΙΝΑΡ» σκέφτηκαν να προσεγγίσουν τους ιστορικούς Grey για να βγάλουν κάποια άκρη. Έτσι άρχισαν να τους παρακολουθούν. Όταν επέστρεψαν από την Ινδία είχαν μάθει από δικούς τους πληροφοριοδότες εκεί, ότι είχαν βγει σώοι από μια σπηλιά των Ιμαλαίων και φαντάστηκαν αμέσως ότι είχαν έλθει σε επαφή με τις εξωγήινες οντότητες για τις οποίες τόσα είχαν πληροφορηθεί αλλά δεν μπορούσαν να τις εντοπίσουν πουθενά.
Έτσι μόλις βγήκαν από το αυτοκίνητο τους φυσικά πολύ μακριά από κάποια οροσειρά, που σας είχαν πει ότι θα πήγαιναν, τους πλησίασαν συνεργάτες του Sir Ian και τους ζήτησαν συνεργασία για ένα ειδικό τεχνούργημα που είχαν στην κατοχή τους και δεν γνώριζαν την λειτουργία του.

Εκείνοι είχαν καταλάβει, ότι τους παρακολουθούσαν και ότι θα συνέβαινε αυτό κάποια στιγμή, και έτσι φεύγοντας για την πεζοπορία τους, όπως είχαν αναφέρει, τράβηξαν για μια οροσειρά κοντά στις σπηλιές. Οι άνθρωποι που τους παρακολουθούσαν τους εντόπισαν αμέσως και τους έκαναν την σχετική πρόταση. Οι δόκτορες Grey δέχτηκαν να τους βοηθήσουν, αφού προηγουμένως αντάλλαξαν κάποιες πληροφορίες μεταξύ τους για να διασφαλίσουν, ότι ήταν τα άτομα τα οποία πραγματικά κατείχαν τον αυλό. Θεώρησαν ότι ήταν αυτός ο μόνος τρόπος να μπουν στο κρυφό εργαστήριο και να έλθουν κοντά στον αυλό.
Όμως και στους δύο είχαμε δώσει να φοράνε επάνω τους πάντα νανο- πομπούς στο μέγεθος καρφίτσας για να μπορούμε να τους εντοπίσουμε αν παρουσιαζόταν ανάγκη. Έτσι άφησαν το αυτοκίνητο τους σε κάποιο σημείο και ακολούθησαν τους ανθρώπους του Sir Ian στο δικό τους θωρακισμένο αυτοκίνητο.
Εμείς πήραμε τις συντεταγμένες που άφησαν το αυτοκίνητο και τις στείλαμε στο κινητό της κόρης τους, που μας είχαν δώσει με την οποία θα επικοινωνούσαμε εάν προέκυπτε ανάγκη.
Φυσικά Έμιλι, συνέχισε ο Azious απευθυνόμενος στην Έμιλι , σε είχαμε υπό την προστασία μας και δεν θα επιτρέπαμε ποτέ τίποτα δυσάρεστο να σου συμβεί. Δεν μπορούσαμε νωρίτερα να μιλήσουμε, γιατί η όλη επιχείρηση ήταν μυστική και ίσως έμπαιναν σε κίνδυνο οι αξιότιμοι γονείς σου, που με αυταπάρνηση δέχθηκαν να μας βοηθήσουν!!Να βοηθήσουν εμάς που ήλθαμε από έναν πολύ μακρινό πλανήτη να καταφέρουμε να επιστρέψουμε επιτέλους στην αγαπημένη μας πατρίδα από την οποία λείπουμε τόσα χρόνια.
(Σε αυτό το σημείο η Έμιλι αναλογίστηκε, ότι είχε βρει όντως τότε στο κινητό της μήνυμα με το ακριβές σημείο εντοπισμού του αυτοκινήτου τους και υπέθεσε ότι της έστειλε ο πατέρας της πριν ξεκινήσουν την πεζοπορία τους. Από εκείνο το σημείο παρέλαβε το αυτοκίνητο με τον Τομ πριν ξεκινήσει τις διαδικασίες πώλησης του)
Συνήλθε αμέσως από την αναπόληση της και άκουσε τον Azious να αναφέρει:
Το κρησφύγετο τους με κλεμμένα σχέδια και διάφορα άλλα υλικά έχει πλέον εντοπιστεί από τις μυστικές υπηρεσίες με την βοήθεια των νανο-πομπών και οι Ινδοί Dr Aziz και Dr Rama σε συνεννόηση με τις παραπάνω υπηρεσίες θα πάνε σήμερα εκεί να τους συλλάβουν για εσχάτη προδοσία.
Η Dr Jennifer Grey έπειτα από πολλές δυσκολίες, μια και την είχαν σε άλλο χώρο από τον Dr Rihcard, για λόγους διευκόλυνσης όπως τους είπαν αλλά για καλύτερο έλεγχο ήταν η αλήθεια, κατάφερε να πείσει τον Sir Ian ότι τα τεχνουργήματα που της έδειχναν ήταν άνευ ιστορικής σημασίας και δεν υπήρχε λόγος να μένει πλέον σε αυτόν τον χώρο γιατί ήταν χάσιμο χρόνου. Εάν δεν υπήρχε κάποιο άλλο αξιόλογο αντικείμενο του είπε θα ήταν καλύτερα αυτή και ο σύζυγος της να επέστρεφαν στις δικές τους έρευνες.
Ο Sir Ian πιεζόμενος από τους χορηγούς του για κάποια σημαντική ανακάλυψη την οδήγησε σε ένα κλειδωμένο χώρο και της έδειξε τον αυλό που ήταν σε μια κλειδωμένη προθήκη. Εκείνη μόλις τον είδε κατάλαβε αμέσως, ότι αυτός ήταν ο αληθινός αυλός που θα μας επέτρεπε να φύγουμε από την Γη.
Ζήτησε να τον πάρει στα χέρια της να τον περιεργαστεί για να δει εάν υπήρχαν επάνω τίποτα χαράξεις ή σχήματα ή οτιδήποτε θα την διευκόλυνε για να καταλάβει την λειτουργία του.
Εμείς παρακολουθήσαμε απομακρυσμένα όλη αυτήν την διαδικασία, γιατί υπήρχαν μικροτσιπ στους νανοπομπούς τα οποία μας έδειχαν πλήρη εικόνα του τι συνέβαινε. Αυτό φυσικά μεταφερόταν και στις μυστικές υπηρεσίες που είχαν ετοιμάσει ολόκληρη διμοιρία στρατιωτών για να επέμβουν στον στόχο.
Ο Sir Ian συμφώνησε μη μπορώντας να κάνει διαφορετικά και ξεκλειδώνοντας την προθήκη πήρε τον αυλό και της τον έδωσε.
Εκείνη ζήτησε να πάνε σε έναν χώρο πιο φωτεινό, αν ήταν δυνατόν με φυσικό φως, και να της δώσουν έναν μεγεθυντικό φακό για να τον μελετήσει.
Έτσι και έγινε. Την πήγαν σε ένα αίθριο εκτός υπογείου με άπλετο ηλιακό φως και με τζαμαρία ολόγυρα. Εκείνη τότε ζήτησε να είναι ο σύζυγος της μπροστά, γιατί ήταν γνώστης της ιδιότητας κάθε ιστορικού αντικειμένου ενώ εκείνη αποκρυπτογραφούσε γλώσσα ή συμβολισμούς.
Μέχρι να φέρουν τον Δόκτορα Grey η μητέρα σου ετοίμαζε νοερά τις φωνητικές νότες που θα έπαιζε στον αυλό. Σε μια αλυσίδα που φορούσε στον λαιμό της με ένα δακτυλίδι είχε περάσει και έναν άλλο μικρό δακτύλιο που ήταν μία μικρή συσκευή με λογισμικό ερμηνευτή γλώσσας.
Οι νότες που θα πρόφερε με την δική σας διάλεκτο στον αυλό θα μεταφράζονταν από το λογισμικό στην δική μας και έτσι θα ενεργοποιείτο ο αυλός. Τότε εμείς θα τον φέρναμε πίσω με τηλεκατεύθυνση!!!
Μόλις ο Δόκτορ Grey είδε τον αυλό κατάλαβε αμέσως, ότι ήταν το όργανο επικοινωνίας που θέλαμε για την αναχώρηση μας αλλά προσποιήθηκε, ότι το ψάχνει και ρώτησε σε ποιο σημείο της γης ανακαλύφθηκε για να κάνουν και την σωστή γνωμάτευση. Όταν του είπαν από την Ινδία κοντά στους πρόποδες των Ιμαλαίων τότε τους αποκρίθηκε, ότι ήταν πιθανόν όργανο λατρείας κάποιας ινδικής κάστας το οποίο ίσως να είχε ιδιότητες εύρεσης νερού ή ειδικών βοτάνων.
Αποκλείεται ρώτησε τότε συνοφρυωμένος ο Sir Ian να είναι κάποιο εξωγήινο όργανο; Γνωρίζουμε, ότι στις Ινδίες είχαν καταγραφεί στο παρελθόν αεροπορικές διελεύσεις αγνώστου ταυτότητας αντικειμένων.
Εγώ μπορώ να μιλήσω σαν ιστορικός αποκρίθηκε ο Dr Richard. Τα άλλα μπορεί να ερμηνευτούν μόνο από κάποιον πυρηνικό.
Όσο οι δύο άντρες συνομιλούσαν η μητέρα σου άρχισε να παίζει τις νότες στον αυλό στρίβοντας τον δακτύλιο που φορούσε κρεμασμένο στον λαιμό της. Μόλις ολοκλήρωσε η μητέρα σου την μουσική κλίμακα ο αυλός έφυγε από τα χέρια της διαπέρασε την λεπτή τζαμαρία του αιθρίου και χάθηκε στον ουρανό αφήνοντας μια πολύ λεπτή λευκή γραμμή πίσω του.
Όλοι είχαν μείνει με το στόμα ανοιχτό.
Αυτά που σας λέγω μπορεί να χρησιμοποιώ παρελθόντα χρόνο όμως συνέβησαν πριν λίγες ώρες σε έναν χώρο με λεπτή τζαμαρία στην σπηλιά Σμου.
Ο Sir Ian μόλις κατάλαβε, ότι έχασε τον πολύτιμο αυλό κοίταξε απειλητικά τους γονείς σου Έμιλι λέγοντας τους, ότι δεν θα φύγουν ζωντανοί από την σπηλιά και ότι θα το πληρώσεις και συ αν δεν βρεθεί ο αυλός.
Όμως αυτές ήταν και οι τελευταίες του κουβέντες, γιατί διμοιρία στρατιωτών όρμησε στον χώρο και τον συνέλαβε μαζί με τους συνεργάτες του. Ο Dr Aziz που ήταν εκεί είπε στον Sir Ian, ότι θα δικαζόταν για εσχάτη προδοσία λόγω κλοπής πολύτιμων στοιχείων για την Εθνική Ασφάλεια
Τότε εκείνος αντιλαμβανόμενος ότι έχασε το παιχνίδι έβαλε στο στόμα του μία σκόνη από ένα δακτυλίδι που φορούσε και έπεσε κάτω νεκρός.
Ο Dr Aziz ενημέρωσε στους γονείς σου, ότι ο αυλός είχε ήδη φθάσει την ομάδα μας και θα ζητούσε από τον οδηγό του να τους γυρίσει σπίτι τους μια και η αποστολή τους στέφτηκε με επιτυχία.
Επειδή σήμερα θα αρχίσει η διαδικασία αναχώρηση μας, ανέφερε τότε ο Azious, όταν επιστρέψουν οι γονείς σου και θέλετε να την παρακολουθήσετε ζωντανά δεν έχετε παρά να πατήσετε επάνω σε αυτήν την συσκευή για να έχετε λήψη της αναχώρησης μας. Αυτή έχει προγραμματιστεί για σήμερα πολύ αργά το βράδυ.
Αυτό το όργανο θα μείνει πια σε σας, σαν όργανο προστασίας από διαφόρους κινδύνους και με την χρήση της γνωστής πια σε σας φράσης ΜΕΙΝΑΡ θα το ενεργοποιείτε.
Με αυτά τα λόγια σταμάτησε η λήψη από την συσκευή και η μορφή του Azious χάθηκε.
Τότε η Έμιλι ξέσπασε σε κλάματα μετά από όλα όσα είχε ακούσει νοιώθοντας ανακούφιση από ένα βάρος που της έφυγε.
Ο Τομ την αγκάλιασε συγκινημένος που όλη αυτή η ιστορία είχε αίσιο τέλος.
Νομίζω όλα αυτά τα γεγονότα που ζήσαμε, ανέφερε τότε ο Ντάνιελ, θα μείνουν για πάντα χαραγμένα μέσα μου σαν μια μοναδική και ανεπανάληπτη εμπειρία.

Οι τρείς φίλοι συναισθανόμενοι την μοναδικότητα αυτού του γεγονότος που μόλις είχαν βιώσει περίμεναν την επιστροφή των γονιών της Έμιλι για να γραφεί το τέλος σε αυτήν την αναπάντεχη ιστορία με την αναχώρηση μιας σπουδαίας και γεμάτης συμπόνιας ομάδας γαλαξιακών οντοτήτων που βοήθησαν με γνώσεις την φυλή των ανθρώπων.

Φυσικά η απορρόφηση όλων αυτών των γνώσεων θα περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα μέχρι να ενσωματωθεί στο DNA των ανθρώπων και να καρποφορήσει, γιατί η ανιδιοτέλεια, η συμπόνοια και η αγάπη ανθίζουν μόνο όταν η καρδιά είναι έτοιμη να διευρυνθεί.

./.

συνεχίζεται
Η Ευγνωμοσύνη δονεί κάθε κύτταρο μου !!!
Άβαταρ μέλους
CHRYSSOULA
Δημοσιεύσεις: 910
Εγγραφή: 04 Σεπ 2008 9:43 pm

Re: Ο ΑΥΛΟΣ -ΚΕΦ. 6/Α -Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ (ΠΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΟ)

Δημοσίευση από CHRYSSOULA »

Φίλοι μου,
Μέσα από αυτή την ιστορία μου πέρασε η ιδέα, γιατί η Ινδία αλλά και η Αγγλία έχουν αναπτύξει τέτοια μεγάλη εξέλιξη στην πυρηνική.΄;;
Ιδιαίτερα η Ινδία ήταν η πρώτη χώρα που εκτόξευσε διαστημικό όχημα στον Νότιο Πόλο της Σελήνης ξεπερνώντας και την Μόσχα που δεν το έχει καταφέρει ακόμα. Επίσης και η Αγγλία έχει μεγάλη εξέλιξη σε πυραύλους.
Δεν θέλω να υπονοήσω ότι πήραν πληροφορίες από Κοσμικές Οντότητες αλλά δεν μπορώ να μην σκεφτώ, ότι πολλά έχουν ειπωθεί για την περιοχή των Ιμαλαίων και την πόλη Αγκάρθα με πρωτεύουσα την Σαμπάλλα. Φυσικά είναι όλα σε επίπεδο θρύλων αλλά αλήθεια που είναι η διαχωριστική γραμμή πνευματικής Φαντασίας με Πραγματικότητας; ;
Μήπως οι εφευρέσεις στην τεχνολογία αλλά και στην ιατρική δεν είναι αποτέλεσμα μιας διευρυμένης αντίληψης;;
Η ιστορία μας τελειώνει με το επόμενο κεφάλαιο. Κανονικά είναι μία ενότητα αλλά λόγω μεγέθους την χώρισα σε δύο.

:romance-heartstiny: :romance-heartsthree:
Η Ευγνωμοσύνη δονεί κάθε κύτταρο μου !!!
Άβαταρ μέλους
Ellaki
Δημοσιεύσεις: 28268
Εγγραφή: 30 Ιούλ 2007 11:02 am
Τοποθεσία: Αγάπη

Re: Ο ΑΥΛΟΣ -ΚΕΦ. 6/Α -Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ (ΠΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΟ)

Δημοσίευση από Ellaki »

Πάω τρέχοντας :animals-dogrun: :animals-dogrun: :animals-dogrun:
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Θοδωράκος
Δημοσιεύσεις: 24676
Εγγραφή: 27 Απρ 2007 3:37 pm
Τοποθεσία: Αθήνα

Re: Ο ΑΥΛΟΣ -ΚΕΦ. 6/Α -Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ (ΠΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΟ)

Δημοσίευση από Θοδωράκος »

:animals-dogrun: :animals-dogrun:
Πολέμα και Οραματίσου @};-

Ανοίγω την Καρδιά μου στον Θεό. :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Annoula
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 34748
Εγγραφή: 27 Απρ 2007 2:43 pm

Re: Ο ΑΥΛΟΣ -ΚΕΦ. 6/Α -Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ (ΠΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΟ)

Δημοσίευση από Annoula »

:animals-dogrun: :animals-dogrun: :animals-dogrun:
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 89380
Εγγραφή: 24 Απρ 2007 11:47 am
Τοποθεσία: Σείριος

Re: Ο ΑΥΛΟΣ -ΚΕΦ. 6/Α -Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ (ΠΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΟ)

Δημοσίευση από Vasoula »

:auto-sportbike: :auto-dirtbike:
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα
____________________________________________
Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Δεκατριούλης
Δημοσιεύσεις: 4765
Εγγραφή: 29 Ιαν 2011 1:10 pm

Re: Ο ΑΥΛΟΣ -ΚΕΦ. 6/Α -Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ (ΠΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΟ)

Δημοσίευση από Δεκατριούλης »

Εφυγα για το τέλος!!! :auto-rally: :auto-sportbike: :auto-biker: :auto-car: :auto-dirtbike:
Ας αφησουμε την κριτική για τους ανθρώπους γύρω μας και ας ακολουθησουμε τον δρόμο που δείχνει η καρδιά μας.
Άβαταρ μέλους
Ταρούλα
Δημοσιεύσεις: 31121
Εγγραφή: 16 Αύγ 2011 6:45 pm

Re: Ο ΑΥΛΟΣ -ΚΕΦ. 6/Α -Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ (ΠΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΟ)

Δημοσίευση από Ταρούλα »

:romance-adore:
Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν. :romance-heartbeating:

Επιστροφή στο “ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ”