Προσευχή

Παναγιώτης

Προσευχή

Δημοσίευση από Παναγιώτης »

Γεια σας παιδιά >:d< έχω ξεκινήσει να κάνω τις ασκήσεις για την επικοινωνία και την επαφή με τον κραδασμό και την ενέργεια των Διδασκάλων της Σοφίας από τις επιστολές τους. Οι Διδάσκαλοιας συμβουλεύουν να παραμένουμε παθητικοί, δεκτικοί και ανοιχτοί σε μηνύματα, συμβουλές ή καθοδηγήσεις τους. Το θέμα όμως είναι ότι ακόμα και όταν κάνω απλά την προσευχή μου γενικά, παραμένω ανοιχτός για λίγο και σιωπηλός μέσα μου. Μετά από λίγο, μου έρχονται σκέψεις, τυχόν στοχασμοί, νιώθω μια ηρεμία και διαύγεια πνεύματος, φως στην διάνοια μου αλλά επειδή είμαι αρχάριος ακόμα στην επικοινωνία δεν μπορώ ακόμα να ξεχωρίσω ποιες σκέψεις είναι τυχόν δικές μου και τις μπερδεύω για μηνύματα ή επαφές με τον Θεό ή τους Διδασκάλους και ποιες σκέψεις κατευθύνονται όντως από αυτούς ή ανώτερη φωτεινή πηγή. Δεν έχω καταλάβει δηλαδή, παραμένω ανοιχτός και τι πρέπει να προσδοκώ ; Σκέψεις, εκλάμψεις, στοχασμούς, εμπνεύσεις ; Ή όλα τα παραπάνω μαζί :-? Αν μπορείτε βοηθήστε. Σας ευχαριστώ πολύ όλους και όλες :romance-grouphug:

"Η διάνοια του Θεού και η εν Αγάπη Σοφία ας καθοδηγούν την ανθρωπότητα"
Άβαταρ μέλους
Ellaki

Re: Προσευχή

Δημοσίευση από Ellaki »

Γειά σου Παναγιώτη >:d< >:d<

Θα έλεγα να μην περιμένεις τίποτα. Απλά μείνε ανοικτός και άκου ή ακόμα καλύτερα, νιώσε.
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... :romance-heartbeating:

Επιστροφή στο “ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ”